Mellem containerskibe, nedlagte lagerbygninger og skinnende, nye højhuse på Odense Havn ligger den mindre it-konsulentvirksomhed Hammer Automation.
 
Udover beliggenheden har Hammer Automation ikke som sådan noget at gøre med det rå havnemiljø. Virksomheden beskæftiger sig nemlig med rådgivning og udvikling af Robotic Process Automation; en software, der kan automatisere administrative kontoropgaver. It-konsulentvirksomheden har i ti uger haft besøg af tre kreative talenter.

Forskellige baggrunde – men samme mål 

Med udsigt til både havnekanalen og til et godt resultat i projektet har teamet haft et mål om at undersøge, hvordan de kan øge kundetilfredsheden og den digitale tilstedeværelse. Og så har de videreudviklet den eksisterende hjemmeside med fokus på brugeroplevelse og interaktion. 

Teamet består af Emil Langer, Kimmie Petersen og Nana Mortensen. Teammedlemmerne er uddannet som henholdsvis cand.polyt. i Lærings- og Oplevelsesteknologi, cand.mag. i Kultur og Formidling og cand.mag. i Journalistik fra Syddansk Universitet. 

Teamets baggrund i forskellige fag og traditioner har været en stor styrke i deres forløb hos Hammer Automation. Det tværfaglige samarbejde har bidraget til en kreativ og nytænkende opgaveløsning. Derudover har teamet haft stor fokus på at være sociale og have gode relationer. 

“Samarbejdet har været virkelig godt. Vi har gennem forløbet kunne supplere hinanden med hver vores faglige kvalifikationer og baggrunde.”

Kimmie Petersen, talent i Hammer Automation

Kundetilfredshed og digital tilstedeværelse 

Gennem forløbet har teamet skabt værdi for virksomheden inden for markedsføring, blandt andet ved at styrke virksomhedens tilstedeværelse online. Dette er stifter Knud Hammer glad for:

“Teamet har både været professionelle, haft gode idéer og et godt samarbejde. Jeg har især været glad for teamets gode humør og positive tilgang til opgaverne. Og så er det helt vildt, at de har fået kundecases op på vores hjemmeside. Det, er jeg sikker på, vil inspirere både nye og nuværende kunder.“

Knud Hammer, stifter af Hammer Automation

Desuden har teamet sat fokus på, hvordan virksomheden i fremtiden kan styrke kunderelationerne med konkrete tiltag. 

Jeg kan også bruge teamets undersøgelse af nuværende kunder til at vide noget om den fremadrettede pleje af kunderelationer, og hvad jeg skal gøre for at styrke kunderelationerne yderligere.“

Knud Hammer, stifter af Hammer Automation

Indblik og godt samarbejde

Gennem forløbet har teamet fået frie tøjler til at løse opgaven. De har haft meget kundekontakt, fået indblik i arbejdet i en startupvirksomhed, og så har de fået kendskab til, hvordan blandt andet cand.mag.ers kompetencer kan skabe værdi i en it-branche. Teamet er dog enige om, at det, der beskriver forløbet bedst, er, at det gode samarbejde er motoren for et godt resultat.

Det dygtige team bestod af:

Nana Mathilde Bjødstrup Mortensen: cand.mag. i Journalistik 
Med stærke kompetencer inden for sprog og skriftlig formidling har Nana arbejdet med content til hjemmeside og sociale medier, opsætning af hjemmeside i WordPress og foretaget kvalitative interviews af nuværende kunder. Derudover har hun i arbejdet med content på hjemmesiden haft fokus på on-page SEO. 

Emil Dupont Hoffmann Langer: cand.polyt. i Lærings- og Oplevelsesteknologi 
Med interesse og kompetencer inden for UI/UX og webrelaterede opgaver, har Emil varetaget det praktiske arbejde med at udvikle på den eksisterende hjemmeside i WordPress. Derudover har han produceret grafiske elementer til hjemmesiden og foretaget kvalitative interviews af nuværende kunder. Emil er desuden blevet oplært i it-konsulentarbejde inden for RPA. 

Kimmie Bøgelund Petersen: cand.mag. i Kultur og Formidling 
Med kompetencer inden for kommunikation og kulturforståelse har Kimmie kortlagt og analyseret nuværende kunders brugerrejse og virksomhedens mulighedsrum. Hun har derudover kreeret content til sociale medier og udarbejdet strategier for firmaets fremtidige virke. Kimmie er desuden blevet oplært i it-konsulentarbejde inden for RPA. 

Er et talentteam noget for din virksomhed?

Vores konsulenter i LEAD THE TALENT står klar til at hjælpe dig med at sætte rammerne for en case og finde de rette talenter til at hjælpe dig. 

Læs mere og skriv dig op til at blive kontaktet her.