En kæmpe opgave 

Da Henrik Bryld, CEO og medstifter af virksomheden Tele Call, genlæste den oprindelige casebeskrivelse, 10 uger efter startskuddet til High Potentials-forløbet, udbrød han til sine talenter: ”Det er godt nok sjovt at læse den igen. Det var jo en kæmpe opgave, I blev stillet!”

Ikke desto mindre står Henrik nu med en nyudviklet forretningsstrategi for flagskibsmodellen DoMyDay, en telefon til mennesker med forskellige kognitive funktionsnedsættelser.  

De fire talenter Anne, Mette, Michael og Andreas har i ugernes løb arbejdet frem mod at levere en innovativ og gennemarbejdet strategi for, hvordan man sikrer et endnu bedre match mellem telefon og bruger.

Derudover har talenternes analysearbejde åbnet op for helt nye målgrupper og sat retningen for, hvordan fremtidens marketing- og kommunikationsstrategier skal forløse dette potentiale.  

Tredobling af medarbejderne  

Normalt består Tele Call af de to ejere Henrik og Dorrit Bryld. Så da de fire talenter indfandt sig i lokalerne på Svovlhatten, betød det pludselig en tredobling i antallet af medarbejdere, og det har været sjovt, fortæller Henrik:  

”Det har givet en hel masse nye indsigter, at talenterne har været ude at snakke med både folk jeg kender, og også nogen som jeg ikke kender. Det har givet mulighed for at gå i dybden på en måde, vi ellers ikke ville have haft mulighed for her i virksomheden. Normalt springer vi bare ud i det, og så slår man sig jo så også en gang imellem” 

Konkret har de fire talenter betydet en verden til forskel, særligt for virksomhedens forretningsstrategi og kundeforståelse 

”At kunne lave en konkurrentanalyse og få indblik i hvad strategien bør være fremadrettet og få indblik i vores målgruppe og få rettet kommunikationen hen mod dem. Det har været til stor hjælp”, fortæller Henrik og tilføjer: ”hjemmesiden er også tilpasset målgruppen bedre”. 

Talenterne har suppleret hinanden perfekt  

Kimen til forløbets succes har kort og godt været talenternes forskelligheder. Med baggrunde inden for International Virksomhedskommunikation, Ergoterapi, Lærings- og oplevelsesteknologi og Religionsstudier har holdet formået at supplere hinandens kompetencer perfekt, mener talentet Mette:  

”Forskelligheden har højnet vores egen læring. Vi er blevet klogere sammen”. siger Mette Pedersen, som er cand.san.ergo. fra Syddansk Universitet 

Hun påpeger også gevinsten ved at gruppen har været så bredt repræsenteret på det faglige plan:

Det havde været synd, hvis vi havde haft samme uddannelsesbaggrund. Der havde nok været mange spørgsmål, der ikke var blevet stillet, hvis vi alle havde været sundhedsfagligt uddannet” 

Hun bakkes op af Henrik, som tilføjer:  

”Fra starten af var det bevidst, at jeg ville sætte talenterne meget forskelligt sammen. For os har det været en unik mulighed for at grave dybt ned i et emne og på kvalificeret vis dykke endnu dybere ned i et fokusområde.  

Han roser også talenternes engagement og mod på at sætte sig ind i ukendt stof: 

”Det har været spændende at se så stort et engagement. Det har været rigtig fedt at se, hvordan talenterne har givet plads til hinanden og organiseret sig i gruppen. Forhåbentlig har det været med til at give dem en ny start”, afslutter han.

Teamet bestod af:

Anne Meyer Vestergaard, Cand.ling.merc. 

Mette Kielsgaard Pedersen, Cand.san. i Ergoterapi

Michael Hansen, Civilingeniør i Lærings- og Oplevelsesteknologi

Andreas Hjølund Birch, Cand.mag. i Religionsstudier

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

Vil du vide hvordan du selv får et team af talenter til at løse din udfordring på 12 uger?

Skriv dig op til en uforpligtende snak med en af vores konsulenter. Så tager vi en drøftelse om forløbet og om hvordan vi kan hjælpe dig.