PriceShape, som tilbyder webshops en strømlining af deres prisstrategi baseret på konkurrentdata, oplevede, hvordan et team af fem talenter fra LEAD THE TALENT ikke bare løste udfordringen, men også åbnede for nyt vækstpotentiale. Og endte med at ansætte hele tre nye medarbejdere. 

I en digital tidsalder, hvor nethandel vækster, har PriceShape oplevet vind i sejlene. Næste step for softwarevirksomheden var at undersøge mulighederne for at udvide forretningen til nye skandinaviske markeder. 

Den opgave lod de et team af talenter fra LEAD THE TALENT angribe. 

Og teamet fik løst casen både effektivt og fandt frem til en række løsninger, der åbnede for et helt nyt vækstpotentiale i virksomheden.

“Med High Potentials-forløbet fik vi set, hvad talenterne egentlig kan. Så vi har kunnet se, at der simpelthen var tre kandidater, der kunne arbejde med en række forskellige opgaver, der var virkelig brugbare for os,” fortæller Frederik Christiansen, CEO hos PriceShape A/S

I videoen kan du høre Frederik Christiansen sætte et par ord på, hvor mange muligheder talenterne skabte for Priceshape.

Rekruttering har været en udfordring

Selvom PriceShape har haft medvind på mange fronter, har de stået med én særlig udfordring: Rekruttering.   

Det har nemlig været svært for virksomheden at rekruttere de rette folk. Især fordi rekrutteringsprocessen er så tidskrævende, har det været svært at få afsat tiden til at finde de rette folk. 

“Det er så ressourcetungt at ansætte nye medarbejdere. For os har det derfor ekstremt høj værdi at se, hvad talenterne kan i praksis, inden vi ansætter. Med forløbet har vi kunnet sætte de bedste kandidater på prøve og så udvælge dem, vi virkelig tænker vil performe,” siger Frederik Christiansen. 

For PriceShape har det altså været en optimal måde at rekruttere nye medarbejdere på, ved at få et team til at arbejde på en case i en periode. Frederik Christiansen fortsætter:

“LEAD THE TALENT har jo screenet, hvem I tænker er gode. Så screener jeg dem og udvælger et team og ser, hvordan de arbejder og håndterer opgaver. Det har været en god og tryg oplevelse for os.”

Uventet at ansætte hele tre nye medarbejdere 

For PriceShape kom det som en overraskelse, at de skulle ende med at ansætte hele tre nye medarbejdere i kølvandet på caseforløbet High Potentials. 

Men den værdi det har givet at se teamet in action var for høj til at slippe igen. 

“Vi forventede ikke at ansætte så mange! Men gennem High Potentials-forløbet fik vi en forsmag på, hvad talenterne kan. Det ser man jo reelt først, når de er ude i virksomheden og yder en indsats,” siger Frederik Christiansen. 

Det store potentiale fornægtede sig ikke, og med tre nye medarbejdere på holdet er PriceShape nu endnu bedre gearet til en vækstrejse. 

Vil du også have en akademiker med på holdet?

I LEAD THE TALENT er vi klar til at tage en snak med dig om dine behov og derefter finde en akademiker, der matcher. Vi har en database af talenter, som har været igennem vores udviklingsforløb, og som vi derfor kender rigtig godt. 

Et samarbejde med os betyder, at du ikke behøver at bruge midler på dyre annonceopslag eller tid på at lede efter den rette kandidat – vi gør det gratis og nemt for dig. Vores mission er nemlig at matche akademikere med virksomheder, der har brug for deres kompetencer. 

Skriv dig op til at blive kontaktet her