For en startup-virksomhed er det alfa og omega, hvor og hvordan man bor. Medlemmerne af Team Companyons har over en periode på tre måneder gennemført research, som viser at kortvarige kontorfællesskaber er løsningen for startup-virksomheden. Alle medlemmer deltager i forløbet High Potentials ved LEAD THE TALENT, som sender kloge og kreative talenter ud til virksomheder for at løse en case.

For Companyons, som beskæftiger sig med at iværksætte kontorfællesskaber, er etableringen af et kortvarigt kontorfællesskab et redskab til at udvikle forretningen. Companyons ønsker at vise, at virksomheden engagerer sig i små, nystartede virksomheder og er dedikeret til at skabe gode rammer for deres vækst. 

Samtidig ønsker Companyons at vise, at virksomheden råder over en stor diversitet i arbejdspladser til dem, som ønsker at bo i et kontorfællesskab. Fra enkeltstående lavpris arbejdsstationer til deciderede kontorer med en cool indretning i den høje ende af prisskalaen. 

Ulf Gaardsted, ejer af Companyons, siger: “Vi vil gerne lave et produkt, som rammer målgruppen af nye og relativt uprøvede startups på et tidligt stadie af deres udvikling. Et kortvarigt kontorfællesskab til en lav pris er et godt sted at starte som ny virksomhed. Siden tilbyder vi, at de kan flytte over i et af de andre kontorfællesskaber i Companyons.” 

Nye perspektiver på værdierne

Team Companyons har oparbejdet en stor viden om kontorfællesskaber på mange niveauer. Fra den enkelte lejer i et kontorfællesskab over de trends, som man ser globalt, til ejendomsmægler og ejendomsbesidders syn på kontorfællesskaber og korte lejemål. 

Ulf Gaardsted fortæller: “Team Companyons er gode til at læse mig og min forretning, raffinere mine inputs, vinkle dem, stille nye spørgsmål og udvikle nye tanker. Det er en kæmpe gave at få deres kompetencer og tid.” 

Companyons har fået nye indsigter i markedet for kontorfællesskaber, salgsark til en forhandlingssituation og forslag til forbedringer i eksisterende kontorfællesskaber herunder branding. Sammen med virksomhedens samarbejdspartnere har Companyons erhvervet sig et fantastisk grundlag for at iværksætte kortvarige kontorfællesskaber til gavn for startup-virksomheder. 

Et sammensurium af fagligheder løfter opgaven til uanede højder

En Cand. Mag. i Design Management, en Cand. Merc. i Økonomistyring, en Bachelor i Internationale Studier & Politik og Administration og en Cand. Mag. i Musikvidenskab og Russisk skaber Team Companyons’ evne til at indsamle viden og omsætte den til brugbare handlinger. 

Beate Kirkegaard, medlem af Team Companyons, fortæller:

“Vi har i vores gruppe brugt vores forskellige faglige baggrunde til at udfordre hinanden i arbejdet. Vi har hver især introduceret arbejdsmetoder, som har været nye for de andre i gruppen. Derfor er vi alle blevet udfordret til at tænke ud ad boksen og arbejde anderledes end vi plejer. Det har været en rigtig god måde, at skabe innovative og kreative løsninger på”.

flok tilvejebringer Team Companyons således et nuanceret blik på kortvarige kontorfællesskaber. For

Companyons er teamets indsats blevet grundlaget for at etablere præcis det kortvarige kontorfællesskab, som startup-virksomheden har behov for. 

TIL DIG DER VIL VIDE MERE

Vil du vide hvordan du selv får et team af talenter til at løse din udfordring, på 12 uger?

Skriv dig op til at blive ringet uforpligtende op af en af vores konsulenter. Så tager vi en snak om forløbet og om hvordan vi kan hjælpe dig.