EVENTS OG FOREDRAG

Se og tilmeld dig alle vores kommende events & book dit foredrag eller workshop

 

SE ALLE VORES EVENTS

Læs mere og tilmeld dig vores events

Konference om effektfuld ledelse afholdt af LEAD THE TALENT i samarbejde med akademikernes a-kasse

– KONFERENCE –

12. MAJ 2023 kl. 08.00-12.00 i Odense

EFFEKTFULD LEDELSE

Med Eskild Ebbesen og Bastian Overgaard

Til denne konference vil du opleve både Eskild Ebbesen og Bastian Overgaard, som begge kommer ind på hvordan du opnår en effektfuld ledelse i samarbejde med dine medarbejdere. Eksild kommer ind vigtigheden af samarbejde og Bastian fortæller om støjfri ledelse.

chili klaus arrangement event i Odense

– FYSISK EVENT –

7. juni 2023 i Odense

GÅ VIRALT MED DIN VIRKSOMHED

Med Chili Klaus

Mere info kommer snarest

 

– AFHOLDT: WEBINAR –
11. april 2023 kl. 09.00-10.00

Pseudoarbejde og hvordan vi slipper af med det

Med Dennis Nørmark – Forfatter og foredragsholder

Mød hjernen bag bogen ‘Pseudoarbejde: Hvordan vi fik travlt med ingen’. som i dette webinar vil komme ind på hvordan man som SMV i vækst kan undgå at ramme ind i pseudoarbejde.

SAMMENSÆT FOREDRAG OG WORKSHOPS EFTER DINE BEHOV

Du kan frit kombinere foredrag og workshops til en samlet pakke. Vi skræddersyer det rette tilbud og tilrettelægger en foredrags- og workshop-pakke til at rumme jeres specifikke udfordringer og ønsker.

Nedenfor kan du læse mere om hver enkelt foredrag/workshop.

DIVERSITET & INKLUSION

ANSÆTTER VI ALTID EFTER KOMPETENCER?

Vi kender efterhånden alle diversitetens fordele, men diversitet er ikke en ‘one size fits all’, der af sig selv skaber værdi i virksomheder. Faktisk går dette foredrag så langt og siger at diversitet kan være direkte skadeligt for forretningen … hvis ikke der medfølger en inkluderende kultur.

Som virksomheder kan vi være nok så forskellige og rekruttere os til mere diversitet, men hvis vi ikke ved hvordan vi gør forskellighederne til en del af virksomhedens processer og teamarbejde, har det en kontraproduktiv effekt på virksomhedens evne til at performe, vækste og innovere.

Derfor tager dette foredrag udgangspunkt i at diversitet og inklusion må siges i samme åndedrag.

 

UDBYTTE

✓ Foredraget undersøger det store og komplekse diversitetsfelt og kommer ind på hvordan vi inkluderer ‘det hele menneske’, til gavn for virksomhedens innovationsevne, værdiskabelse og teamoptimering.

✓ Sammen med Ahmet undersøger I hvordan man som virksomhed opbygger inkluderende kulturer, baseret på psykologisk sikkerhed og en gennemgående bevidsthed omkring bias.

✓ Vi vil sammen gennemgå en række øvelser som udfordrer, provokerer og inspirerer til hvordan vi kan skabe nye ledelses- og virksomhedskulturer, som sikrer at diversitet og inklusion taler samme sprog.

TALENTUDVIKLING

TALENTUDVIKLINGENS HVEM, HVAD, HVORFOR

Når vi skal spotte talenter og deres potentialer løber vi ind i særligt to problematikker.

For det første har vi svært ved at give slip på illusionen om at vi kan spå fremtiden og visheden om at vi vælger den rigtige kandidat i første hug. Vi fastholder derfor en rigid rekrutteringsproces, for at være “sikre” på at finde de rette kandidater samtidig med at vi, i bedste tilfælde, tester dem i en kontekst, som er langt fra den virkelighed de potentielt skal arbejde i.

For det andet løber vi ind i problemer idet vi insisterer på at måle potentiale, fremfor at fokusere på den kontekst hvori potentialet udvikles og fostres. Vi er vant til at måle performance, men når det kommer til potentiale, kommer de fleste af os til kort. Sandheden er nemlig at nogle gange er talentet der hvor vi ikke kiggede første gang – i den rette ansøger og ikke i den rigtige ansøgning.

Dette foredrag undersøger talentets hvem, hvad og hvorfor. Hvad er et talent og hvem har potentialet til at vokse som talenter? Hvorfor skal vi overhovedet talentudvikle og hvorfor spiller potentialet så gennemgående en rolle?

UDBYTTE

✓ Til dette foredrag uddyber Ahmet Günes de gennemgående problematikker i en talentudvikling der ikke tager udgangspunkt i virksomhedens strategi.

✓ Med udgangspunkt i sin erfaring som mangfoldig talentudvikler, konfronterer Ahmet Günes deltagerne med de ofte ubevidste hindringer, vi oplever i talentudviklingen.

✓ Foredraget giver eksempler på mangfoldig talentudvikling i praksis og lærer deltagerne hvordan de kan nytænke deres rekrutteringsprocesser og talentudvikling.

INNOVATION I PRAKSIS

KOM I MÅL MED DINE INNOVATIONSPROJEKTER

Undersøgelser peger på at innovation er afgørende for virksomheders evne til at udvikle sig og forblive konkurrencedygtige. Men vi ved også at mellem 70–90 % af innovationsprojekter ikke lykkes eller skaber merværdi, bl.a. fordi vi ikke er gode nok til at inddrage vores kunder og brugere i processen.

Ahmet bringer i denne workshop innovationen ned i øjenhøjde, gør den håndgribelig og konkret, ved at inddrage deltagerne aktivt og give case-eksempler på hvordan virksomheder lykkes med brugerinddragelse, bl.a. ved brug af brugerdreven innovation og design thinking.

På workshoppen tager vi udgangspunkt i en case som er særligt udfordrende for din virksomhed, og som vi med design thinking-værktøjer løser.

 

UDBYTTE

✓ Find ud af hvorfor innovation er særligt afgørende for SMV’er, og bliv rustet til selv at gøre innovation til en del af virksomhedens processer og dagligdag.

✓ Deltagerne bliver komfortable med design thinking-metoder og får en gennemgående forståelse for hvordan metoderne og værktøjerne bruges i praksis.

✓ Innovation behøver ikke koste kassen, være mestret af de bedste tech-hajer og gå ud over den daglige drift. Derfor fokuserer denne workshop på innovationsværktøjer i øjenhøjde og på hvordan SMV’er bruger dem i praksis, uden de samme ressourcer og midler som store organisationer.

✓ Deltagerne kommer omkring metoder der sikrer en struktureret brugerinddragelse i udviklingsprojekterne, som sikrer at virksomheden kommer succesfuld i mål.