CASES – ODENSE

CASEVIRKSOMHEDER I odense/fyn

Nedenfor ser du de casevirksomheder som er med i vores nuværende High Potentials-forløb, september-december 2020.

Klik på logoerne for at læse hele casebeskrivelsen.

Bygkontrol

Bygkontrol er et byggerådgivningsfirma, som tilbyder en bred palette af rådgivning inden for bl.a. traditionelt, digitalt og bæredygtigt byggeri.

Case: Udarbejdelse af Go-To-Market plan for bæredygtige, bærende konstruktioner i byggebranchen med henblik på branding og øget efterspørgsel i markedet.

GF Forsikring 

Et forsikringsselskab, der er bygget op omkring selvstændige, lokale afdelinger og forsikringsklubber, der alle er medejere af selskabet.

Case: Idé- og konceptudvikling af GF Forsikrings nye medlemskoncept gennem afdækning af samfundstendenser, trends og adfærdsdesign, med henblik på en øget involvering og værditilførelse for deres medlemmer.

IPSCenter Danmark

IPSCenter Danmark er en konsulentvirksomhed, der gennem IPS-metoden (Individuelt Planlagt job med Støtte) udbyder beskæftigelsesforløb og uddannelser til mennesker med psykiske diagnoser eller psykisk sårbarhed.

Case: Udarbejdelse af en markedsanalyse og Go-To-Market strategi med henblik på eksekvering gennem marketingsindsatser.

FableWood

FableWood producerer dekor/high-end legetøj i form af otte forskellige trædyr, som kan samles efter egen fantasi.

Case: Analyse af det asiatiske og europæiske marked for dekor/high-end legetøj og udarbejdelse af en digital kommunikationsstrategi for de forskellige (B2C) markeder.

Halberg Hotels

Halberg hotels er en lille hotelkæde bestående af Hotel Svendborg og Hotel Fredericia, som bl.a. fokuserer på store konferencer og events internt såvel som eksternt.

Case: Idéudvikling af nye bæredygtig tiltag for begge hoteller med henblik på at blive så CO2-neutral, som muligt.

Plan2Fly

Plan2Fly udvikler nyt software, der skal gøre det nemmere for dronepiloter at overholde gældende lovgivning og komme hutigere i luften.

Case: Udvikling af et community for beta-testere, udvikling af marketingplan samt eksekvering af de første kampagner.

TEMP-TEAM

TEMP-TEAM er et vikar- og rekrutteringsbureau, som tilbyder et holistisk produkt, hvor de håndterer alt fra rekruttering til onboarding af medarbejderen i virksomheden.

 Case: Markedsanalyse af rekrutteringsbranchen og idéudvikling til, hvordan TEMP-TEAM bedst muligt rammer markedet for rekrutteringer af medarbejdere og afdelingsledere.

Spin Robotics

Spin Robotics udvikler og producerer End-Of-Arm Tools, som ofte indgår i større danske robotproducenters pakkeløsninger, hvor de er designet til at indgå i åben produktion, med en blanding af robotter og medarbejdere.

Case: Analyse af potentialet for indtræden på det europæiske marked, samt udvikling af en konkret branding- og kommunikationsstrategi, som understøtter deres salgsprocesser.

Hammer Automation

Hammer Automation tilbyder skræddersyede konsulentydelser inden for Robotic Process Automation (RPA): Software der automatiserer administrative opgaver.

Case: Udvikling af marketingsstrategi og -indsatser for at skabe øget kendskab til virksomhedens konsulentydelser gennem kunderettet marketing med henblik øget leadgenerering.

Interesseret i at deltage?

Skriv dig op til at modtage en reminder mail fra os så snart vi åbner op for tilmeldingerne til næste forløb.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op og få et tip om dagen direkte i din indboks.