I perioden september til december 2020 har fem talenter fra LEAD THE TALENTs High potentials-forløb været med til at udvikle og løfte flere af FableWoods indsatser. 
 
Teamet bestod af Mie Hilde, Johnny, Andreas, Roberta og Katrine, som hver især har haft mulighed for at bringe deres individuelle kompetencer i spil, og har tilmed også fået indblik i andre kompetencer og arbejdsmåder på tværs af fagligheder.

Iværksætterånden giver mulighed for kreativitet

FableWood er en lille, forholdsvis ny virksomhed, hvor der er fart på, høje ambitioner og en masse muligheder. Denne dynamiske tilgang til arbejdet resulterede derfor også hurtigt i en justering af casen, som blev lavet ud fra teamets vurdering af vigtigheden af de fremsatte opgaver.

En af opgaverne i casen var at analysere markedet i Asien og Europa, hvilket også var noget det første teamet begyndte at kigge ind i. Men teamet fandt hurtigt ud af at det ikke ville være gavnligt at fokusere på andre lande lige nu, men derimod ville det give mere værdi at få skabt den rigtige positionering på det danske marked først.

“Vi fik skrevet en lidt bred casebeskrivelse, vel vidende at den kunne ændre sig undervejs. Både mht. hvordan vi fik sammensat teamet, hvordan teamet ville samarbejde og hvordan man så fandt ud af det hen af vejen. Så på den måde var det jo super fint at vi kunne sammensætte et hold af talenter, som vi vurderede kunne løfte opgaven – også selvom opgaven ville ændre karakter undervejs.

Rasmus Fiil Svarrer, medejer af FableWood

Teamet er kommet vidt omkring i løbet af de tre måneder. De har blandt andet varetaget følgende arbejdsopgaver; udarbejdelse af forskelligt POS materiale til forhandlere og testning heraf, strategiudvikling og eksekvering af digital markedsførings- og kommunikationsindsatser, optimering af interne processer og materialer, analyser af forskellige markeder og anbefalinger herom, hjemmesideredigering- og optimering, content creation og idegenerering.

Virksomheden har igennem hele forløbet praktiseret iværksætterånden, hvilket har givet talenterne mulighed for at tage fat i de opgaver, som de hver især syntes er spændende og som har skabet værdi for virksomheden.

Eksperter inden for forskellige områder

Talenterne har hver især bidraget med forskellige indsigter, kompetencer og fagligheder, som har været med til at dække nogle af de områder som virksomheden ikke har haft tid og mulighed for at fordybe sig i.

“I er bare eksperter inden for jeres områder, og det er super fedt at vi kan lære af jer også. I løfter virksomheden i højere grad end vi ville have gjort på de områder. Vi har mange kasketter på som lille startup, og det betyder at vi ikke kan kaste os helhjertet ind i nogle opgaver. Så derfor er det super fedt at have sådan nogle som jer, der bare tager ejerskab af opgaverne.

 

Der er ansvarlighed omkring det og forståelighed for vores situation og hvad vi gerne vil, og det er mega fedt. Vi har løftet os som virksomhed på grund af det her.”

 

Kristian Sidelmann, medejer af FableWood

Samarbejde på tværs af faglighed

Alle fem teammedlemmer kom ind i projektet med et ønske om at gøre brug af deres individuelle kompetencer, i håbet om at producere noget der kunne skabe værdi for virksomheden. Derudover var der en stor interesse i hinandens kompetencer og arbejdet på tværs af fagligheder – det var ønsket som at lære noget nyt, samtidig med at lære hvordan man samarbejder tværfagligt. Og det er i dén grad lykkes for teamet.

“Jeg er meget tilfreds med det her forløb. Og i er nået meget mere, og bedre ting, end jeg havde turde håbe på.”

Rasmus Fiil Svarrer, medejer af FableWood

Det seje team bestod af:

  • Johnny Trinh, Cand.merc. International Business & Management, – LinkedIn
  • Andreas Birk Hansen, Cand.mag. Journalistik – LinkedIn
  • Roberta Diana, Kandidatuddannelse i Kunsthistorie fra Italien og Dansk Uddannelse i Multimediedesign – LinkedIn
  • Mie Hilde Nielsen, Diplomingeniør i Integreret Design – LinkedIn
  • Katrine Lau, Cand.mag. International Virksomhedskommunikation (engelskspecialisering) – LinkedIn

 

Er et talentteam noget for din virksomhed?

Vores konsulenter i LEAD THE TALENT står klar til at hjælpe dig med at sætte rammerne for en case og finde de rette talenter til at hjælpe dig. 

Læs mere og skriv dig op til at blive kontaktet her.