Opgaven lød på, at talenterne skulle lave en dybdegående markedsundersøgelse af True Boat Builders, deres position i markedet og hvordan kunderne opfattede deres produkt. True Boat Builders havde en meget specifik vision og opfattelse af deres virksomhed, og de ville gerne blive be- eller afkræftet i, om kunderne så dem i det samme lys. Samtidig ville de gerne blive skarpere i deres kommunikation, og gav talenterne til opgave at komme med en række anbefalinger til, hvordan de kan forbedre deres kommunikation- og marketingsstrategi. 

Dybdegående deskresearch og interviews 

Da ingen i teamet var velkendt med bådebyggeri eller branchen deromkring, blev der brugt meget energi på at researche denne veletablerede og komplekse branche.  

Her gjorde teamet brug af processer og metoder, heriblandt SWOT, Porters Five Forces, Interview, Brainstorming, m.m. som de havde etableret kendskab med under deres uddannelse og erfaringer fra tidligere cases. Teamet gjorde stor brug af en lang række interviews af både kunder, leverandører og andre interessenter indenfor branchen som grundlaget for deres analyse og endelige anbefalinger. 

Anbefalinger til virksomhedens fremtidige kurs 

Talenternes endelige anbefalinger kom til at fokusere primært på virksomhedens kommunikation. Her fremlagde de deres konklusioner i at virksomheden kunne blive bedre til at markere sig på deres sociale medier, samt at bruge mere energi på at fostre et community omkring deres brands som kan blive et samlingspunkt for deres kunder. 

 

Talenterne består af: 

Mads Johansen – Prof. Bach. i Digital Markedskommunikation 
Linda – Cand.negot med fransk 
Sine Jakobsen – Cand. Mag. I Designledelse 
Henrietta Farkas – Cand. IT. i Product Design 

 

LYDER LEAD THE TALENTS FORLØB SOM NOGET FOR DIG?

Tjek vores aktuelle forløb ud og skriv dig op til at blive ringet uforpligtende op af en af vores konsulenter. Så tager vi en snak om forløbet og om hvordan vi kan hjælpe dig.