ROSKILDE/MIDTSJÆLLAND

Interesseret i at deltage?

 Tilmeldig dig vores informationsmøde, og hør nærmere om vores forløb og casevirksomhederne.

Informationsmødet afholdes torsdag d.7. marts kl:10:00-12:00 og afholdes hos Roskilde Jobcenter på adressen: Rådhusbuen 1 4400 Roskilde. 

TechSavvy.media ApS

TechSavvy.media ApS  er Danmarks største, digitale medie for startup. Virksomheden dækker de nyeste startups, de inkubator- og acceleratorklare, investorerne og følger innovationen i større virksomheder. TechSavvy skriver og formidler online artikler med relevante budskaber omkring fremtidens udfordringer og portrætterer de mennesker, der løser dem. Virksomheden har fulgt startup-scenen tæt siden deres oprindelse i 2017, og har via tusindvis af interview, samtaler og artikler fået en unik indsigt i det danske økosystem.

 CASE: TechSavvy.Media ApS ønsker at produktudvikle på deres online netværk  “TechSavvy Community”, hvor teamet skal sørge for at den rette branding-
og kommunikationsstrategi bliver lavet, som bl.a. skal understøtte de salgsmæssige målsætninger, som virksomheden har lavet ved dette forretningsben. (Case kommer snarets)

 

NRE Group A/S

NRE Group A/S er en familieejet virksomhed med fokus på ejendomsudvikling i Danmark, Norge og Sverige. NRE Group A/S binder trådende sammen og tager gerne medansvar i forhold til finansiering, udvikling og salg af byggeprojekter. Alt dette gøres gennem tillidsbaserede relationer med både deres kunder, partnere, underentreprenører og leverandører.

CASE: NRE Group A/S ønsker at få styrket deres markedsposition og vækste deres portefølje af udviklingsprojekter på ejendomsmarkedet i hovedstadsområdet? Teamet skal udvikle den rette markeds- og salgsstrategi for virksomheden. (case kommer snarest)

Guldager A/S

Guldager A/S har snart gennem et helt århundrede arbejdet med vand. Virksomhedens er et af Europas ældste firmaer indenfor vandbehandling. Allerede i Guldager A/S første levetid var de førende indenfor den teknologiske udvikling, og er det stadig den dag i dag. Foruden korrosionsbeskyttelse af vandinstallationer, udvikler virksomheden i dag også løsninger til afsaltning, blødgøring, bakteriebeskyttelse og meget andet.

CASE: Guldager A/S ønsker at få udarbejdet en markedsanalyse, som skal give virksomheden de rette indsigter i, hvorvidt man om skal indtræde markedet i Norden, herunder særligt Sverige og Norge. (case kommer snarest)

Se videoen for at få et indblik i, hvad et forløb hos Lead The Talent kan give dig af muligheder!

de fire udviklingsspor

High Potentials forløbet strækker sig over 8-uger, og består af fire udviklingsspor, som til sammen er med til at styrke dit netværk indenfor erhvervslivet, udvide dine kompetencer og styrke din selvfølelse som jobsøgende.

CASEFORLØB

Baseret på din profil og dine ønsker bliver du matchet med en virksomhed, som du i sammenspil med 3-6 andre kandidater skal løse en strategisk vigtig opgave for over 8-uger.

MENTOR

Du får en personlig mentor under forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsprofil, som du vil få én-til-én sparring med og vejledning af, ift. dine mål, udfordringer og jobsøgning.

FORANDRINGSAGENT

Ved forløbets opstart får du adgang til et online uddannelsesforløb. Her lærer du hvordan du via selvledelse kan styre en forandringsproces, og får konkrete værktøjer til at lave et design sprint.

 

WORKSHOPS

Under hvert forløb indgår to-tre workshops af forskellig art med fokus på udviklingen af dine kompetencer. De afvikles både af os og eksterne samarbejdspartnere.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op, og få et tip om dagen direkte i din indbakke.