CASES – KØBENHAVN

CASEVIRKSOMHEDER I KØBENHAVN

Her kan du læse om de cases og virksomheder, som er på vores forløb i København. Klik dig ind på de forskellige cases og læs mere.

Alle virksomheder søger et team bestående af 3-4 talenter, som i samarbejde skal arbejde på virksomhedens case.

Forløbet afholdes i samarbejde med Københavns Kommune / Jobcenter København. Det er derfor kun muligt at deltage i forløbet, hvis man er tilknyttet Københavns Kommune / Jobcenter København 

AQUAPORIN

En vandteknologisk virksomhed der leverer innovativ teknologi bygget på naturens egen vandfiltrering med henblik på at løse globale problemer ift. vandknaphed og rent drikkevand.

Udvikle en Go-To-Market plan for ‘Point of Use water purification’ for Sydeuropæiske marked med henblik på at kortlægge, hvilke salgskanaler og samarbejdsmuligheder der vil være gunstige og positionere Aquaporin.

Boehringer Ingelheim

Er den del af en større organisation som udvikler og producerer medicin til mennesker og dyr, hvor den danske afdeling fokuserer på medicin til dyr, kvæg, svin, heste og kæledyr. 

Udarbejd en kundeanalyse for det danske og svenske marked, og udvikl en kommunikationsstrategi og nye serviceydelser.   

DreamPlan.io

En softwareløsning, der fortæller bankkunden, hvordan deres økonomiske situation er lige nu baseret på deres faktuelle økonomiske virkelighed.

 Optimering af webapp gennem brugerresearch og analyse af målgruppens finansielle adfærd med henblik udvikling og brugertest af løsninger til resultatsiden.

Elite Transport

Elite Transport har siden 2012 været en stærk leverandør af fleksible transportløsninger og transporterer varer for virksomheder som bl.a. Elgiganten o.l. 

Kortlægning af virksomhedens digitale DNA og processer med henblik på automatisering og digitalisering af data, processer, logistiksystemer mv.  

Green Jakobsen

En konsulentvirksomhed i den maritime sektor, der tilbyder rederier, operatører og maritime enheder en unik kombination af ydelser inden for ledelse, HR og people performance.

Idéudvikling af nyt markedsføringskoncept samt branding af virksomhedens forretningsområder mhp. kompetenceopbygning- og forankring i organisationen.

 

Inmix

Inmix er et marketingbureau, som er specialiseret i mikro influencer marketing, hvor de administrerer kampagner for mere end 2.000 influencers.

Udarbejd en markedsanalyse og afdæk perceptionen af influencer marketing blandt virksomheder samt udvikl en kommunikationsstrategi med fokus på værdiskabelse og leadgenerering.

Kostner Group

Kostner Group leverer økonomisk optimering af public cloud gennem AI-løsninger, der hjælper virksomheder med at reducere og administrere omkostningerne.

Markedsafdækning af brancher i Danmark og Nordvest Europa med henblik på at kortlægge målgruppen og deres modenhed samt konkurrenter. Hertil udvikles en Go-To-Market plan.

Pleaz

Pleaz laver korte og sunde pauser i arbejdsdagen med videoinstruktioner gennem en digital platform, der hjælper virksomheder med at øge medarbejdernes helbred og velbefindende.

Kortlægning af brugerens online behov samt udvikling af content og -platform v.1.1 i wordpress-setup med henblik på, at give deres kunder aktive pauser i arbejdsdagen.

Uniqkey

Uniqkey er et dansk cyber sikkerhedsfirma, der arbejder med adgangs-kodestyring og cloudservice sikkerked til danske SMV’er.

Optimering af kundernes onboarding setup/forløb med henblik på at øge ‘selvaktiverings’ raten, så Uniqkey kan mindske deres udgifter/tidsbrug på onboarding af kunderne.

MyBlueLabel

MyBlueLabel tilbyder et online styringsværktøj til projekt og kvalitetsstyring for alle størrelser af virksomheder, med et fokus på life science industrien.

Udarbejdelse af en markedsanalyse med henblik på udvikling og igangsættelse af en konkret kommunikationsstrategi til life science industrien.  

Forløbet er i gang
og man kan derfor ikke længere tilmelde sig

ForLØBET AFHOLDES I SAMARBEJDE MED:

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op og få et tip om dagen direkte i din indboks.