AARHUS/østjylland

Tilmeld dig vores informationsmøde, og hør nærmere om vores forløb og casevirksomhederne. 

Informationsmødet afholdes tirsdag d. 31. januar 2023. 

CASEVIRKSOMHEDER I AARHUS/ØSTjylland

LEAD THE TALENT er sat i verden for at bygge bro mellem virksomheder og jobsøgende. Næste forløb i Aarhus
starter d. 22 februar 2023. 

EnergySolution A/S

EnergySolution A/S er en rådgivende ingeniør med speciale i rådgivning af energi og bæredygtighed på B2B-markedet. De har siden 2021 hjulpet en lange række industrivirksomheder ind i en mere bæredygtig fremtid via rådgivning inden for ESG.

Case: Foretag en kvantificering af, hvad bæredygtighed har af betydning for virksomhedens kunder mhp. At udvikle og frame en bæredygtigheds-forretningsmodel. Projektgruppen vil derfor arbejde med at skulle definere, automatisere og effektivisere nuværende processer for rapporteringen af bæredygtige aktiviteter for deres kunder ud fra relevante og afstemte bæredygtige parametre.

RT9 Scandinavian Rope Access ApS

RT9 er en Rope Access-virksomhed, der rådgiver, uddanner og udfører opgaver inden for sikkert arbejde i højden. De operer byggebranchen, på broer, vindmøller, i industrien og i olie- og gassektoren.

 Case: Identificer og kortlæg hvordan virksomheden får skabt en digitalfunnel, differentiserer sig fra konkurrenterne. Herefter fastlægges en digital marketingsstrategi med henblik på at optimere virksomhedens hjemmesiden, SEO og digitale footprints.

Anntex ApS

Anntex er en 100% dansk virksomhed, som har udviklet sig til at være Danmarks førende leverandør af campingtæpper og madrasser. Anntex er specialist i skræddersyede tæpper til campingvogne og autocampere. Virksomheden ønsker at udbrede kendskabet til Anntex, primært produktgruppen ’tæpper’

Case: Skab et øget kendskab det Anntex målgrupper og kvalificer hvorvidt Skandinavien er et lukrativt marked for virksomheden at indtræde. Herefter udarbejdes der kunderettet markedsføring med henblik på at skabe øget trafik til Anntex’s respektive kanaler og markeder.

JDH-Byg ApS

JDH-BYG rådgiver og hjælper både private- og erhvervskunder med at realisere ombygninger, tilbygninger og renoveringsprojekter − fra helt små serviceopgaver til store byggeprojekter. Virksomheden beskæftiger sig med total-, hoved-, og fagentrepriser og egne arkitekter, konstruktører, tømrere, murere og malere.

Case: Gennem en markeds- og målgruppeanalyse indhentes og kvalificeres statistik-, data- og tendenser for materialer, byggebranchens tal, forventet digital data udvikling og målgruppe for EcoModul byggeri. De valide dataindsigter skal understøtte JDH-Byg i designprocessen og markedsføringen af et digitalt- og naturligt intelligent byggeri. 

European House Of Beds Denmark A/S

European House of Beds producerer en bred vifte af customer brand-sengekoncepter til de ledende møbelkæder, sengespecialister og frie forhandlere i Skandinavien. Virksomheden producerer endvidere også en række egne brands og er dybt engageret i at udvikle og producere på den mest bæredygtige måde.

Case: Kortlæg og beregn virksomhedens nuværende workflows- og produkters CO2-aftryk og carbon footprint i relation til de enkelte kundeordrer og produkter med henblik på at kunne udføre ESG-rapporttering og samtidigt påvirke deres kunder til mere miljørigtige valg.

Suverent Aarhus ApS

SuveRent tilbyder professionel erhvervsrengøring i Aarhus og ogegn. Virksomheden vægter kvalitetsbevidste og grønne løsninger.

Case: Virksomheden ønsker at få udviklet en Franchisehåndbog der bla. Indeholder konceptbeskrivelse, Franchisekontrakt og personalehåndbog. For at kunne udarbejde dette bør der forinden kortlægges og identificeres hvad disse bør indeholde, og hvad SuveRents værdier er.

Sustainable Business Soloutions

Sustainable Business Solutions er en full service rådgivnings- og kompetencevirksomhed,

der hjælper med at gøre bæredygtighed og CSR konkret, kommercielt og køreklart for virksomheder i en lang række a brancher og industrier.

Case: Foretag en markedsanalyse og kortlægning af krav og regulativer iht. ESG inden for finanssektoren med henblik på at kvalificere, hvilke rådgivningsløsningser og ESG-rapportering, som Sustainable Business Solutions skal tilbyde dette kundesegment. Herefter skal teamet udvikle og visualisere konceptet og frameworket.

INTERESSERET I AT DELTAGE?

Tilmeld dig vores informationsmøde, og hør nærmere
om vores forløb og casesne. 

Informationsmødet afholdes tirsdag d. 31. januar 2021.

de fire udviklingsspor

High Potentials forløbet strækker sig over 12 uger, og består af fire udviklingsspor, som til sammen er med til at styrke dit netværk indenfor erhvervslivet, udvide dine kompetencer og styrke din selvfølelse som jobsøgende.

CASEFORLØB

Baseret på din profil og dine ønsker bliver du matchet med en virksomhed, som du i sammenspil med 2-4 andre kandidater skal løse en strategisk vigtig opgave for over 12 uger.

MENTOR

Du får en personlig mentor under forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsprofil, som du vil få én-til-én sparring med og vejledning af, ift. dine mål, udfordringer og jobsøgning.

FORANDRINGSAGENT

Ved forløbets opstart får du adgang til et online uddannelsesforløb. Her lærer du hvordan du via selvledelse kan styre en forandringsproces, og får konkrete værktøjer til at lave et design sprint.

 

WORKSHOPS

Under hvert forløb indgår to-tre workshops af forskellig art med fokus på udviklingen af dine kompetencer. De afvikles både af os og eksterne samarbejdspartnere.

7 Tips på 7 dage

Vi har samlet de bedste råd til dig, som er jobsøgende akademiker. Skriv dig op og få et tip om dagen direkte i din indboks.