Lotus Heating Systems har haft fornøjelsen af to talenter de sidste 3 måneder. Her er talenterne blevet taget godt imod fra første dag og har fået spændende opgaver og ansvar. Talenterne skulle hjælpe virksomheden med at implementere et nyt ERP-system.

 

”Talenterne har hjulpet os med at sætte struktur og tempo i forhold til processen for vores nye ERP-system – Dynamics 365. Forløbet har levet op til vores forventninger – det er en god måde at bygge bro mellem talenter og virksomheder.” – Lars Ulrich Borch, chief executive officer, Lotus Heating Systems.

 

Primus motor og etablering af det nye ERP-system

Talenterne har fungeret som drivkraft i projektet, samtidig med de har haft tæt samarbejde med de interne interessenter.

Talent-teamet har identificeret de flaskehalse, der er knyttet til det eksisterende ERP-system og de nuværende processer. Formålet har været at definere den fremtidige struktur og de processer, der skal etableres og integreres i det nye ERP-system.

Derefter er processen gået videre til rensning af data, som efterfølgende er blevet integreret sammen med tilhørende statistikker og arbejdsprocesser i det nye ERP-system.

Yderligere har de udviklet en onboarding-manual til det nye system for at minimere potentielle flaskehalse forbundet med implementeringen og indlejringen af det nye system. Formålet har været at sikre optimal brug og udnyttelse af Dynamics 365.

Sidst men ikke mindst for at sikre succes i denne opgave har de udtænkt en proces, der senere kan skaleres til andre selskaber inden for koncernen, som også vil gennemgå lignende integrationsprocesser i fremtiden.

Forløbet er gået godt for både virksomheden og talenterne, og et af talenterne er blevet ansat hos virksomheden.

 

Teamet bestod af:

Vidhi Chokhawala

Eske Hemmingsen

 

LYDER LEAD THE TALENTS FORLØB SOM NOGET FOR DIG?

Tjek vores aktuelle forløb ud og skriv dig op til at blive ringet uforpligtende op af en af vores konsulenter. Så tager vi en snak om forløbet og om hvordan vi kan hjælpe dig.