SKAL DU HAVE LØST ET PROJEKT?

Få et team af talenter i 12 uger

Har du brug for nye øjne en udfordring? Kunne du tænke dig at talentfulde akademikere, hjælper dig med at udvikle nye løsninger til din virksomhed?

1. sammen FORMER vi DIN CASE

I High Potentials får man, som virksomhed, løst en case af færdiguddannede akademikere. Vi skræddersyer din case, som kan skabe værdi og har strategisk betydning. Vi bliver enige om målsætningen og hvilke profiler, der vil være passende til at løse casen.

 

2. VI Finder dine TALENTER

Vi finder, screener og rekrutterer potentielle kandidater med den rette uddannelse, erfaring og personlige profil til din case og virksomhed.

Du vil møde den samlede talentpulje og vælge de 3-5 bedste, som arbejder i din virksomhed, på fuldtid, i tre måneder. 

 

3. DIN CASE BLIVER LØST

Vi uddanner talenterne indenfor innovation og design thinking – værktøjer som de kan bruge til at løse din case. I løbet af 12 uger løser talenterne casen i tæt samarbejde med dig. Forløbet giver dig et stærkt grundlag for at vurdere dygtige potentielle medarbejdere. 

FÅ vores gratis CASE-skabelon

Leg med din egen caseidé, få eksempler på cases, samt en guide med 5 gode råd.

Hvorfor stille en case?

SE HVAD TIDLIGERE CASEVIRKSOMHEDER mener

Book et uforpligtende møde

Book et uforpligtende møde og få en kort præsentation af vores forløb. Vi tilbyder gratis konsultation på din aktuelle case, og kan fortælle mere om dine muligheder.

TIDLIGERE CASES

DITMER – ONBOARDING AF NYE KUNDER
Implementering af IT-løsninger er komplekse, hvor det ikke kun er nok at sætte strøm til løsningen. Teamet af talenter fik til opgave at skabe en mere succesfuld onboarding af nye kunder.
FIRST AGENDA – THOUGHT LEADERSHIP
FirstAgendas har 35.000 aktive brugere af deres mødeprodukt og havde et ønske om at etablere sig som thought leader gennem en interaktiv rapport om mødeadfærd anno 2018. Det har vores talenter hjulpet dem med. 
SEMLER AGRO – EMPLOYER BRANDING
Semler ville skabe et stærkt employer brand og fik ideer til konkrete initiativer, som kan hjælpe dem med at tiltrække og fastholde de bedste specialister inden for branchen. 
INSIGTHS – SALG TIL DET OFFENTLIGE
Insights Danmark har gennem en undersøgelse og kortlægning af relevante segmenter indenfor den offentlige sektor, udviklet en ny strategi samt konkrete materialer og tiltag målrettet denne gruppe. 

DYK NED I VORES SAMLEDE CASEKATALOG