Gennem LEAD THE TALENT-forløbet har fire dygtige talenter med vidt forskellige baggrunde udarbejdet en e-commerce strategi for fødevarevirksomheden Good food Group A/S.

Case-arbejdet blev struktureret omkring 3 overordnet faser, hvoraf 1. fase dækkede over; kvalitative og kvantitativ forbrugerinterviews, intern organisations interviews, markedsafdækning og kampagneanalyse. Mens 2. og 3. fase centrerede sig omkring udviklingen af kanalstrategi og Go-to-markedet strategi for et udvalgt koncept.  

Løbende dialog med Good food Group omkring resultaterne

Projektets resultater er løbende blevet fremlagt for virksomheden på ugentlige møder, tværfaglige præsentationer samt i skriftlige delleverancer, der ved projektafslutningen er blevet overleveret til virksomheden. Projektets mange indsigter danner således både på kort- og længere sigt et e-commerce kartotek, skræddersyet til virksomheden.  

Som resultat af casen fremstillede casegruppen afslutningsvist en ‘konceptuel’ indsalgspakke, forbrugerpersona, forbrugerrejse, SEO-analyse, eksekverings- og handlingsplan for fremadrettet e-commerce strategi, som har fokus på fire forskellige brands – og fik sat salgs- og marketingagendaen på en helt ny måde. 

Et tværfagligt samarbejde hos helt i top – og var en fantastisk “rejse” for alle

Casegruppen bestod af fire forskellige fagligheder, som til sammen har styrket resultatet gennem tværfaglige samarbejde. Teamet har taget højde for hvert medlems interesser og faglige kompetencer, for at delegere arbejdsopgaver, som kunne udvikle på de eksisterende -og nye faglige kompetencer. De individuelle personligheder blev anvendt til at koordinere arbejdsprocessen, og samtidig opnå den bedste gruppedynamik. 

Igennem caseforløbet har det været tankevækkende, at vi på kort tid har kunne udvikle nye faglige kompetencer samt formidle denne nye viden til virksomheden. Et eksempel er SEO, som ingen af os havde ekspertise inden for før caseforløbet.” fortæller talenterne Ola Tykesson og Rishami Poopalasingam. 

Talentteamet bestod af: 

 

 

VIL DU HAVE LØST EN CASE FOR DIN VIRKSOMHED?

Skriv dig op til at blive ringet uforpligtende op af en af vores konsulenter. Så tager vi en snak om forløbet og om hvordan vi kan hjælpe dig.