vejle / sydjylland

Tilmeld dig vores infomøde og hør nærmere om vores forløb og casevirksomhederne.

Infomøde afholdes d. 2. november 2021

CASEVIRKSOMHEDER I vejle/sydjylland

 Her kan du læse om de spændende casevirksomheder, som er med på vores kommende talentforløb i Trekantområdet/Sydjylland. Forløbet kører i perioden 17. november 2021 – 22. februar 2022. 

Kom med til vores informationsmøde d. 2. november, og hør mere om, hvordan du kan deltage i talentforløbet. 

Vega Salmon

Vega Salmon er en af Europas førende og største lakse processorer, med mere end 600 ansatte, en årsomsætning på over 1,1 mia. og kunder over hele verden. Virksomheden er kendt for deres høje fokus på fødevaresikkerhed og bæredygtighed, og differentierer sig i dag på kvalitet, service og fleksibilitet – til internationale niche kunder.

Teamet vil have stor påvirkning på hvordan Vega Salmons kommercielle afsætningskanaler skal udforme sig. Vega Salmon ønsker nemlig at få gennemført et feasibility-studie indenfor e-commerce, hvor teamet skal analysere en række udvalgte markeder og digitale salgsoutlets/platforme, og udarbejde en anbefaling til etableringen af et forretningsben.

OX-ON

OX-ON er Danmarks førende totalleverandør indenfor personligt sikkerhedsudstyr. Sortimentet dækker over diverse sikkerhedsværn, men mest kendt er de for deres udvalg af kvalitets arbejdshandsker, som også udgør ca. 60% af deres samlede omsætning.

Case: OX-ON ønsker hjælp til at udarbejde en klart defineret CSR strategi med klare mål og KPI’er der er forståelige for såvel kunder og medarbejdere. Teamet skal som optakt til strategien lave en intern analyse og en grundig markedsundersøgelse.

Kolding Egnsteater

Kolding Egnsteater er et kulturelt fyrtårn, placeret lige i hjertet af Kolding. De er med til at understøtte Kolding som en stærk kultur- og vidensby og skaber professionel scenekunst og kulturelle events for borgere i alle aldre.

Som et led i at professionalisere Teatret og skabe mere synlighed og indtjening, skal caseteamet gennemføre en grundig markedsundersøgelse som afdækker, hvor der er størst potentiale for at teatret kan skabe meromsætning og øge egenindtjeningen. Teamet skal blandt andet udvikle et sponsor- og b2b salgssetup, som henvender sig til Kolding erhvervsliv.

VR & CO

VR & CO er et bureau som hjælper erhvervskunder med at afsætte deres boliger, både nuværende og dem på projektstadiet. Virksomheden tilbyder komplette markedsføringsløsninger til to overordnede typer kunder projektudviklere og ejendomsmæglere.

Som et led i en professionalisering og vækst af forretningen skal teamet udarbejde en grundig markedsundersøgelse af kunder og markedstendenser. Indsigterne skal talenterne bruge som grundlag for en tilpasning af forretningsmodellen, og en go to market strategi.

SÖVN

SÖVN er en onlinebaseret madras- og sengespecialist, som fremstiller bæredygtige kvalitetsmadrasser og senge, og sælger dem via egen webshop til private kunder. SÖVN har også en b2b afdeling, WeDoFurniture, som designer og sælger inventar til hoteller og feriehuse.

SÖVN har fokus på at udvikle deres b2c brand, og positionere sig som det bæredygtige og naturlige valg af madrasser og senge. Casens omdrejningspunkt er en detaljeret markedsundersøgelse, som stiller skarpt på forbrugernes behov for bæredygtige senge og madrasser. Indsigterne skal anvendes i en go-to-market strategi med tilhørende handleplan og markedsføringsstrategi.

SAATHVIKA

SAATHVIKA A/S tilbyder rådgivning og formidling indenfor bæredygtig genbrug af industri-affaldsprodukter, og har stor erfaring med at formidle nyttiggørelse og genanvendelse af industrielle rest – og affaldsprodukter i Danmark og i udlandet.

Saathvika vil gerne have hjælp til at komme bredere ud i verdenen, og første skridt er at identificere de markeder, hvor Saathvika med deres know-how og værditilbud kan gøre en forskel. Markedsundersøgelsen skal bruges til at designe en god go to market strategi med tilhørende eksekveringsplan.

System Transport

System Transport A/S er en moderne warehouse service leverandør, som tilbyder speditionsløsninger, og skræddersyede totalløsninger indenfor logistik og lager til tekstilbranchen, livstilsmarkedet og webshops.

Caseteamet skal undersøge markedet og behovet for automatiseret højpalle lager, med og uden køl, herunder kortlægge potentielle kunder og forstå deres behov. Undersøgelsen skal danne grundlag for en anbefaling til et nyt logistikcenter i Vejle og en dertilhørende go to market strategi.

Interesseret i at deltage?

Tilmeld dig vores informationsmøde og hør nærmere om vores forløb og casevirksomhederne.

Infomøde afholdes d. 2. november 2021

de fire udviklingsspor

High Potentials forløbet strækker sig over 12 uger, og består af fire udviklingsspor, som til sammen er med til at styrke dit netværk indenfor erhvervslivet, udvide dine kompetencer og styrke din selvfølelse som jobsøgende.

CASEFORLØB

Baseret på din profil og dine ønsker bliver du matchet med en virksomhed, som du i sammenspil med 2-4 andre kandidater skal løse en strategisk vigtig opgave for over 12 uger.

MENTOR

Du får en personlig mentor under forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsprofil, som du vil få én-til-én sparring med og vejledning af, ift. dine mål, udfordringer og jobsøgning.

DESIGN SPRINT

Alle forløb begynder med et kursus i ‘Design Sprint’. Her trænes du i innovationsprocesser og design thinking-værktøjer. Det sker i praksis gennem en aktuel case.

WORKSHOPS

Under hvert forløb indgår to-tre workshops af forskellig art med fokus på udviklingen af dine kompetencer. De afvikles både af os og eksterne samarbejdspartnere.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op, og få et tip om dagen direkte i din indbakke.