CASES – ODENSE

CASEVIRKSOMHEDER I odense/på fyn

Nedenfor ser du de casevirksomheder, som er med i vores kommende High Potentials-forløb, der løber fra 10. marts til 10. juni. 

Tilmeld dig vores info webinar nederst på siden.

Egekærslund A/S

Egekærslund har nu i 3 generationer drevet denne maskinstation. De løser opgaver indenfor; land- og skovbrug, entreprenør- og anlægsarbejde og park og sport. 

Case:  Dette er en digitaliseringscase med fokus på digitalisering af regnskabsdelen. Derudover skal der laves en Business Intelligence System.

INTERSPORT

INTERSPORT er blandt verdens største sportskæder. De fleste kender dem med deres store udvalg af produkter til alle i familien. 

Case: Her ønskes der et bedre overblik over logistiskken i virksomheden. Det vil kræve en intern analyse af nuværende logistik og de udfordringer virksomheden oplever. 

Plan2fly

Detaljer kommer snarest…

 Case: Detaljer kommer snarest…

AmiNIC

AmiNIC er en teknologiudviklende dansk start-up. De har udviklet en robotnæse, der kan lugte forrådnelsesprocessen i kødet. Teknologien skal være med til at mindske madspild – både hos dagligvare butikker men også hos den enkelte forbrugere.

Case: Her skal der bl.a. udarbejdes en kunde,- markeds- og konkurrentanalyse på det europæiske marked. Det skal resultere i en B2B marketingsanalyse.

JNA Vinduer& Døre

JNA Vinduer & Døre er en virksomhed, der producerer nye vinduer og døre i nordisk kvalitetsoptimeret kernefyrretræ og træ/aliminium.

Case: Virksomheden ønsker en bedre forståelse af det svenske marked. Derfor skal der udarbejdes en markedsanalyse og Go-To-Marked strategi, som skal danne fundamentet for deres kommende eksportindsats. 

Virksomhed uploades snarest

Virksomhed uploades snarest

Virksomhed uploades snarest

Virksomhed uploades snarest

Tilmelding

 Tilmeld dig vores Info Day der afholdes d. 23. februar kl. 09:00-11:00 og hør nærmere om forløbet. (Afholdes som et webinar) 

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op, og få et tip om dagen direkte i din indbakke.