Plan2Fly har haft glæde af fem talenter de seneste tre måneder. LEAD THE TALENT-holdet er blevet godt integreret i virksomheden fra første dag og er blevet anset som del af virksomheden på lige fod med de andre medarbejdere. Casen har været todelt, hvor det ene hold har arbejdet med frontend-udvikling, og det andet hold har arbejdet med medieproduktion. 

“Talenterne fra LEAD THE TALENT har været et friskt pust i hverdagen og har hver i sær budt ind med super fede kompetencer. Medie teamet har leveret både e-bog og reklamefilm, der afspejler et højt niveau af evner. Frontend teamet har været en essentiel del af vores udvikling og har ud over programmering budt ind med værdifuldt input på brugerrejsen.”  – Rasmus Storm Hansen, Lead Developer, Plan2Fly 

Indholdsproduktion med flere nuancer

Hos medieteamet er der blevet arbejdet kreativt og eksekverende fra første dag. Den primære opgave har været at udarbejde en informerende e-bog om bygningsinspektioner med droner. For at udarbejde denne e-bog har der været mange underopgaver, som blandt andet har bestået af at lave og redigere videointerviews med forskellige eksperter fra branchen, lave grundigt researcharbejde for at kunne skrive indholdet, skrive selve indholdet, samt grafisk design og opsætning således at bogen ser indbydende ud. 

Derudover har der været en del mindre opgaver, som er blevet løst sideløbende med e-bogen. Dette har eksempelvis været i form af reklamefilm og eventfilm. Reklamefilmen blev lavet for en blomsterhandler i Middelfart, hvor videoen skulle introducere et nyt koncept i butikken. For at lave denne film, skulle der laves storyboards, interviews med ejeren, filme på lokationen og derefter redigere videoen færdig. Event-filmen er blevet lavet i forbindelse med International Drone Show, hvor der blev filmet til eventet, hvorefter det blev redigeret til en 1 minut lang video, som opsummerer konferencen. Ligeledes har media teamet stået for planlægning og eksekvering af optagelser af selve Plan2Fly, til fremtidig marketings brug for virksomheden. 

Udvikling af sign-up side og en profil side for Plan2Fly

Sideløbende har Frontend-teamet løst en anden case for Plan2Fly. De fik til opgave at udvikle en sign-up side og en profil side for Plan2Flys kommende brugere. 

Frontend teamets hverdag har været i tæt samarbejde med Plan2Flys eksisterende Tek-team. Målet for casen har været at få mere af Plan2Flys frontend udvikling in-house, så der er blevet fokuseret på at overtage dele af de arbejdsopgaver, som tidligere har været styret af en ekstern konsulentvirksomhed. Det vil sige, at fokus i bredt omfang har været på at få et godt indblik i det arbejde og forstå, hvordan systemet og teknologien fungerer – for eventuelt at kunne overtage det i fremtiden. 

Alle talenterne har oplevet casen som lærerig og udfordrende, men også spændende. Talenterne kom med forskellige mængder erfaring, men under casen har de fået mulighed for at udvikle og dygtiggøre sig indenfor deres respektive felter. Talenterne fremhæver især at

“Vi i teamet har været gode til at hjælpe hinanden og selvom vi kommer med forskellige erfaringer, så har vi været gode til at dele af hinandens ekspertiser.”

Talent-teamet bestod af:

Jeevith Mohanakumar 

Mikael Kales Hansen 

Mads Juel Nielsen 

Simon Engelund 

Rasmus Lykke

LYDER LEAD THE TALENTS FORLØB SOM NOGET FOR DIG?

Tjek vores aktuelle forløb ud og skriv dig op til at blive ringet uforpligtende op af en af vores konsulenter. Så tager vi en snak om forløbet og om hvordan vi kan hjælpe dig.