CASES – AARHUS

CASEVIRKSOMHEDER I AARHUS/østjylland

Her på siden finder du det kommende forløbs casevirksomheder, som søger dig og andre talenter til at skabe værdi i virksomheden

Du kan snart hente en uddybet casebeskrivelse for hver nedenfor

Duka

Duka leverer IT-support, computerhjælp og innovative serviceordninger, samt udlejer computere uden binding eller førstegangsydelse

Udvikling af nye forretningsmuligheder på nye og eksisterende markeder.

Etikos

Etikos er et konsulenthus med etik på dagsordenen. Deres brede og dybdegående faglighed tager hånd om udvikling i organisationen. 

Digitaliser Etikos’ organisationsanalyser samt udvide til privatsektoren.

Difko

Difko er et investeringsselskab der har et mål om at give hele Danmark adgang til attraktive investeringsmuligheder.

Implementering af ny forretningsmodel, samt procesoptimering.

Companyons

Casebeskrivelse på vej!

VB Plus

 

VB Plus er et forretningsskabende netværk i Vejle. Netværket har fokus på at skabe stærke relationer i erhvervslivet i Vejle og omegn.

Udarbejd en dybdegående undersøgelse omkring medlemmernes behov og motivation for at være en del af VB plus ApS. Samt udvikling og test af nye ideer til fastholdelse af medlemmer.

Contrast

 

Njordic Company er en førende virksomhed inden for levering af private-label og non-license produkter til det europæiske marked.

Udfør en dybdegående research af detailkædernes handel af haveartikler og beklædning dertil, og udarbejd en præsentation på baggrund af undersøgelserne.  

Systuen Pana

Systuen Pana er et serviceorgan for detailhandlen, på syning af gardiner og andre boligtekstiler.

Der skal foretages desk research, som giver et detaljeret indblik i systue-industrien i Danmark, og på bagrrund af denne skal der udvikles en lang række idéer og koncepter.

iKontrol

iKontrol leverer en løsning til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Med iKontrol-systemet kan man samle kvalitetssikring og afslutte registreringer i én arbejdsgang.

Strømline proces fra lead til kunde, dette indebærer onboarding af kunderne til at bruge systemet. udarbejd en internationaliseringsstikprøve, på 1-3 lande.

Interesseret i at deltage?

Vi afholder forløb i Aarhus og resten af Østjylland. Tilmeld dig vores infomøde d. 11. september og hør mere om vores næste forløb.

Forløbets aktiviteter

Casearbejdet er blot én af de fire aktiviteter i et LEAD THE TALENT-forløb, der skal få dig i job – læs om de andre her.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig som jobsøgende akademiker. Vores erfaring er, at disse tips tilsammen har stor effekt på, at du kommer hurtigere i job.