SKAL DU HAVE LØST ET PROJEKT?

Få et team af konsulenter i 12 uger

Har du brug for inspiration til en udfordring? Kunne du tænke dig, at talentfulde akademikere hjælper dig med at udvikle nye løsninger til din virksomhed? Kunne du tænke dig, at få gjort noget ved dine mange skuffeprojekter?

1. sammen FORMER vi DIN CASE

I LEAD THE TALENT High Potentials kan man, som virksomhed kan få løst en case af færdiguddannede akademikere. Vi former en case for dig som virksomhed, som har strategisk betydning og som kan skabe værdi for dig. Vi bliver enige om målsætningen og hvilke profiler, der vil være passende til at løse casen.

 

2. VI Finder dine TALENTER

Vi finder, screener og rekrutterer potentielle kandidater med den rette faglige videregående uddannelse og personlige profil til din case og virksomhed.

Du vil møde dem og vælge de 3-5 bedste, som vil arbejde for virksomheden fuldtid i tre måneder. 

 

3. DIN CASE BLIVER LØST

Vi uddanner talenterne indenfor innovation og design – værktøjer som de kan bruge til at løse din case. I løbet af 12 uger løser talenterne casen i tæt samarbejde med dig. Forløbet giver dig et stærkt grundlag for at vurdere dygtige potentielle medarbejdere. 

Få tre infomails

Skriv dig op og modtag tre infomails og eksperimentér med din egen case-idé. Du får vores populære case-skabelon, som du selv kan udfylde. Du modtager eksempler på hvordan tidligere case-virksomheder udfyldte deres skabeloner, samt en guide med 5 tips til hvordan du lykkes med din case.

Hvorfor stille en case?

Skal du have vores gratis skabelon?

Leg med din egen caseidé, få eksempler på cases og gode råd

ANDRE MULIGHEDER FOR AT SKABE INNOVATION I DIN VIRKSOMHED

INNOVATION DAY
Du har som virksomhed også mulighed for at få besøg af ca. 30 talenter. De vil både få indsigt i din virksomhed og samtidig løse en case for dag på 1 dag. 

1 UGES DESIGN SPRINT – HACKATON
Google, IBM, ISS og Mærsk gør det og nu har du også mulighed for det. Vi tilbyder virksomheder at stiller en case, som op til 30 talenter arbejder intensivt på i en uge!

Book et uforpligtende møde

Book et uforpligtende møde og få en kort præsentation af vores forløb. Vi tilbyder gratis på din aktuelle case og kan fortælle mere om dine muligheder

TIDLIGERE CASES

DITMER – ONBOARDING AF NYE KUNDER
Implementering af IT-løsninger er komplekse, hvor det ikke kun er nok at sætte strøm til løsningen. Teamet af talenter fik til opgave at skabe en mere succesfuld onboarding af nye kunder.
FIRST AGENDA – THOUGHT LEADERSHIP
FirstAgendas har 35.000 aktive brugere af deres mødeprodukt og havde et ønske om at etablere sig som thought leader gennem en interaktiv rapport om mødeadfærd anno 2018. Det har vores talenter hjulpet dem med. 
SEMLER AGRO – EMPLOYER BRANDING
Semler ville skabe et stærkt employer brand og fik ideer til konkrete initiativer, som kan hjælpe dem med at tiltrække og fastholde de bedste specialister inden for branchen. 
INSIGTHS – SALG TIL DET OFFENTLIGE
Insights Danmark har gennem en undersøgelse og kortlægning af relevante segmenter indenfor den offentlige sektor, udviklet en ny strategi samt konkrete materialer og tiltag målrettet denne gruppe. 

Book et uforpligtende møde

Book et uforpligtende møde og få en kort præsentation af vores forløb. Vi tilbyder gratis på din aktuelle case og kan fortælle mere om dine muligheder