DELTAG I HIGH POTENTIALS

KOM I JOBSKABENDE FORLØB PÅ 12 UGER

High Potentials er et 12-ugers intensivt karrierekickstarter- og talentudviklingsforløb, som er sat i verden for at bygge bro mellem virksomheder og jobsøgende. Forløbet består af fire udviklingsspor, som til sammen er med til at styrke dit netværk indenfor erhvervslivet, udvide dine kompetencer og styrke din selvfølelse som jobsøgende. Alt sammen med det ene formål at få dig i arbejde hurtigst muligt.
 

Vi har High Potentials-forløb i både Østjylland, Nordjylland, Syddanmark og på Fyn. 

DE FIRE UDVIKLINGSSPOR:

CASEFORLØB

Baseret på din profil og dine ønsker bliver du matchet med en virksomhed, som du i sammenspil med 2-4 andre kandidater skal løse en strategisk vigtig opgave for over 12 uger.

MENTOR

Du får en personlig mentor under forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsprofil, som du vil få én-til-én sparring med og vejledning af, ift. dine mål, udfordringer og jobsøgning.

DESIGN SPRINT

Alle forløb begynder med et kursus i ‘Design Sprint’. Her trænes du i innovationsprocesser og design thinking-værktøjer. Det sker i praksis gennem en aktuel case.

WORKSHOPS

Under hvert forløb indgår to-tre workshops af forskellig art med fokus på udviklingen af dine kompetencer. De afvikles både af os og eksterne samarbejdspartnere.

SE AKTUELLE VIRKSOMHEDER OG CASES I DIT OMRÅDE

Klik dig ind på dit område for at læse mere om de cases, der kan blive aktuelle for netop dig. Det er også her, du kan tilmelde dig forløbene.

Når du tilmelder dig forløbet, udvælger du 3-4 casevirksomheder, du vil arbejde med.

HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE?

7 TIPS PÅ 7 DAGE

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op og få et tip om dagen direkte i din indboks.