Under et 12 ugers forløb har talentteamet fra LEAD THE TALENT udarbejdet en forretningsplan for det nye fitnessconcept Contrainer, som er et fitnesscenter i en 10-fods container. Forløbet er foregået hos virksomheden Container Living i Vejle. 

En helt ny forretningsmulighed 

Hos Container Living er CONtraineren et nyt koncept, som endnu ikke er kommet på markedet. Teamet fik til opgave at lave en detaljeret forretningsmodel for CONtraineren en plan som kan eksekveres af Container Living. Teamet har fundet frem til kundesegmenter, beskrevet værdikæden for CONtraineren og lavet anbefalinger for hvordan CONtraineren kommer ud på markedet.  

Kunderne i centrum 

Talentteamet har fra starten haft fokus på den værdi CONtraineren skaber for brugerne. Det er ikke kun den økonomiske værdi, men også den sociale- og miljømæssige værdi. CONtraineren bidrager med at styrke sociale fællesskaber og optimere fysisk- og mental trivsel. CONtraineren har meget lave driftsomkostninger og kræver ikke ventilation, el og vand. Derfor belaster den ikke miljøet efter leveringen.  

Teamarbejde 

”Det har været lærerigt at arbejde sammen med andre. Teamets medlemmer har vidt forskellige faglige- og personlige kompetencer, men vi fandt hurtigt ud af hvordan vi kunne komplementere hinanden og skabe synergi i teamet” (Nicolaj Vinther Sørensen) 

”Jeg er gennem dette forløb hos Container Living, blevet mere bevidst om mine kompetencer og blevet bekræftet i at markedsføring er min vej” (Mette Troelsen) 

Af konkrete resultater har Teamet udarbejdet udførlige Value Proposition Canvas og et Business Model Canvas, der skaber overblik over hele forretningsplanen.  

”Teamet har i projektforløbet arbejdet engageret og selvstændigt leveret konstruktive løsninger og gode ideer. De har bidraget med en forretningsplan, som har klarlagt den unikke værdi CONtraineren giver kunderne og dets brugere. ” (Nadja Udby Sangild) 

 

Teamet består af: 

Milan Pereula – Cand. Scient. I idræt og sundhed

Mette – Markedsføringsøkonom  

Tobias Højrup Knudsen – Cand.soc. i kriminologi

Nicolaj Vinther Sørensen – Pba. i økonomi og it 

LYDER LEAD THE TALENTS FORLØB SOM NOGET FOR DIG?

Tjek vores aktuelle forløb ud og skriv dig op til at blive ringet uforpligtende op af en af vores konsulenter. Så tager vi en snak om forløbet og om hvordan vi kan hjælpe dig.