DELTAG I HIGH POTENTIALS

KOM I JOBSKABENDE FORLØB PÅ 12 UGER

High Potentials er en 12-ugers, intensiv karriere-kickstarter og talentudviklingsforløb for jobsøgende. Et forløb består af fire udviklingsspor, der skal hjælpe dig succesfuldt videre i dit første eller næste job.
Du kan deltage i High Potentials i enten Odense eller Aarhus.

CASEFORLØB

På tre måneder løser du et projekt, som har stor værdi for virksomheden. Du bliver matchet med en virksomhed og dens case baseret på dine ønsker og profil.
Læs om kommende casevirksomheder – klik nedenfor

MENTOR

Du får en personlig mentor under forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsprofil, som du vil få én-til-én sparring med og vejledning af, ift. dine mål, udfordringer og jobsøgning.

DESIGN SPRINT

Igennem en række kursusworkshops med erfarne konsulenter får du træning i innovationsprocesser og design thinking-værktøjer. Du arbejder på en aktuel case, som skal bruge innovative løsninger.  Alle forløb starter med design sprintet, som tager 6 dage.

WORKSHOPS

Hvert forløb har to workshops med forskellige formater. Fælles er, at de understøtter udviklingen af dine kompetencer og erfaringer. De to workshops faciliteres af vores konsulenter.

Interesseret i at deltage?

Er du interesseret i at høre mere om vores forløb i Odense og Aarhus, så kan du tilmelde dig vores Info Days for Odense og Aarhus forløbene via knapperne nedenfor. 

TILMELD DIG WEBINAR D. 5. marts KL. 10.00

Webinaret er for Odense-forløbet og rummer samme indhold som Info Day, d. 17. marts. På webinaret dykker vi ned i forløbets cases og delelementer, hvilken værdi det skaber for dig og hvordan du bedst kan udvikle dine kompetencer og erfaringer gennem High Potentials.

HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE?

7 TIPS PÅ 7 DAGE

Vi har samlet de bedste råd til dig som jobsøgende akademiker. Vores erfaring er, at disse tips tilsammen har stor effekt på at du kommer hurtigere i job.