DELTAG I HIGH POTENTIALS

KOM I JOBSKABENDE FORLØB PÅ 12 UGER

High Potentials er en 12-ugers intensivt karriere-kickstarter og talentudviklingsforløb for jobsøgende. Et forløb består af fire udviklingsspor, der skal hjælpe dig succesfuldt videre i dit første eller næste job.
Du kan tilmelde dig High Potentials i enten Odense eller Aarhus.

VIRKSOMHEDS-MODULER

Du besøger udvalgte danske virksomheder, hvor erfarne erhvervsledere giver indblik i deres virksomheder og strategi. Du løser også en case for virksomheden i løbet af dagen.

CASEFORLØB I TEAMS

På tre måneder løser du et projekt, som har stor værdi for virksomheden. Du bliver matchet med en virksomhed og dens case baseret på dine ønsker og profil.
Læs om kommende casevirksomheder her

INNOVATIONS-AGENT
Igennem en række kursusworkshops med erfarne konsulenter får du en uddannelse som innovationsagent. Du vil lære at bruge brugerdreven innovation og design thinking-værktøjer. 
MENTOR-ORDNING

Du får en personlig mentor igennem forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsleder, som du vil få én-til-én sparring med ift. dine mål og jobsøgning – herunder hvordan du udnytter dit og mentorens netværk.

Interesseret i at deltage?

Skriv dig op til at modtage en reminder, så snart vi åbner op for tilmelding til næste High Potentials-forløb, som er i januar-marts 2020. Så kan du være en af de første til at sikre dig en plads!

Du kan tilmelde dig High Potentials i enten ODENSE eller AARHUS.

HVAD TIDLIGERE DELTAGERE?

7 TIPS PÅ 7 DAGE

Vi har samlet de bedste råd til dig som jobsøgende akademiker. Vores erfaring er, at disse tips tilsammen har stor effekt på at du kommer hurtigere i job.