DELTAG I HIGH POTENTIALS

KOM I JOBSKABENDE FORLØB PÅ 12 UGER

High Potentials er en 12-ugers, intensiv karriere-kickstarter og talentudviklingsforløb for jobsøgende. Et forløb består af fire udviklingsspor, der skal hjælpe dig succesfuldt videre i dit første eller næste job.
Du kan deltage i High Potentials i enten Odense eller Aarhus.

CASEFORLØB

På tre måneder løser du et projekt, som har stor værdi for virksomheden. Du bliver matchet med en virksomhed og dens case baseret på dine ønsker og profil.
Læs om kommende casevirksomheder her

MENTOR

Du får en personlig mentor under forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsprofil, som du vil få én-til-én sparring med og vejledning af, ift. dine mål, udfordringer og jobsøgning.

DESIGN SPRINT

Igennem en række kursusworkshops med erfarne konsulenter får du træning i innovationsprocesser og design thinking-værktøjer. Du arbejder på en aktuel case, som skal bruge innovative løsninger. 

WORKSHOPS

Hvert forløb har to workshops med forskellige formater. Fælles er, at de understøtter udviklingen af dine kompetencer og erfaringer. De to workshops faciliteres af vores konsulenter.

Interesseret i at deltage?

Skriv dig op til at deltage i Info Day i Odense eller Aarhus, og hør mere om High Potentials-forløbet, som er i januar-marts 2020 i begge byer.

Info Day er den 9. december i Odense og den 7. januar i Aarhus.

HVAD TIDLIGERE DELTAGERE?

7 TIPS PÅ 7 DAGE

Vi har samlet de bedste råd til dig som jobsøgende akademiker. Vores erfaring er, at disse tips tilsammen har stor effekt på at du kommer hurtigere i job.