I 12 uger har fem talenter gennem Lead the Talent arbejdet for Comwell Aarhus.
Formålet med forløbet var at løse en businesscase og konceptudvikle til den nye tilbygning, som Comwell Aarhus har på tegnebrættet.

En kompleks case løses på 12 uger

Casen handler i bund og grund om at undersøge potentialet for at anlægge en cityspa i forbindelse med den nye bygning samt skabe et stærkt koncept til hotellet. Målet var at undersøge et nyt forretningsområde, som i sidste ende skal skabe merværdi for både hotellet, gæsterne og Aarhus. Casen viste sig hurtigt at være mere kompleks end som så, da det var vigtigt for gruppen, at lave dybdegående undersøgelser og velbegrundede anbefalinger.

 

Talenter bringer nye kompetencer i spil

Undervejs formåede gruppen, som også går under navnet “De Fantastiske Fem”, at blive spaeksperter, som havde tilegnet grundig viden indenfor alt fra både nationale og internationale wellnesstrends, til hvilke klinker og fuger man bør vælge til vådrum.

Gennem processen har gruppen både lavet markeds- og brugerundersøgelser, konkurrentanalyser, observationer, interviews, workshops og konceptudvikling.
Gruppen har fået styrket sine kompetencer indenfor bl.a. projektstyring, tværfagligt samarbejde og komplekse designprocesser.

Et godt og værdifuldt samarbejde for alle parter

Comwell Aarhus’ direktør Flemming Poulsen er meget begejstret for gruppens arbejde og udtaler, at det har sat nogle helt nye tanker i gang. At invitere en gruppe talenter indenfor, har bragt nogle helt nye kompetencer i spil, som har kunnet bringe nye perspektiver og værdi ind i projektet.

Projektet endte ud med en omfattende rapport samt et oplæg af projektets vigtigste konklusioner, som blev præsenteret for direktøren for Comwell Aarhus og driftsdirektør Peer Rysgaard ved projektets afslutning. Nu ser vi frem til at se, hvor projektet ender i fremtiden.

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

Vil du vide hvordan du selv får et team af talenter til at løse din udfordring, på 12 uger?

Skriv dig op til at blive ringet uforpligtende op af en af vores konsulenter. Så tager vi en snak om forløbet og om hvordan vi kan hjælpe dig.