CASES – ODENSE

aktuelle CASEVIRKSOMHEDER I odense/på fyn

LEAD THE TALENT er sat i verden for at bygge bro mellem virksomheder og jobsøgende. Her kan du læse om de 9 spændende casevirksomheder, som du har mulighed for at blive matchet med gennem vores kommende talentforløb i Odense. Forløbet løber fra den 6. oktober 2021 til 11. januar 2022. 

Vi har netop afholdt Info Day og du kan nu tilmelde dig vores Matching Day d. 28. september, hvor du kan møde casevirksomhederne. Skriv til forløbsansvarlig Bahar Kirici på mail: bahar@leadthetalent.dk 

SparFenster

SparFenster er den tyske variant af det danske brand, SparVinduer. De producerer et bredt udvalg af vinduer og døre i nordisk kvalitetsoptimeret kernefyrretræ og træ/alu.

Virksomheden ser et kæmpe potentiale i især det tyske marked og er klar til at investere. Teamet skal derfor foretage en dybdegående markedsanalyse og give en anbefaling til en Go-To-Market strategi, som skal danne fundamentet for SparFensters kommende indsats.

Mobile Industrial Robots

Mobile Industrial Robots (MiR) udvikler og producerer mobile robotter til optimering af intern logistik. Det er en international, ambitiøs virksomhed, og positionen som firstmovers på deres felt har betydet en fantastisk vækstrejse.

Caseteamet skal foretage en dybdegående konkurrentanalyse helt ned på produktniveau og derudfra udarbejde materialer, der belyser fordelene ved MiRs produkter kontra konkurrenternes. Informationen og materialerne skal gøres tilgængelig for MiRs sælgere og implementeres hele vejen ud til partnernetværket.

Kolding Kommune

Kolding Kommune er en kommune med et stort fokus på udvikling og designtænkning. De arbejder aktivt for at blive en demensvenlig kommune, og denne case foregår i afdelingen for demensområdet.

Ud fra visionen om at skabe et demensvenligt samfund ønsker Kolding Kommune at starte med et afgrænset lokalområde, og her er Lunderskov udvalgt. Teamet får til opgave at udvikle et koncept for et demensvenligt samfund, som senere kan tilpasses og implementeres i andre mindre lokalsamfund og dele af kommunen.

Trendlog.io

Trendlog.io er en SaaS-virksomhed (Software-as-a-service), der hjælper virksomheder i hele verden med at digitalisere deres produktionsoverblik. Gennem Trendlog.ios universelle dataopsamlingsværktøj kan kunderne optimere og effektivisere deres produktivitet. 

Tendlog.io har et ønske om at booste deres salg. Dette med et særligt fokus på et godt partnernetværk, og caseteamet skal bl.a. udarbejde en eksekverbar strategi for, hvordan og med hvem det bedst etableres.

Fionia Parket

Fionia Parket har rødder tilbage til 1927, hvor man i Odense begyndte produktionen af parketstave. I dag leveres de projekttilpassede trægulvsløsninger i høj kvalitet til byggeprojekter i Danmark, Sverige og Norge.

Fionia Parket ønsker at intensivere salget til de større byggeprojekter, og i den forbindelse er arkitekterne en vigtig nøgleaktør. Ud fra en undersøgelse af arkitekternes præferencer ved valg af trægulvsløsninger skal teamet arbejde med, hvordan Fionia Parket bedst får omformet analysens indsigter til en salgs- og marketingstrategi, bedre hjemmeside og produktsortiment.

Unicontrol

Unicontrol er en af de førende udviklere af 3D maskinstyring til alle typer gravemaskiner. Digitalisering i byggebranchen er for alvor sat i gang, og Unicontrols rejse har været præget af stærk vækst og udvidelser til internationale markeder.

Næste skridt for Unicontrol er at introducere deres produkter på det Nordamerikanske marked. På baggrund af en solid markedsanalyse skal caseteamet udarbejde en eksekverbar plan med helt konkrete trin for, hvordan Unicontrol bedst etablerer sig på det nye marked.

Encode

Encode er en SaaS-virksomhed (Software-as-a-service), der tilbyder deres kunder en no-code, fleksibel platform til styring af marketingsprocesser. Deres fantastiske vækstrejse, nationalt såvel som internationalt, vidner om værdien i Encodes løsninger og værktøjer.

Encodes udfordring består i, at deres nuværende proces for registrering af fakturerbare timer er tidskrævende, manuel og omkostningsfuld. Teamet skal derfor ideudvikle et koncept for en optimeret og mere digitaliseret proces, hvorunder data skal eksporteres fra Encode-platformen til e-conomic.

Saferoad Daluiso

Saferoad har i over 25 år leveret løsninger, som øger trafiksikkerheden for alle i trafikken – kunderne er stater, kommuner, entreprenører og private virksomheder.

Udforsk markedet for mobile støjskærme og kortlæg potentielle interessenter til Saferoads nye og innovative produkt SafeSound.

InnoCell

InnoCell har udviklet en ny, banebrydende superkondensator-teknologi, som giver den grønneste energilagringsløsning på markedet.

CASE: Pilotproduktionen af denne omkostningseffektive og miljøvenlige superkondensator er startet, og InnoCell er klar til at lancere produktet for potentielle kunder og strategiske samarbejdspartnere. Det kræver en grundig analyse af markedet og en solid markedsføringsplan.

Interesseret i at deltage?

Tilmeld dig vores infomøde, og hør nærmere
om vores forløb og casesne. 

Infomødet afholdes tirsdag d. 21. september kl. 9-11.