bliv mentor

vil du være mentor for et talent?

Som mentor får du muligheden for at inspirere og påvirke den kommende generation af talenter på arbejdsmarkedet.

Om mentorSkabet

Mentorskabet er en central del af vores talentudviklingsprogram, High Potentials. Central, fordi vi gang på gang ser, hvilken betydning det kan have for vores talenter, at tale med en person der er rig på erfaring og indsigter.

Som mentor kan du have mange hatte på. Du kan være netværkende, coachende, hands on eller noget fjerde – det vigtigste er, at du bringer dig selv i spil og gør mentorrollen til din egen. Et mentorforløb består af tre-fire møder med mentee, som foregår sideløbende med High Potentials-forløbet.

 

om matchet med mentee

Når du tilmelder sig som mentor, tager vores konsulent en snak med dig om dine forventninger, ønsker og succeskriterier for mentorskabet. Samtalen er vores mulighed for at lære dig at kende og sikre et godt match med mentee. Vores konsulent matcher dig med mentee, blandt andet pba. samtalen hvor I har talt om fælles forventninger, udviklingsønsker, fagligheder, interesser osv.

Vores mentorkorps består af en bred vifte af spændende erhvervsprofiler med erfaringer og indsigter, de brænder for at motivere andre med.

TIlmeld dig vores mentorkorps

Næste mentorforløb er januar-marts 2020. Du kan blive tilknyttet forløb i Aarhus eller Odense – du behøver ikke arbejde eller være bosat i Aarhus eller Odense for at være mentor på forløbene.

ODENSE / SYDDANMARK

AARHUS / REGION MIDT

Hvad siger mentorerne selv om forløbet?