I samarbejde med LEAD THE TALENT blev nye talenter en del af Rightlys dagligdag og sikrede, at Rightly altid har nye muligheder for at få kunder og udvikle deres forretning.

Rightly er en århusiansk virksomhed, der tilbyder en online platform til håndtering af IP-rettigheder. Målgruppen er virksomheder, der har IP-rettigheder, som skal håndhæves. Rightlys platformen giver i den forbindelse bedre mulighed for en professionel håndtering af virksomheders IP-rettigheder.

Hvad f*@#!%^& er IP-rettigheder?

Talenterne der ankom til Rightly, kom alle med forskellige baggrunde. Men fælles for alle var, at de ikke havde arbejdet med immaterialret – og generelt ikke meget erfaring med juridiske sager. Derfor gik de første par uger med at få et overblik over, hvad Rightly beskæftiger sig med samt at lære om patenter, varemærker, fagtermer og -emner.

Omstrukturering og nye planer

Grundet Righlys relativt nye plads på markedet, er det stadig en virksomhed i vækst og i rivende udvikling. Dette oplevede talenterne på første hånd, da der skete en omstrukturering i salgs- og marketingafdelingen, som de var tilknyttet. Grundet dette kom der et par ændringer i talenternes rolle og den case, talenterne oprindeligt skulle løse passede ikke ind i de nye planer.

Samtidig med dette måtte talentteamet undervejs sige farvel til to medlemmer af det oprindelige team, hvorfor resten af projektet var med to medlemmer tilbage.

Produktivt partnerskab i arbejdsdagens opgaver

I stedet for at løse en case, begyndte de to talenter at indgå mere i de almindelige arbejdsopgaver, der skulle løses hos virksomheden. Talenterne løste derfor mindre opgaver, der havde hurtig og resolut indvirkning på virksomheden. Dette gav talenterne muligheden for at være end del af virksomheden og dens forsyningskæde.

En af de opgaver talenterne skulle løse var at genere leads, der kunne udmønte i potentielle salg af platformen. Her kunne talenterne bruge deres akademiske kompetencer. Heldigvis havde de to tilbageværende talenter forskellige komplimenterende færdigheder, der – krydret med et godt samarbejde – gjorde partnerskabet produktivt og gav gode resultater.  

”Mads og Anca kom til Rightly med stærkt gåpåmod, og selvom vi som virksomhed har været gennem nogle udfordringer, har de haft en stærk indflydelse på at få gang i Righlys nye salg og marketingsstrategi.” Fortæller Lei Frisdahl Kristensen, Community Manager i Rightly. 

Klædt på til fremtiden

Grundet de strukturelle ændringer, har forløbet budt på uventede udfordringer for talenterne. Dette har dog gjort, at talenterne har kunnet udvikle sig på andre måder, end de egentlig havde forestillet sig i begyndelsen af forløbet. Det har været lærerigt og har givet talenterne hår på brystet til fremtidige udfordringer på arbejdsmarkedet. Så selvom det har været op og ned, har caseforløbet givet et bedre indblik i de udfordringer, der kan opstå på en arbejdsplads. Talenterne går derfor styrket fra forløbet, med erfaringer de kan bruge i deres videre karriere.

VIL DU HAVE LØST EN CASE FOR DIN VIRKSOMHED?

Skriv dig op til at blive ringet uforpligtende op af en af vores konsulenter. Så tager vi en snak om forløbet og om hvordan vi kan hjælpe dig.