CASES – AARHUS

CASEVIRKSOMHEDER I AARHUS/østjylland

Nedenfor ser du de casevirksomheder som er med i det igangværende High Potentials-forløb, september-december 2019.

Dyk ned i de forskellige cases for at se hvad talenterne sidder med nu.

Duka

Duka leverer IT-support, computerhjælp og innovative serviceordninger, samt udlejer computere uden binding eller førstegangsydelse

Udvikling af nye forretningsmuligheder på nye og eksisterende markeder.

Etikos

Etikos er et konsulenthus med etik på dagsordenen. Deres brede og dybdegående faglighed tager hånd om udvikling i organisationen. 

Digitaliser Etikos’ organisationsanalyser samt udvide til privatsektoren.

Difko

Difko er et investeringsselskab der har et mål om at give hele Danmark adgang til attraktive investeringsmuligheder.

Implementering af ny forretningsmodel, samt procesoptimering.

Companyons

Companyons driver kontorfællesskaber i Århus, hvor de leverer fleksible kontorlokaler til mindre virksomheder og iværksættere.

Undersøg potentialet i at indgå samarbejde med klassiske ejendomsbesiddere, og afdæk interessen for et eksternt Office management produkt til selvstændige selskaber/virksomheder.

VB Plus

 

VB Plus er et forretningsskabende netværk i Vejle. Netværket har fokus på at skabe stærke relationer i erhvervslivet i Vejle og omegn.

Udarbejd en dybdegående undersøgelse omkring medlemmernes behov og motivation for at være en del af VB plus ApS. Samt udvikling og test af nye ideer til fastholdelse af medlemmer.

Njordic Company

 

Njordic Company er en førende virksomhed inden for levering af private-label og non-license produkter til det europæiske marked.

Udfør en dybdegående research af detailkædernes handel af haveartikler og beklædning dertil, og udarbejd en præsentation på baggrund af undersøgelserne.  

Systuen Pana

Systuen Pana er et serviceorgan for detailhandlen, på syning af gardiner og andre boligtekstiler.

Der skal foretages desk research, som giver et detaljeret indblik i systue-industrien i Danmark, og på bagrrund af denne skal der udvikles en lang række idéer og koncepter.

iKontrol

iKontrol leverer en løsning til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol-systemet kan man samle kvalitetssikring og afslutte registreringer i én arbejdsgang.

 Udarbejd en internationaliseringsstikprøve, på 1-3 lande. Samt opsætning af online leadskampagner for de pågældende lande. 

Grundfos

Grundfos is one of the world’s leading manufacturers in pump solutions and water technology.

Examine the market potential and request-for-proposals processes in areas where clean drinking water is a problem.

Interesseret i at deltage?

Skriv dig op til at modtage en reminder, så snart vi åbner op for tilmelding til næste High Potentials-forløb, som er i januar-marts 2020. Så kan du være en af de første til at sikre dig en plads!

Forløbets aktiviteter

Casearbejdet er blot én af de fire aktiviteter i et High Potentials-forløb, der skal få dig i job – læs om de andre her.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig som jobsøgende akademiker. Vores erfaring er at disse tips tilsammen har stor effekt på, at du kommer hurtigere i job.