Du behøver ikke at have en spirende leder i maven for at kunne drage nytte af at fokusere på ledelse. Ledelse er nemlig mange ting, og du kan tage de elementer til dig, som du føler, gør dig stærkere i din personlige udvikling og karrierevej. At have evnen til at fordele opgaver, motivere de mennesker man arbejder sammen med og træffe beslutninger i dagligdagen, er alle ledelseselementer, som positionerer dig stærkt, når det gælder om at optimere kompetencer og finde fodfæste på arbejdsmarkedet.  

At være menneskekender kommer vi heller ikke helt udenom. For at motivere andre, skal du kunne forstå, hvad det er, der præcis motiverer dem. Heri er det afgørende at kunne kommunikere på en givtig måde og bidrage til en kultur præget af feedback og konstruktiv kritik.  

Som deltager på talentudviklingsprogrammet High Potentials vil du komme til at arbejde case-orienteret i et team sammensat på tværs af forskelligheder. Det er nødvendigt at tilegne sig og bruge de førnævnte ledelseselementer, for at teamet kan rykke sig og løse den problemstilling, det står overfor. 

High Potentials stiller også skarpt på ledelse gennem vores virksomhedsmoduler. I modulforløbet besøger talenterne på 12 uger en række danske virksomheder, hvor erfarne erhvervsledere giver indblik i deres virksomheder og strategi. Modulerne skifter fra gang til gang.  

På virksomhedsmodulerne lærer du, hvordan du kan lede dig selv mod resultater, men også hvordan du kan skabe resultater for en virksomhed gennem andre. Du vil også komme til at udføre praktiske opgaver eller løse mini-cases på modulet med virksomhederne. 

Dit udbytte af modulforløbet er blandt andet:  

    • Netværk med ledere og virksomheder 
    • Et kendskab til arbejdsmarked og indsigt i potentielle arbejdsgivere  
  • Et styrket CV med anerkendelse fra store danske virksomheder

Så om du er cand.mag. i kunsthistorie eller en UX-designer, vil du få muligheden for at prøve kræfter med ledelse – og hvis der ikke boede en lederspire i din mave før, kan det være, at én flytter ind.  

Klik her og tilmeld dig vores infomøde for at høre mere om High Potentials-programmet.