Netcompany er en it-serviceleverandør af innovative samfunds- og forretningskritiske løsninger. Talenterne blev præsenteret for en case, som gik ud på at undersøge brugeradfærden på virksomhedens globale intranet.

Virksomheden manglede indblik i hvordan intranettet blev brugt samt hvordan de kunne gøre brug af indsigterne. På baggrund af en eksplorativ fase med dybdegående analyser af brugernes adfærd, er talenterne kommet frem til følgende værdiskabende konklusioner og initiativer.   

 • Kvantitativt og kvalitativt indblik i medarbejdernes intranet adfærd og nyhedsvaner.  
 • Indsigt i kulturelle forskelle ift. Brugsadfærden på intranettet.    
 • Undersøgt organisationen og fundet frem til relevant information på SharePoint Online, som vil skabe værdi for ledelsen. Samt undersøge hvordan kan indgå i de afsluttende anbefalinger til ledelsen. 
 • Opstilling og videregivelse af Power BI dashboards med det formål at skabe indsigt og overblik for ledelsen og relevante interessenter. 
 • Udarbejdelse af en onboarding-guide, som har til formål at introducere og sætte interessenterne ind i projektet. Herunder med anbefalinger og action points på hvordan de kan arbejde videre med indsigterne. 

Gennem forløbet har talenterne udviklet kompetencer i SharePoint Online samt Microsoft Power BI.   

“The group had concluded several findings based on their data extraction. Some of the findings showed when there is the most activity on the internal pages. Further, the behavior across Netcompany’s international offices were mapped along with how employees use the search functionalities.” 

Amin Salami DehkharghaniSenior Consultant i Netcompany

  Håndplukkede færdigheder skaber et stærkt team  

  Selvom talent-teamet var sammensat af vidt forskellige fagligheder og personligheder, var holdånden eminent. Der blev gjort brug af indsigterne i personlighedsprofilerne, samtidighed med at der var et fælles mål. Dette skabte en god stemning med humor, respekt samt grundlag for gensidig læring af hinanden.  

  “Our experience with the talent team has been very positive and rewarding. The talent has been very motivated from day 1 and all the way to the end of the project. Even though the talents did not have the classical Netcompany profile regarding IT-skills, the talents were eager to develop their knowledge in this area by working with some online courses. Our impression of the talents has been satisfying, and we want to give the talents our best recommendations in their next job opportunity.”

  Amin Salami DehkharghaniSenior Consultant i Netcompany

    

  Talentprofilerne består af:  

  • Daniel Kofoed, Cand. IT i Digital Design, LinkedIn  
  • Kemal Kapetanovic, Diplomingeniør Elektronik, LinkedIn  
  • Oliver Neergaard Pedersen, Cand.merc. i Strategi, Organisation & Ledelse, LinkedIn