AARHUS/østjylland

Tilmeld dig vores Matching Day, hvor du kan møde de casevirksomheder, der er med på vores kommende forløb. 

Matching Day afholdes tirsdag d. 20. september.

CASEVIRKSOMHEDER I AARHUS/ØSTjylland

LEAD THE TALENT er sat i verden for at bygge bro mellem virksomheder og jobsøgende. Næste forløb i Aarhus
starter d. 5. oktober 2022. 

DANREC A/S

Fremstiller og sælger DAN-Board plastik køreplader af høj kvalitet til hele Europa, af sorteret og renset plastregranulat, fremstillet af 100% LDPE genbrugsplast. DANREC har de senste år oplevet en eksplosive vækst, hvilket har medført et enormt pres på de interne arbejdsgange og processer, som ikke er blevet skaleret, optimeret, standartiseret modsvarende.

CASE: Kortlæg, observer og analyser nuværende håndtering og arbejdsproces af ordreindgang-, råvare-, produktion- og afsendelses afdelingen med henblik på at udarbejde og udforme nye arbejds- og procesbeskrivelser, der sikrer optimering og øget kvalitetsniveau.

PFP A/S

PFP er Skandinaviens ældste og mest erfarne underleverandør af bordpladeskrædderi til køkken, bad og øvrige industrier med særlige krav og behov. God kvalitet, høj faglighed og innovation været omdrejningspunktet for virksomhedens aktiviteter.

CASE: Kortlæg og identificer PFP produkters EDP’er samt virksomhedens miljømæssige fodaftryk (PEF). Samt hvilke regulativer og krav omhandlende bæredygtighed PFP, som underleverandør skal imødekomme og overholde med henblik på at fastlægge forbedringsforslag i en handlingsplan, der fremmer PFP’s forretning.

Parkeringskompagniet

Innovativt parkeringsselskab der tilbyder fleksible parkeringsløsninger tilpasset den enkelte kundes behov. Virksomheden er ved at opnå en stærk position på det danske marked og ønsker at ekspandere til det Skandinaviske marked.

CASE: Udrbejdelse af en markeds- og konkurrentanalyse for det svenske- og norkse marked med henblik på at fastlægge en Go-2-Market startegi og setup.

Unimec A/S

Automations- og ingeniørvirksomheden Unimec udvikler højteknologiske specialmaskiner med fokus på automatiseret montage og færdiggørelse af industriprodukter. De gør det med passion lige fra idéudviklingen til den færdigproduceret maskine – samt alle processer derimellem.

CASE: Kvalificer markedspotentiale for de 2 respektive produktgrupper med henblik på at udarbejde en lukrativ Go-2-Market plan.

Mikkel Barker Aps

Mikkel Barker is a 3D photographic visualization and has since 2006 worked with precise and accurate 3D photographic visualization, from terrain, drones, or planes.

CASE: Uncover the market possibilities of offering a mix of e-learning and blended learning. The team must develop a framework and design for the online universe through graphic material in order to increase the market outside Denmark as well branding the company.

Udviklingsbasen

Virksomheden er en pædagogisk vikar- og projektvirksomhed og har siden 2016 leveret vikarydelser til social- og specialområdet i Jylland.

CASE: Kortlæg virksomhedens interne processer, arbejdsgange og organisering med henblik på kvalificere indsatsområder, der skal optimeres, effektiviseres og automatiseres.

Tilmelding

Du kan nu tilmelde dig Matching Day den 20. september.

Kontakt vores projektleder Jesper på jesper@leadthetalent.dk hvis du har spørgsmål. 

de fire udviklingsspor

High Potentials forløbet strækker sig over 12 uger, og består af fire udviklingsspor, som til sammen er med til at styrke dit netværk indenfor erhvervslivet, udvide dine kompetencer og styrke din selvfølelse som jobsøgende.

CASEFORLØB

Baseret på din profil og dine ønsker bliver du matchet med en virksomhed, som du i sammenspil med 2-4 andre kandidater skal løse en strategisk vigtig opgave for over 12 uger.

MENTOR

Du får en personlig mentor under forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsprofil, som du vil få én-til-én sparring med og vejledning af, ift. dine mål, udfordringer og jobsøgning.

FORANDRINGSAGENT

Ved forløbets opstart får du adgang til et online uddannelsesforløb. Her lærer du hvordan du via selvledelse kan styre en forandringsproces, og får konkrete værktøjer til at lave et design sprint.

 

WORKSHOPS

Under hvert forløb indgår to-tre workshops af forskellig art med fokus på udviklingen af dine kompetencer. De afvikles både af os og eksterne samarbejdspartnere.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op og få et tip om dagen direkte i din indboks.