De seneste 12 uger har fire talenter fra LEAD THE TALENT hjulpet CesTek Automation ApS med at undersøge potentialet på e-handelsmarkedet for investeringer i automatiseringer på deres lagre. CesTeks ønske var at få en forståelse for markedspotentialet, få klarhed over hvilke kundesegmenter, der er klar til at investere i automation, samt hvordan de bedst får fat i nye kunder. 

Talenterne gik fra start hårdt til opgaven og startede med at finde så meget relevant information, de kunne – i form af artikler og forskellige analyser. Dette skulle bruges i forhold til udarbejdelsen af markedsanalysen, men også til inspiration og relevant viden til udviklingen af en spørgeguide. Talenterne fandt desuden cirka 150 e-commerce virksomheder, som der blev ringet ud til. Formålet var at få en dialog med den lageransvarlige, for at finde ud af om de i dag havde automatisering, hvad de havde automatiseret og hvad deres ønsker for fremtiden var. 

“Jeg er ret imponeret over vores indsats. Vi har formået at få fat i mange af de udvalgte virksomheder på relativt kort tid, som vi har fået en masse gode snakke med. Det har givet os en masse brugbar viden, som vi har kunnet bruge i vores videre arbejde med casen.” fortæller talentet Mathias Refsgaard.

På baggrund af interviewene har talenterne udarbejdet en ‘go to market’ strategi, som er blevet fremlagt for virksomheden.  

“Det var med stor spænding, at Cestek startede forløbet med LTT. Ville deltagerne og projektrapporten leve op til vores forventninger? Svaret er JA til begge spørgsmål” lyder det fra en tilfreds Morten Bodilsen, direktør i Cestek Automation ApS: 

Coronapandemiens påvirkning på forløbet

Trods et flot resultat og et flittigt team, har det heller ikke været helt nemt fra ende til anden for de fire talenter. Coronarestriktionerne betød nemlig, at de måtte sidde adskilt og arbejde online. De kunne således ikke sidde hos virksomheden, som det ellers var meningen i udgangspunktet. 

“Det, at det hele har været online, har gjort, at vi som team nok ikke har fået det helt samme sammenhold, som hvis vi havde siddet sammen. Det er bare ikke det samme at sidde hjemme i ens stue bag en skærm, som at være ude ved virksomheden som normalt. Vi har dog fået det til at fungere så godt, som vi nu har kunnet” Fortæller talentet Rune Wind Hansen.

Til trods for, at coronaen spændte ben for, at talenterne kunne sidde fysisk sammen, er de dog alle enige om, at det har været en lærerig proces – og de er stolte af det resultat, de er endt ud med. 

Tværfagligt talentteam med bred pallette af kompetencer 

Der var et ønske fra CesTek´s side om, at talenterne skulle have forskellige kvalifikationer, og i forlængelse heraf kom talenterne med fire meget forskellige baggrunde. Diversiteten har betydet, at talenterne har komplimenteret hinanden godt og hele vejen gennem processen, har de kunnet drage nytte af hinandens forskellige kompetencer.  Hver og én har fået sat deres eget præg på opgaven, selv om den blev afsluttet af to af talenterne, da de to andre fik arbejde under forløbet.  

Jeg synes, det har været en spændende måde at arbejde på, trods coronaen. Det at blive kastet ud i et projekt med tre andre på denne måde har været lidt af en prøvelse, men også lærerigt, da jeg har lært enormt meget af de tre andre talenter.” fortæller talentet Stine Elkjær Bloch.

 

Talentteamet bestod af: 

Mads Christian Andersen 

Stine Elkjær Bloch 

Rune Hansen 

Mathias Refsgaard 

VIL DU HAVE LØST EN CASE FOR DIN VIRKSOMHED?

Skriv dig op til at blive ringet uforpligtende op af en af vores konsulenter. Så tager vi en snak om forløbet og om hvordan vi kan hjælpe dig.