VIL DU VÆRE MENTOR?

Gør en forskel for et talent, ved at dele ud af dine erfaringer, samtidigt med at du udvikler dine leder- og coathingkompetener.

 

Som mentor hos LEAD THE TALENT vil du blive inviteret til events, få brugbare samtaleværktøjer til mentormøderne, møde de andre mentorer og udvide dit netværk.

 

Hør mere om mentorskabet

MENTORFORLØBET

MATCHET

Forløbet starter for mentor med et match mellem mentor og mentee på baggrund af begges ønsker og behov.

MØDER

Mentorskabet strækker sig over 8 uger, med 2-4 møder mellem mentor og mentee undervejs. Vi opfordrer dog til, at relationen mellem mentor og mentee strækker sig yderligere 4 uger.

HIGH POTENTIALS

Mentee deltager sideløbende på vores talentudviklingsforløb High Potentials, hvor de er tilknyttet en casevirksomhed. LÆS MERE.

NETVÆRK

Som en del af vores mentorkorps, har du mulighed for at møde andre mentorer og deltage i arrangementer.

OM MENTORSKABET

Mentorordningen er en integreret del af vores High Potentials-forløb, som er et talentudviklingsforløb for ledige akademikere – læs mere om forløbet her.
Som mentor tager du derfor del i vores deltageres udvikling på deres vej mod det første eller næste job. Det gør du bl.a. ved at bruge din tid, viden og erfaring til at sparre med mentee ift. emner som: jobsøgning, personlig udvikling, kompetenceafklaring og motivation.

Vi oplever at det har en stor betydning for vores talenter, at sparre med en person der er rig på erfaring og indsigter. Vi ved af erfaring, at det hjælper mange talenter i deres jobsøgningsproces.

Du er med andre ord et udsnit af virkeligheden – og heri er der guld at hente for en mentee der stifter bekendtskab med arbejdsmarkedet for første gang eller som står overfor et brancheskift.

Alle vores mentorer agerer på frivillig basis.

 

“Jeg valgte at blive mentor i lead the talent, både fordi jeg gerne ville hjælpe nogle unge talenter på vej til at opnå deres drømmejob, og så fordi jeg får noget den anden vej, fordi jeg møder nye synspunkter og profiler, der ser anderledes på tingene end jeg selv gør.”

Thorsen Staub Jürgensen
Mentor hos LEAD THE TALENT

Måden jeg har oplevet at mine mentees har udviklet sig på, er at de er blevet skarbere til at søge job. De har fokuseret mere på hvad de kan skabe af værdi ude hos virksomhederne, end hvad de har af uddannelse elelr hvilke fag de har haft.

Luxhan Ratnaravi
Mentor hos LEAD THE TALENT

TIlmeld dig vores mentorkorps

 Vi søger på nuværende tidspunkt mentorer til vores kommende forløb.

Når du har tilmeldt dig modtager du et spørgeskema på mail som du bedes udfylde. Udfyldelse af spørgeskemaet registrerer dig endeligt som mentor.

hvorfor blive mentor hos LEAD THE TALENT?

FAQ OM MENTORSKABET

HVAD BESTÅR ET MENTORFORLØB AF?

Et mentorforløb består af 3-4 møder med mentee, som fordeles ud over forløbets 12 uger. Det er mentees opgave at fastsætte og koordinere møderne med mentoren.

ER DET MENTORENS OPGAVE AT SKAFFE MENTEE JOB?

Nej.

Det er mentoren opgave at bruge sin tid, viden og erfaring til at rådgive, coache, åbne døre osv. Mentee skal selv sætte en dagsorden og omdanne mentorrelationens læringer til handling. Mentoren vil understøtte de handlingsforløb, som mentee gennemgår. 

HVOR AFHOLDES MENTORMØDERNE TYPISK?

Det er helt op til dig og din mentee, hvor I ønsker at holde jeres møder. Ofte afholdes møderne hos mentoren på arbejdspladsen. Mentormøderne afholdes typisk efter mentorens arbejdstid og koordineres så det passer med din kalender.

HVAD ER MØDERNES VARIGHED?

Hvor længe møderne varer afhænger af behovet. Dog ser vi typisk, at særligt det første møde vil være det længste, da det er her at du og din mentee kommer ind på hinanden, afsøger muligheder og lægger en klar linje for forløbet.

Vi anbefaler derfor at det første møde varer ml. halvanden til to timer. 

HVORDAN MATCHER VI?

Når du tilmelder sig som mentor modtager du en velkomstguide hvori du kan læse mere om forløbet, om mentorrollen og hvad du kan forvente af mentorforløbet.

Derudover udfylder du et dybdegående spørgeskema, som fortæller os mere om hvem du er og hvordan du ønsker at gribe mentorrollen an.

Vi matcher dig med mentee pba. fælles forventninger og mentees udviklingsønsker og -behov.

 

HVEM ER MED I MENTORKORPSET?

Vores mentorkorps består af en bred vifte af spændende erhvervsprofiler med erfaringer og indsigter, de brænder for at motivere andre med.

Alle vores mentorer finder stor værdi i, både at udvikle andre og sig selv.

ER DER ET NETVÆRK FOR MENTORER?

Ja.

Vi afholder, i samarbejde med Akademikernes A-kasse, en række events som altid vil have formatet videnling og netværk.

I år er alle events under temaet: ‘Hvordan vi skaber succesfulde virksomheder’.

Til disse events vil du netværke og møde de andre mentorer, således at du kan erfarings- og videndele, såvel som udvide dit eget netværk.

KONTAKT DE MENTORANSVARLIGE

Hvis du har et spørgsmål, sidder Anne-Sofie klar til at tage en snak om mentorforløbet, hvem vi er eller noget helt tredje.

Anne-Sofie Bornhøft Knudsen

Mail: anne-sofie@leadthetalent.dk
Mobil: +45 31 51 91 32