CASES – ODENSE

CASEVIRKSOMHEDER I odense/fyn

Nedenfor ser du de casevirksomheder som er med i vores næste High Potentials-forløb, september-december 2020.

Klik på virksomhedslogoet for at læse den fulde casebeskrivelse – de vil blive lagt op løbende. Så er der ikke en casebeskrivelse endnu, så er den på vej.

Det Finansielle Hus

Vikar invest er gået sammen med erfarne folk indenfor revisionsbranchen, og skabt Det Finansielle Hus. Det Finansielle Hus kan varetage alle opgaver inden for revision, regnskab og økonomisk rådgivning.

CASE
Udvikle en Go-To-Market strategi inden for det nye forretningsområde med henblik på markedspenetration af det danske marked for revisionsydelser. Dette skal ske gennem test af det rigtige produkt/market fit.

European Business Academy

Afholder det store international event European Business Forum, som samlerde bedste Business professorer fra verdens top universiteter, til at diskutere og dele  viden indenfor strategi, innovation og lederskab.

 

CASE: Udvikling af marketingstrategi for internationale business konferencer og bestyrelsesuddannelser med henblik på udføre konkrete marketings content.  

 

Persolit

Persolit Entreprenørfirma er leveringsdygtig i alle former for isoleringsteknikker og stilladsydelser og yder professionel og engageret sparring omkring det enkelte projekt for deres kunder.

CASE
Udvikle koncepter til en employer branding strategi, der har til formål at brande virksomheden og øge kendskabsgraden betydeligt samt sikre kontinuerlig og kvalitetsstærk arbejdskraft, der er forudsætningerne for videreudvikling og vækst.

Søgaard Industri DK

Søgaard Industri har et stort knowhow indenfor opbygning og montage af anlæg, tanke og rørvekslere i både rustfrit og sort stål. Virksomheden henvender sig til en lang række industrier, hvor der stilles store krav til kvalitet, dokumentation og leveringstid.

CASE
Analyse og udarbejdelse af procesbeskrivelser for styringssystemer for alle processer i organisationen (fx ISO-certificering) med henblik på klare definitioner af processer og værdier.

Döhler

Döhler producerer naturlige ingredienser til fødevareindustrien, hvor de tilbyder alt fra enkelte ingredienser til sodavand til fulde løsninger, hvor de tager en ide og lave den til et færdigt produkt.

CASE
Udvikle en database til lagring af viden i form Standard operation procedures (SOP) for produktions afdelingen, med henblik på at kunne optimere virksomhedens onboarding process af nye med arbejdere.

Hestenge Consult

Hestenge Consult tilbyder organisations-, ledelses- og medarbejderudviklling med hjælp fra heste og Eagala metoden. Virksomheden henvender sig både til B2B markedet og det kommunale segment, men ønsker at udvide deres forretningsområder.

CASE
Idé- og udvikling samt markedsføring af online abonnementsløsninger for virksomhedens 2 nye forretningsområder Eagala uddannelser og online coaching- og ledelses sessioner til B2C markedet.

GO WORK

GO WORK er et vikarbureau der arbejder med rekruttering af studerende, akademikere og nyuddannede til deltidsvikariater, sæson-/projektarbejde og studiejobs.

 CASE
Udvikle en Go-To-Market strategi for virksomhedens nye forretnings-område inden for sundhedssektoren i Danmark med henblik på, hvordan virksomheden skal positionere sig for at sikre nye kunder og samarbejdsløsninger.

FIPROS

FIPROS er lønproducent af fødevareingredienser og detailpakkede fødevarer. FIPROS hjælper deres kunder på en række forskellige områder, såsom procesudvikling, test/opskalering. Regulær produktionskapacitet samt generel assistance og håndtering, hvis der opstår en ekstraordinær ’krise-situation’.

CASE
Analyse af nuværende arbejdsfunktioner, idéudvikling til hvordan én eller flere arbejdsprocesser bedst automatiseres af robotter.

Faaborg Pharma

Er en af danmarks største producenter af problemløsnings hudpleje til folk med større gener. Produkterne er baseret på traditionelle apotekerværdier om  rene, sikre ingidienser og ingen parfumer

CASE
Analyser markederne, Norge Sverige, Holland og Portugal, for farmaceutiske produkter – og udarbejde en konkret eksportsstrategi for virksomhedens indtræden på det europæiske marked.

Interesseret i at deltage?

Tilmeld dig Info Day for High Potentials. Vi afholder det fysisk, på adressen Cortex Park 26, Odense M – i “The Yellow Room”.

Du kan allerede nu tilmelde dig Info Day, som er den 18. august kl. 10-12.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op og få et tip om dagen direkte i din indboks.