CASES – ODENSE

CASEVIRKSOMHEDER I odense/på fyn

Nedenfor ser du de casevirksomheder, som er med i vores kommende High Potentials-forløb, der løber fra 5. januar til 26. marts. 

Tilmeld dig vores info webinar nederst på siden.

Bryggeriet Vestfyen

 Bryggeriet Vestfyen er et selvstændigt bryggeri, med rødder tilbage til 1885. Udover øllen Vestfyen indeholder produktporteføljen også brands som Willemoes, Bryggeriet Frejdahl og Jolly Cola.

Case:  Analysér interne produktionsprocesser og kundepræferencer med henblik på at kunne udvikle et estimeringsværktøj, så bryggeriets produktmix kan optimeres.

Cabicon

Cabicon er en professionel distributør af EL-tekniske produkter til det danske marked.

Case: Udarbejd en markedsanalyse og Go-To-Market strategi, som skal danne fundamentet for Cabicons kommende eksportindsats.

UWF

United Wind Forces (UWF) optimerer vindmøller på det europæiske marked. Fokus er på at minimere energitabet i møllen ved at optimere eller udskifte komponenter, som viser tegn på svaghed eller slid.

Case: Udarbejd en kundeanalyse på vindmølleejere med fokus på deres vedligeholdesstrategi, med henblik på at udvikle et værktøj til bedre at analysere på olierapporter. 

Hotel Koldingfjord

Hotel Koldingfjord ligger flot placeret ned til Koldings fjord, og tilbyder facilitering af alt fra store konferencer til bryllupper og hyggelige weekendophold.

Case: Analysér ændringerne i mødekulturen som resultat af corona, med henblik på at tilpasse nuværende produkter og udvikle nye til markedet.

Kold+Partners

Kold+Partners er et rekrutteringsbureau, som specialiserer sig i at rekruttere og onboarde talenter inden for IT-branchen

Case: Analysér markedet for IT-kandidater, og derudfra skabe en proces, som skal gøre det nemmere at segmentere kandidaterne ud fra deres speciale og villighed til at skifte job.

Prefab Koncept

Prefab Koncept er designer og producent af modulære og præfabrikerede løsninger til
byggeriet, som udfordrer den gængse tanke om typehuse.

Case: Analysér det svenske og norske marked for præfabrikerede byggeløsninger og nye
salgsmuligheder, og udvikl en konkret kommunikationsstrategi.

Odense Rengøringsservice

Odense Rengøringsservice er et rengøringsselskab, som primært udfører opgaver for erhverv i Odense og omegn. De tilpasser ydelserne efter opgaven, og kan findes på alt fra byggepladser til klinikker.

Case:  Udarbejd en markedsanalyse for erhvervsrengøring på Fyn med fokus på at skabe et mere bæredygtigt produkt og udvikl en konkret markedsføringsstrategi.

Schroll Flowers

Schroll Flowers er en af Europas største producenter af Hortensia-blomster og
afsætter i dag deres produkter via deres forhandlere i Europa, Japan og Nordamerika. 

Case: Undersøg og etablér en supplerende e-commerce salgskanal med understøttende markedsføring, og undersøg om Amazon kan anvendes som en mulig salgsplatform.

Vejrø gruppen /Stella Maris

Vejrø Gruppen er et nyt brand, som samler hoteller Stella Maris og Vejrø Resort.  
Fælles for begge hoteller er et fokus på forkælelse og velvære. 

 Case: Analysér de to hotelbrands og udvikl en fælles branding- og kommunikationsstrategi for det nye brand Vejrø gruppen, samt uarbejdelse af en implementeringsplan.

Interesseret i at deltage?

Tilmeld dig vores digitale infomøde, og hør nærmere
om vores forløb og de ni cases. 

Infomødet afholdes som webinar. Du kan vælge mellem dagene torsdag d. 26. november eller torsdag d. 3. december.
Tilmed dig her på linket.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op, og få et tip om dagen direkte i din indbakke.