HAR DU TALENT?

KOM I JOB EFTER 12 UGER

LEAD THE TALENT High Potentials er en 12-ugers intensivt karriere-kickstarter og talentudviklingsprogram for jobsøgende. Et program består af fire samtidige udviklingsforløb, der skal hjælpe deltagerne succesfuldt videre i deres første eller næste job.
VIRKSOMHEDS-MODULER
Du vil besøge udvalgte danske virksomheder, hvor erfarne erhvervsledere giver indblik i deres virksomheder og strategi. Du løser også en udfordring for virksomheden i løbet af dagen
CASEFORLØB I TEAMS
På tre måneder løser du et projekt, som har stor værdi for virksomheden. Du bliver matchet med en virksomhed og dens case baseret på dine ønsker og din profil.
Læs om kommende forløbsvirksomheder her
INNOVATIONS-AGENT
Igennem en række kursusworkshops med erfarne konsulenter får du en uddannelse som innovationsagent. Du vil lære at bruge brugerdreven innovation og design thinking-værktøjer. 
MENTOR-ORDNING
Du vil få en personlig mentor igennem forløbet. En mentor er en erfaren erhvervsleder, som du vil have få én-til-én sparring med ift. dine mål og jobsøgning – herunder, hvordan du udnytter dit og mentorens netværk.

Vores næste forløb starter i december 2018. Følg vores Facebook side her  og hold dig opdateret

FÅ GODE RÅD FRA ERFARNE LEDERE

Ønsker du at modtage flere gode råd og  tips til din jobsøgning?

HVAD SIGER VORES TALENTER?

CASES

Hvert år hjælper vi over 30 virksomheder med at finde det helt rigtige team af talenter. Vil du vide mere om, hvilke casevirksomheder vi har med næste gang?

Interesseret i at deltage ?

Vi afholder forløb i Aarhus og resten af Østjylland. Tilmeld dig vores infomøde og hør mere om forløbet

Vi åbner for tilmeldinger ved næste opstart
Hold dig opdateret om opstarten på vores sociale medier

7 TIPS PÅ 7 DAGE

Vi har samlet de bedste råd til dig som jobsøgende akademiker. Vores erfaring er, at disse tips tilsammen har stor effekt på at du kommer hurtigere i job.