LEAD THE TALENT-teamet bestående af talenterne Esbern, Mariam og Christina har arbejdet hos virksomheden Media Group Denmark i Vejle. Opgaven hos Media Group Denmark tog i begyndelsen udgangspunkt i driften af esportsmagasinet.dk, hvor teamet udarbejdede en tilhørende affiliate side, som i fremtiden også skulle kunne anvendes på deres andre sites. Gruppens opgave blev herefter at skabe trafik på sitet, så affiliate-delen, som bestod af bredbåndsløsninger, derigennem blev styrket.

Fra én til flere platforme 

Som et led i løsningen af casen skrev teamet blandt andet artikler om esport og bredbånds-relaterede artikler. Esportsmagasinet var en eksisterende nyhedsplatform, allerede inden teamet overtog sitet. Af samme grund blev casen løst på kort tid. Talentteamet skiftede derfor over til et andet eksisterende nyhedssite, som Media Group Denmark også bestyrer: DenOffentlige.dk. Her har teamet arbejdet med politiske og samfundsrelaterede nyheder. Teamet har i den forbindelse skrevet artikler og ageret journalister med kontakt til flere af landets politikkere. Derudover har teamet modtaget politiske klummer til nyhedssitet fra blandt andet Sikandar Siddique, Brigitte Klintskov Jerkel, Lars Boje Mathiesen og Rosa Lund.  

Fra fem til tre talenter – og en kursændring i talenternes arbejde

Talent-teamet startede med fem mand, men efter kort tid blev det tal reduceret til tre, fordi to af dem fik job andre steder. Skæbnen ville, at det netop var de to, som havde grundigt kendskab til E-sport, hvilket ikke

 var tilfældet for de resterende talenter. Det fik således også betydning for deres arbejdsgange, da de grundet den manglende viden om E-sport ikke kunne levere fyldestgørende artikler om emnet. 

I samråd med Rikki Tholstrup Jørgensen, talenternes kontaktperson i virksomheden, blev det derfor besluttet, at teamet skulle skifte retning til et område, som matchede deres viden og kompetencer bedre. Trods ændringer i det oprindelige fokus, var der stadig stor tilfredshed at spore hos Media Group Denmark med de resterende talenters arbejde. 

Rikki Tholstrup Jørgensen konstaterer i den forbindelse ”Samarbejdet

 med LEAD THE TALENT blev for vores vedkommende en smule decimeret. Teamet svandt fra fem til tre og coronavirus umuliggjorde fremmøde på kontoret. Hændelser som til sidst nødvendiggjorde en retningsændring i det på forhånd aftalte projekt. På trods af dette har de tilbageværende gruppemedlemmer kastet deres energi over løsningen af den efterfølgende aftalte opgave med en stor ildhu. Media Group Denmark har oplevet en samarbejdsvillig og entusiastisk gruppe af talenter og en organisation bag, der har understøttet virksomhedens ønsker og muligheder.”  

Skriv dig op til at blive ringet uforpligtende op af en af vores konsulenter. Så tager vi en snak om forløbet og om hvordan vi kan hjælpe dig.

VIL DU HAVE LØST EN CASE FOR DIN VIRKSOMHED?