ODENSE/FYN

Tilmeld dig vores infomøde, og hør nærmere om vores forløb og casevirksomhederne. 

Infomødet afholdes onsdag d. 1. februar i Forskerparken

aktuelle CASEVIRKSOMHEDER I odense/på fyn

LEAD THE TALENT er sat i verden for at bygge bro mellem virksomheder og jobsøgende. Her kan du læse om de spændende casevirksomheder, som du har mulighed for at blive matchet med gennem vores kommende talentforløb i Odense.

Næste forløb i Odense/Fyn starter den 1. februar 2023. 

SOSU Vikaren

Et mindre vikarbureau med stor erfaring inden for det socialpædagogiske område og Sundhedssektoren, hvor de leverer akutte-, kortere- og længere vikariater og -vagter. SoSu Vikaren ønsker ikke at blive de største, men de bedste.

CASE: Kortlæg kunderejsen for det socialpædagogiske område for mhp. at udvikle- og identificere, hvilke parameter markedsføringsmateriale skal lægge vægt på for at øge samarbejdsaftaler og salget.

Investering & Klima

Investering og Klima tilbyder deres aktionærer at bidrage til at opfange CO2 fra atmosfæren gennem skovrejsning i Danmark samt strømproduktion med solcelleanlæg. På den måde kan Investering og Klimas aktionærer kompensere helt eller delvist for deres egen CO2 udledning ved at lave en investering.

CASE: Undersøg klimaområdet og dets investeringsmuligheder. Hertil skal både nuværende og potentielle erhvervskunder og privatkunder interviewes med henblik på at justere Investering og Klimas markedsføringsindsatser og teste de nye indsigter af på målgruppen. Yderligere udarbejdes revideret materiale og faglig dokumentation.

Smooth Robotics

Smooth Robotics are experts in robotic welding. They are a part of Denmark’s cluster for robotics automation and drones in Odense. Smooth Robotics makes it possible for their customers welding robot to work without the need for complex programming and deliver a flawless result every time.

CASE: Prepare Smooth Robotics to implement their customer success management. Their goal is to make their suppliers and end users as successful as possible, when using their products. This will require mapping of customer journeys, developing processes, interviews, and desk research.

YachtBroker

YachtBroker er Skandinaviens største kæde af bådmæglere. Firmaet har eksisteret i 20 år, hvilket betyder, at YachtBroker stor erfaring med handel af brugte lystbåde. YachtBroker repræsenterer hele Skandinavien lokalt via flere franchisetagere.

CASE: Udvikl en overordnet go-to-market plan for Yacht Brokers nye tilbud, der skal testes af i en række udvalgte lande. Der skal blandt andet ses nærmere på brugerrejser, digital marketing, partneraftaler og konceptudvikling.

Faaborg-Midtfyn Kommune

Faaborg-Midtfyn kommune er en kommune med godt 50.000 indbyggere og er den geografisk største kommune på Fyn. “Sammen skaber vi det bedste sted” er kommunens fjerde udviklingsstrategi, som står på et solidt fundament af resultater, der er skabt i forlængelse af tidligere udviklingsstrategier

CASE: Klargør det socialfaglige område i Faaborg-Midtfyn Kommune til at brugen af administrative robotter. Det vil kræve indsigt og forståelse af Faaborg-Midtfyns processer, herunder afdækningen af eventuelle udfordringer, samt analyseringer heraf . Processerne skal opsættes via flow-charts i Visio og sættes op til Power Automate.

Across Europe

Across Europe laver turn-key løsninger til messestande, udstillinger og specialinventar. Det gør de i hele Europa, hvor de sørger for alt vedrørende opbygningen af messestanden samt nedtagningen, pakning og transport.

CASE: Udvikl en bæredygtig rekrutteringsmodel for at tiltrække, ansætte og fastholde de rigtige medarbejdere for Across Europe. Der skal blandt andet ses nærmere på løsninger indenfor ansættelsesprocessen, preboarding og onboarding.

Medica Pro

Medica Pro arbejder med mental trivsel med private og på danske arbejdspladser. De hjælper danske virksomheder med at sikre at medarbejderne trives og har et godt arbejdsmiljø.

CASE: Udvikl en strategisk og operationel plan for arbejdet med digital marketing. Teamet arbejde på, hvordan Medica Pro kan sikre øget brand awarenes og leads til salgsafdelingen. 

Interesseret i at deltage?

Tilmeld dig vores informationsmøde, og hør nærmere om vores forløb og casesne.

Informationsmødet afholdes onsdag d. 1. februar

de fire udviklingsspor

High Potentials forløbet strækker sig over 12 uger, og består af fire udviklingsspor, som til sammen er med til at styrke dit netværk indenfor erhvervslivet, udvide dine kompetencer og styrke din selvfølelse som jobsøgende.

CASEFORLØB

Baseret på din profil og dine ønsker bliver du matchet med en virksomhed, som du i sammenspil med 2-4 andre kandidater skal løse en strategisk vigtig opgave for over 12 uger.

MENTOR

Du får en personlig mentor under forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsprofil, som du vil få én-til-én sparring med og vejledning af, ift. dine mål, udfordringer og jobsøgning.

FORANDRINGSAGENT

Ved forløbets opstart får du adgang til et online uddannelsesforløb. Her lærer du hvordan du via selvledelse kan styre en forandringsproces, og får konkrete værktøjer til at lave et design sprint.

 

WORKSHOPS

Under hvert forløb indgår to-tre workshops af forskellig art med fokus på udviklingen af dine kompetencer. De afvikles både af os og eksterne samarbejdspartnere.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op, og få et tip om dagen direkte i din indbakke.