ESBJERG/vEJLE/

sYdjylland

Tilmeld dig vores Matching Day og mød casevirksomhederne.

Det afholdes onsdag d. 29. marts i Esbjerg

CASEVIRKSOMHEDER I ESBJERG/VEJLE/SYDJYLLAND

Her kan du læse om de spændende casevirksomheder, som er med på vores kommende talentforløb i Trekantområdet/Sydjylland. Forløbet starter den 12. April 2023.

AOF Sydjylland

AOF (Arbejdernes Oplysningsforbund) er en landsdækkende sammenslutning af aftenskoler, daghøjskoler og sprogcentre. Formålet er i overensstemmelse med arbejderbevægelsens idégrundlag at udbrede viden og forståelse for værdier af samfundsmæssig og kulturel karakter som betydningen af internationalt samarbejde.

CASE: Kortlæg hvad markedsbehovet er for kurser og uddannelser, isæt inden for den grønne omstilling mhp. at udvikle et stærkt framework/flowdiagram, der gør organisationen i stand til at navigere i et volatilt marked, hvor de agilt kan ændre kursusudbud, markedsføring, ressourcer mfl. For at efterkomme markedets behov og være omstillingsparate.

Itplan A/S

Itplan tilbyder innovative og værdiskabende infrastrukturløsninger til virksomheder over hele Europa. Med stort fokus på gennemtænkte Wi-Fi løsninger der effektiviserer kundernes IT- og netværksløsninger, ønsker itplan at opnå et dybere kendskab til deres målgruppes kunderejse for at kvalificere deres marketingsindsatser og konvertere flere leads.

CASE: Kortlæg kunderejsen for itplans primære målgruppe med henblik på at identificere kundeadfærden. Herefter udarbejdes der kunderettet- og strømlinet marketingsindsatser, der kan brande virksomheden og skabe øget trafik.

Kvist Industries A/S

Kvist Industries er et af de førende underleverandører af mødbeldesigns i træ til den danske møbelbranche. Med mere end 50 års knowhow rådgiver og servicerer Kvist Industries virksomheder gennem værdikæden fra design til fremstilling. 

CASE: Ud fra interne og eksterne faktorer udarbejdes der en kravsspecifikation for fremtidige softwareløsning for KVIST Creation Tool. Herefter igangsæt nødvendige tiltag og processer for at gå fra fra As-is til To-be.

Vestfrost Solutions A/S

Vestfrost Solution A/S har eksisteret siden 1963 og er en global udvikler og producent af innovative og effektive køle- og fryseskabe til det professionelle marked. Virksomheden er gået fra at være serie- til ordreproducerende og har ligeledes bevæget sig ind i på nye forretningsområder. Selskabet har i dag tre primære segmenter bestående af Biomedical/CCE, Wine og Merchandisering. Biomedical/CCE produceres primært på de to fabrikker i Danmark, hvorimod Wine og Merchandisering primært produceres på fabrikken i Ungarn og afsættes til store globale kunder som BSH, Electrolux og Redbull.

CASE: Vestfrost Solution A/S ønsker at få kortlagt, optimeret og fremtidssikret deres S&OP proces. Der skal bl.a. undersøges, om det er muligt at strømline processen på tværs af virksomhedens lokationer med fokus på bl.a. synergier, kvaliteten af kundernes salgsforecast, effektivisering af produktionstid og leadtime.

Business Through People ApS

Business Through People is a consulting agency that offers training, consulting, and coaching within topics and business areas where they help companies create sustainable business – through people.

CASE: The challenge is to create awareness and interest through a strong lead funnel that causes a demand within the market of enterprise companies, which ultimately result in increased sales in markets within the spoken languages (Spanish, German, and Arabic).  

Esbjerg Mejeri Center

Arla Foods Esbjerg er en del af Arla koncernen. Esbjerg Mejeri Center beskæftigere 450 ansatte fordelt på sine 2 lokationer og fremstiller nogle af fremtidens produkter. Hos Arla og Esbjerg Mejeri Center bliver en del af et mejeri, hvor samarbejdet på tværs af alle afdelinger vægtes højt. Esbjerg Mejeri Center er i gang med at opbygge og udvide for at følge med ændringerne i samfundet, herunder også udvikling af deres uddannelse- og trænings set-up.

CASE: Med henblik på at udvikle og forbedre et stærkt internt trænings- og uddannelsesprogram, fastlægges vision, mission og organisatoriske opgaver og roller. Herefter vil man gennem et pilotprojekt kortlægge og identificere procesafdelingens roller og opgaver i forbindelse med ansættelse og udvikling af medarbejdere iht. at udvikle procesbeskrivelser og fastlægge indholdet i pre- og onboardingsprocessen, for henholdsvis ledere såvel som medarbejdere.

DELTAG I MATCHING DAY

 Tilmeld dig Matching Day d. 29. marts. Her møder du udvalgte virksomheder, og diskuterer deres case med andre ansøgere. På baggrund af dette udvælger virksomheden sit endelige team.

DE FIRE UDVIKLINGSSPOR

High Potentials forløbet strækker sig over 12 uger, og består af fire udviklingsspor, som til sammen er med til at styrke dit netværk indenfor erhvervslivet, udvide dine kompetencer og styrke din selvfølelse som jobsøgende.

CASEFORLØB

Baseret på din profil og dine ønsker bliver du matchet med en virksomhed, som du i sammenspil med 2-4 andre kandidater skal løse en strategisk vigtig opgave for over 12 uger.

MENTOR

Du får en personlig mentor under forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsprofil, som du vil få én-til-én sparring med og vejledning af, ift. dine mål, udfordringer og jobsøgning.

FORANDRINGSAGENT

Ved forløbets opstart får du adgang til et online uddannelsesforløb. Her lærer du hvordan du via selvledelse kan styre en forandringsproces, og får konkrete værktøjer til at lave et design sprint.

 

WORKSHOPS

Under hvert forløb indgår to-tre workshops af forskellig art med fokus på udviklingen af dine kompetencer. De afvikles både af os og eksterne samarbejdspartnere.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op, og få et tip om dagen direkte i din indbakke.