AARHUS/østjylland

Skriv dig op her, og bliv ringet op omkring dine muligheder for at deltage i et forløb.

CASEVIRKSOMHEDER I AARHUS/ØSTjylland

LEAD THE TALENT er sat i verden for at bygge bro mellem virksomheder og jobsøgende. Næste forløb i Aarhus starter ultimo januar 2022. 

 

Interesseret i at deltage?

Skriv dig op her, og bliv ringet op omkring dine muligheder for at deltage i et forløb.

de fire udviklingsspor

High Potentials forløbet strækker sig over 12 uger, og består af fire udviklingsspor, som til sammen er med til at styrke dit netværk indenfor erhvervslivet, udvide dine kompetencer og styrke din selvfølelse som jobsøgende.

CASEFORLØB

Baseret på din profil og dine ønsker bliver du matchet med en virksomhed, som du i sammenspil med 2-4 andre kandidater skal løse en strategisk vigtig opgave for over 12 uger.

MENTOR

Du får en personlig mentor under forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsprofil, som du vil få én-til-én sparring med og vejledning af, ift. dine mål, udfordringer og jobsøgning.

DESIGN SPRINT

Alle forløb begynder med et kursus i ‘Design Sprint’. Her trænes du i innovationsprocesser og design thinking-værktøjer. Det sker i praksis gennem en aktuel case.

WORKSHOPS

Under hvert forløb indgår to-tre workshops af forskellig art med fokus på udviklingen af dine kompetencer. De afvikles både af os og eksterne samarbejdspartnere.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op og få et tip om dagen direkte i din indboks.