bliv mentor

vil du være mentor for et talent?

Som mentor får du et indblik i, og muligheden for, at påvirke den kommende generation af talenter på arbejdsmarkedet. Mentorskabet er en del af vores talentudviklingsprogram, High Potentials.

Om mentor-forløbet

Et mentorforløb består af et opstartsmøde og to-fire efterfølgende møder over en periode på 12 uger. Talentet du skal være mentor for er særligt matchet med dig.

 

om matchet med mentee

Vores konsulenter matcher mentor og mentee på baggrund af fælles faglighed og ønsker. Det endelige valg af mentee er din beslutning. Vores mentorer er typisk ledere og brænder for at guide en dygtig kandidat med potentiale.

 

Bliv en del af netværket

Du bliver en del af LEAD THE TALENT Netværket, som består af andre mentorer og virksomheder. Her mødes vi bl.a. til spændende fælles møder og events.

mentor og mentee om deres mentorskab

Det er en stor glæde og tilfredsstillelse, hvis mentee kan bruge mine ideer i deres videre job- og karrieresøgning. Og især hvis de også lykkes med at komme skridtene videre med deres drømme!

Som mentor arbejder jeg i mindre grad med “følg mit gode råd”, for der er mange måder at se verden på og ingen siger at min er mere rigtig end andres.

Derfor forsøger jeg i stedet at sætte mig ind i mentees aktuelle situation og spørger, hvor vil du gerne hen? – Jeg kommer med forslag til hvad jeg kan bidrage med og kan se hvor det kan give mening at inddrage mit netværk. Samtidig får jeg skærpet min iagttagelse, sparrings- og ledererfaringer.

Tayo Lill Andreasen, Mentor

Konsulent, IdAdvice

For mig er mit mentorskab afgørende, idet jeg gerne vil forlade den verden jeg kommer fra og komme over i noget andet. Det kan min mentor hjælpe mig med, fordi hun er i den verden, jeg er interesseret i at flytte mig over i.

Når hun f.eks. sidder og kigger på mit CV, kan hun sætte spørgsmålstegn ved noget af indholdet, der for mig giver sig selv, fordi hun jo ikke kommer fra skoleverden, jeg selv kommer fra. Hun hjælper mig til at se hvordan jeg kan iscenesætte mig selv anderledes, for at passe i den verden jeg gerne vil over i.

Mentorskabet er nemlig bedst når vi kommer ud over det, at rette ansøgninger – det er i perspektiverne, dialogerne og diskussionerne at man finder den virkelige inspiration, mentor og mentee imellem.

Laila Gottenborg Lauridsen, Mentee

Pædagogisk Antropolog

bliv mentor i dag

Tilmeld dig som mentor i dag og vær med til at udvikle og inspirere et af vores talenter fra talentudviklingsprogrammet, High Potentials.