CASES – Vejle

CASEVIRKSOMHEDER I vejle/sydjylland

 Her kan du læse om de spændende casevirksomheder, som er med på vores kommende talentforløb i Vejle/Sydjylland. Forløbet kører i perioden 15. september – 7. december 2021. Læs mere om virksomheden ved at klikke på logoet. En detaljeret casebeskrivelse kommer til hver case. 

Kom med til vores informationsmøde d. 26. eller 31. august, og hør mere om, hvordan du kan deltage i talentforløbet. Tilmeld dig nederst på siden.

 

Allison

Allison A/S er en dansk producent og leverandør af skønhedsplejeprodukter med hovedsæde i Bramming. Virksomheden producerer kvalitetsprodukter til store brands i Danmark, fx. Matas og Normal, og er stærke på produktinnovation og bæredygtighed.

Som producent til andres brands vil Allison have undersøgt fordele og ulemper ved selv at etablere et stærkt Allison brand. Talentteamet skal derfor skabe et solidt beslutningsgrundlag, samt en anbefaling til en brandingstrategi for et nyt brand.

Container Living

Container Living i Vejle tilbyder boliger i modulerbare containerere. Containerne kan opføres, tilpasses og nedtage hurtigt og nemt, hvilket gør konceptet attraktivt og bæredygtigt.

Case: Virksomheden har netop udvidet aktiviteterne med et nyt forretningsben – CONTrainer, som er et udendørs fitnesscenter i en 10″ container. Teamet skal foretage undersøgelser, og arbejde på en strategi for at bringe konceptet til markedet, samt udarbejde en forretningsmodel for CONTrainer.

Forstas

Som entreprenørvirksomhed foretager Forstas pleje og vedligehold af grønne områder, landets infrastruktur og forsyning indenfor. Hovedkontoret ligger i Vejle. 

Case: Teamet skal på baggrund af intern og ekstern dataindsamling udarbejde en bæredygtighedsstrategi med reference til FN’s Verdensmål. Strategien skal indeholde konkrete forretningsmæssige målsætninger, samt en handleplan for implementering og markedsføring af nye tiltag. Der vil være særligt fokus på udregning og forbedring af CO2-aftrykket.

Investering og feriebolig

Investering og Feriebolig er et investeringskoncept som gør det let for alle livsnydere at investere i en feriebolig, og virksomheden har boliger til enhver type ferie i Europa. Virksomheden har kontorlokaler i Lunderskov, vest for Kolding

Case: Under forløbet skal talenterne arbejde med at udvide Investering og Feriebolig konceptet til andre markeder, og de ser store muligheder i Norge og Tyskland. Samtidig skal der sideløbende arbejdes med konceptudviklingen af en interaktiv digital oplevelsesplatform.

Jacobsen Møbler

Jacobsen Møbler sælger kvalitetsmøbler og har rådgivning og inspiration i højsæde. Det er en virksomhed i stor vækst, med en fysisk butik i Aabenraa og en webshop med et stort sortiment og mange mærker.

Case: Jacobsen Møbler har investeret i et Business Intelligence Cloud System, som skal være med til at hjælpe virksomhedens beslutningstagere med et bedre datagrundlag. Nu har de brug for hjælp til at implementere det nye system, og det kræver en plan for fremtidig brug af værktøjet, som har fokus på brugervenlighed og er forankret i dataindsamling og analyse.

Østjysk Våbenhandel

Østjysk Våbenhandel i Hedensted er Europas største detailforretning og markedsleder indenfor jagt og outdoor.

Case: Østjysk Våbenhandel ønsker at få undersøgt, om det er en god idé at etablere et setup for erhvervssalg i tillæg til salg til private. I den forbindelse skal der udarbejdes en markedsanalyse og en anbefaling til forretningsmodellen for et muligt salg til erhverv.

Plan2Fly

Plan2Fly er en software-virksomhed i Middelfart med en online platform, der leverer værktøjer til dronepiloter. Det er en ung virksomhed med fuld fart på, og pt. arbejder de med at udvikle et IT-system, som skal være deres tredje forretningsben.

Case: Den ene halvdel af teamet kommer til at arbejde med frontend-udviklingen (kodning) på dette projekt, mens den anden halvdel af talenterne vil arbejde med virksomhedens kommunikation og storytelling, især i form af videobaseret indhold.

True Boat Builders

True Boat Builders (TBB) i Kolding bygger skræddersyede og håndlavede lystbåde til kunder i hele verden. TBBs vision er at videreføre den danske håndværkstradition, hvor kvalitet, form og funktion forenes i et eksklusivt kvalitetsprodukt.

Case: Opgaven bliver at forstå kunderne og markedet. På baggrund af data fra undersøgelsen vil TBB have en vurdering af nuværende indsatser, samt en mulig anbefaling til en ny kommunikations- og positioneringsstrategi.

 

Etex Nordic

Etex Nordic er en del af Etex Group, og er en global industrivirksomhed, som på verdensplan beskæftiger mere end 13.000 medarbejdere. Virksomheden holder til i Frederia og producerer designmæssigt unikke byggematerialer baseret på fibercement.

Case: Etex Nordic ønsker at videreudvikle det nordiske marked, med særligt fokus på Sverige, og der er derfor behov for en markedsanalyse af det svenske marked, samt anbefaling til en GoToMarket-strategi.

Casebeskrivelse kommer.. 

Interesseret i at deltage?

Tilmeld dig vores et af vores informationsmøder d. 26. eller 31. august, og hør nærmere om, hvordan du kan deltage i vores forløb. Vi fortæller også mere om vores mentorordning, workshops og casevirksomheder. 

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op, og få et tip om dagen direkte i din indbakke.