CASES – Vejle

CASEVIRKSOMHEDER I vejle/sydjylland

Her kan du læse om de cases og virksomheder, som er på vores talentforløb i Vejle/Sydjylland i perioden 10. februar til 19. maj 2021. Tilmelding til dette forløb er lukket.

Vi starter et nyt forløb i marts, så tilmeld dig nederst på siden, hvis du vil have besked, når vi har de nye casevirksomheder klar.  

Scandinavian Avionics

Scandinavian Avionics (SA) tilbyder komplette luftfartselektronik-løsninger, og består af 12 divisioner i Europa, Mellemøsten, Indien og Sydøstasien med hovedkvarter i Billund.

Case: Udvikl en ny marketingstrategi for hele SA-gruppen, med særligt fokus på optimering af hjemmeside, sociale medier, digitale analyseværktøjer mv.

Container Living

Container Living i Vejle tilbyder boliger i modulerbare containerere. Containerne kan opføres, tilpasses og nedtage hurtigt og nemt, hvilket gør konceptet attraktivt og bæredygtigt.

Case: Udvikl Container Living‘s bæredygtighedskoncept med fokus på miljø og bæredygtighed samt udvikling af et cirkulært produktionskoncept (Cradle to Cradle).

CBP

CBP i Vejle leverer ingredienser, nonfood og bageriløsninger til fødevareindustrien, og tilbyder desuden rådgivning og formidling af markedsindsigter og fødevaretrends.

Case: Undersøg et nyt forretningsområde med salg af bageriingredienser til forbrugerne via
e-commerce løsninger.

Media Group Denmark

Media Group Denmark (MGD)  i Vejle er en medievirksomhed, som drifter forskellige nyhedssites i Danmark, herunder Dagens.dk, Nyheder24.dk and Denoffentlige.dk.

 Case: Udvikle et nyt forretningsområde for MGD ved at planlægge en strategisk implementering af affiliate marketing i virksomheden.

GEV

GEV A/S er en lokalt engageret multiforsyning i Grinsted, som også er initiativtager til foreningen “Grindsted – Den Grønne Hovedstad” (GDGH) , der arbejder for bæredygtigheds- og læringsfælleskaber i og udenfor Grindsted. 

Case: Undersøg forskellige indtjeningsmodeller, som gør GDGH økonomisk bæredygtig og selvfinansierende. 

Investering og Studiebolig

Investering og Studiebolig holder til i Lunderskov, og ønsker at gøre forældrekøb mere tilgængeligt og tilbyde studerende en rimelig pris og med rimelige vilkår. 

Case: Konceptudvikling for de to nye koncepter “feriebolig” og “seniorbolig” – dette indebærer webudvikling, samt salg og markedsføring af de nye løsninger.

CesTek Automation

CesTek Automation i Horsens udvikler og leverer intelligente automationsløsninger til alle typer produktions- og procesanlæg, og er forhandler af mobile robotter til industrien.  

Case: Lav en markedsundersøgelse af e-handel i industrien, og klarlæg hvilken løsning, der vil være bedst for CesTeks nye robotløsning til lagerhåndtering.

Interesseret i at deltage?

Skriv dig op til at modtage en påmindelse fra os, så snart vi åbner op for tilmeldingerne til næste forløb.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op, og få et tip om dagen direkte i din indbakke.