ODENSE/ FYN

Tilmeld dig vores informationsmøde, og hør nærmere om vores forløb og casevirksomhederne. 

Informationsmødet afholdes tirsdag d. 1. februar kl. 9-11. 

aktuelle CASEVIRKSOMHEDER I odense/på fyn

LEAD THE TALENT er sat i verden for at bygge bro mellem virksomheder og jobsøgende. Her kan du læse om de spændende casevirksomheder, som du har mulighed for at blive matchet med gennem vores kommende talentforløb i Odense. Forløbet løber fra den 22. februar til 25. maj 2022. 

Westrup

Westrup levere fleksible og modulopbyggede maskiner til primært frø- og kornindustrien. Virksomheden eksporterer mere end 90% af sine produkter til næsten hele verden.

CASE: Kortlægning og dokumentation af processer og proceduerer for at optimere logistikken knyttet til leverancerne til Westrups kunder. Talentgruppen skal blandt udarbejde et idékatalog til, hvordan processer og procedure kan strømlines, digitalseres, effektiviseres og endeligt dokumenteres.

Danske studenterhuer

Med Danske Studenterhuer, ønsker virksomheden at give de danske studenter adgang til bæredygtige kvalitetshuer til en fornuftig pris, og dermed udfordre monopolet på markedet.   

Virksomheden ønsker at talenterne skal videreudvikle konceptet, herunder supply chain, prissætninger, produktdesign mv., samt udarbejde og eksekvere en grundig markedsføringsstrategi.

JED IT og Teleservice

JED IT & Teleservice ApS, er certificeret IT- og telepartner med speciale i telefonsystemet 3CX. Med et nyt produkt og et distributør- og forhandlernetværk i mere end 10 lande er virksomheden klar til at tage de næste skridt i deres vækstrejse.

CASE: Gennem grundige dataindsamlinger og analyser skal talenterne hjælpe virksomheden med at formulere den mest optimale salgs- og marketingsstrategi for virksomhedens nye produkt JEDWare som virksomheden ser et kæmpe potentiale i.

Eurofins Miljø

Med sine mere end 55.000 ansatte fordelt på 900 laboratorier i hele verden, er Eurofins et af verdens største miljølaboratorier. I Danmark er der 1.000 ansatte og talenterne skal hjælpe underafdelingen Eurofins Miljø på deres hovedkontor i Vejen.

CASE: Kortlæg hele rejsen for en prøve fra de indledende prøvetagninger og til de efterfølgende analyser af prøverne. Brug kortlægningen til at komme med forslag til, hvordan processen kan strømlines, automatiseres og digitaliseres og samtidig sikre, at Eurofins overholder de lovgivningsmæssige krav på området.

Alfa Laval

Alfa Laval is a leading global provider of high-quality products in the areas of heat transfer, separation, and fluid handling. The company was founded in Sweden in 1883 and employs more than 17.000 employees worldwide.

The case team will conduct thorough market research and use findings to operationalize the service partner programme and create a better structure for successful implementation and control going forward with the programme.

Team Rosenkrantz Fitness

Team Rosenkrantz Fitness tilbyder i dag primært personlig træning, men også fysioterapi, massage, bootcamps og virksomhedstræning. Virksomheden har gennem de sidste 6 år fokuseret på B2C segmentet, men ønsker fremadrettet et større fokus og indtjening på B2B segmentet.

Fastlæg virksomhedens nye BMC og DNA i samarbejde med eksternt bureau, for herefter at accelerere og styrke forretningsudviklingen til det nye segment, herunder også markedsføring og salg af produktet til B2B segmentet.

Interesseret i at deltage?

Tilmeld dig vores informationsmøde, og hør nærmere
om vores forløb og casesne. 

Informationsmødet afholdes tirsdag d. 1. februar 2022 kl. 9-11. 

de fire udviklingsspor

High Potentials forløbet strækker sig over 12 uger, og består af fire udviklingsspor, som til sammen er med til at styrke dit netværk indenfor erhvervslivet, udvide dine kompetencer og styrke din selvfølelse som jobsøgende.

CASEFORLØB

Baseret på din profil og dine ønsker bliver du matchet med en virksomhed, som du i sammenspil med 2-4 andre kandidater skal løse en strategisk vigtig opgave for over 12 uger.

MENTOR

Du får en personlig mentor under forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsprofil, som du vil få én-til-én sparring med og vejledning af, ift. dine mål, udfordringer og jobsøgning.

DESIGN SPRINT

Alle forløb begynder med et kursus i ‘Design Sprint’. Her trænes du i innovationsprocesser og design thinking-værktøjer. Det sker i praksis gennem en aktuel case.

WORKSHOPS

Under hvert forløb indgår to-tre workshops af forskellig art med fokus på udviklingen af dine kompetencer. De afvikles både af os og eksterne samarbejdspartnere.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op, og få et tip om dagen direkte i din indbakke.