events

Videndeling, networking og nye samarbejder i er centrum, når vi i samarbejde med Akademikernes A-Kasse afholder en række events i både København, Aarhus, Odense og Aalborg. Vores events er målrettet beslutningstagere i SMV’er herunder ejere, direktører, ledere, HR og andre nøglemedarbejdere.

Temaerne for alle events er hvordan du skaber og driver succesfulde virksomheder.

Vi opdaterer løbende siden med nye datoer og oplægsholdere.

På grund af corona, har vi valgt at udskyde events med Helle Hein. Vi forventer at kunne afholde disse events i sommeren 2021.

HELLE HEIN

Selvstændig forsker, foredragsholder, forfatter og konsulent

Talk: ‘Ledelse af Primadonnaer’

De stiller krav til ledelsen og til organisationen, og de føler ikke tidligere generationers loyalitet over for deres arbejdsplads.

Får de ikke det, de har behov for, reagerer de stærkt og søger måske nye græsgange. Samtidig er de vidt forskellige – de motiveres af forskellige ting og har forskellige ledelsesbehov. De har forskellige værdier og forskelligt forhold til arbejdet.

Nogle går altid til tiden, mens andre næsten ikke kan slippe arbejdet. Nogle tænder på visioner, andre på regler og rammer.

Mange af dem har fået ry for at være ledelsesresistente primadonnaer.

I Helle Heins foredrag nuanceres billedet af de højtspecialiserede medarbejdere. Der præsenteres fire arketyper af højtspecialiserede medarbejdere, som har hver deres distinkte motivationsprofil. Én af arketyperne er Primadonnaen, som her får en helt ny betydning end den gængse opfattelse af dem.

Der gives et bud på, hvordan de forskellige arketyper motiveres, og hvordan man leder dem, så man både udfolder deres individuelle potentiale og samtidig skaber synergi imellem de forskellige medarbejdertyper.

*Vi vil tillade os at annullere din tilmelding, hvis du ikke er indenfor målgruppen

 

I samarbejDE MED