CASEKATALOG

Læs her om nogle tidligere virksomheder og cases fra TalentX forløbet.

 

Switch to English

Eksempler på tidligere virksomheder og cases i TalentX

Du har her mulighed for at læse nogle af de cases som har været repræsenteret på vores tidligere TalentX forløb.

Holtec A/S

Holtec Automatic A/S udvikler og fremstiller high-end industrielle el-løsninger i form af PLC programmering, tavlebyg, HMI og SCADA til industri-, offshore- og marine- og miljømarkedet. Virksomheden er en stærk solution partner til bl.a. Siemens og Beckhoff

CASE: Kortlæg og identificer hvilke regulativer og krav Holtec Automatic bør forholde sig til for at kunne opnå en miljøcertificering iht. ISO 14001 og ISO 45001 iht. arbejdsmiljøledelse. Virksomhedens udfordring er i dag at kunne dokumentere deres værdikædes- og workflows CO2-aftryk i relation til de enkelte kundeordrer samt stille skærpet krav til deres leverandører

LÆS HELE CASEN
VisitAarhus

Optilon ApS

Optilon ApS er en førende konsulentvirksomhed inden for Supply Chain Control og optimering, som hjælper sine kunder med at blive mere konkurrencedygtige gennem bedre udnyttelse af deres ressourcer og forsyningskæder.

Case: Optilon er i stor vækst og oplever et ressource-gab, og har brug for hjælp til at designe en strategi for bedre at kunne tiltrække og udvikle nye talenter til virksomheden. For at kunne designe en velbalanceret strategi, skal teamet gennemføre interne undersøgelser, analysere best-practises, samt udvikle en ny employer-branding strategy rettet mod rekruttering af dimittender.

LÆS HELE CASEN

Byens Bilpleje.com A/S

Byens Bilpleje.com A/S blev grundlagt tilbage i 1997 og beskæftiger sig med alt fra kosmetisk klargøring til autolakering på deres 55 afdelinger i Danmark og 8 afdelinger i Sverige. De er førende på markedet med virksomhedens one-stop-shop komplette produktsortiment.

CASE: Byens Bilpleje.com ønsker at at begynde at sælge til B2C-markedet og optimere og skalere det nuværende salg til B2B-markedet. En analyse af nye salgssegmenter og udarbejdelse af en ny marketing- og brandingsstrategi for segmenterne.

LÆS HELE CASEN (casen findes kun på engelsk)

 

Grundfos

EG Digital Welfare ApS

EG Digital Welfare ApS leverer nordiske vertikale softwareløsninger og er markedsførende indenfor private og offentlige kunder. Med stor brancheviden og forståelse undersøttre virksomhedens mange forskellige administrative processer.

CASE: EG Digital Welfare ønsker at styrke deres internationalisering ved at undersøge det tyske marked. Der skal laves en markeds- og konkurrentanalyse før en konkret Go-To-Market strategi kan udarbejdes og implementeres.

LÆS HELE CASEN (casen findes kun på engelsk)

logo LTT diamand

Bureau Veritas A/S

Bureau Veritas A/S er en af verdens største virksomheder inden for inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Virksomhedens kernekompetence er kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed og social ansvarlighed.

CASE: Gennem strategisk analyse og udvikling skal der udarbejdes værktøjer til risikovurdering/GAP-analyse i flere niveauer afhængigt af virksomhedsstørrelse og kompleksitet/branche. Indsigterne benyttes til at udvikle produkter/business support-ydelser med henblik på at sikre virksomhedernes gevinst af deres investeringer gennem Bureau Veritas ydelser og rådgivning. Hertil skal teamet indtænke forankring og kommercialisering gennem marketingskampanger og Auditor træning til medarbejderne. Projektet skal i sidste ende understøtte en øget andel af ISO27001 certificeringer hos Bureau Veritas.  

LÆS HELE CASEN 

 

Dymak A/S

Dymak A/S er en global sourcingvirksomhed, der har specialiseret sig i direkte sourcing, og hjælper deres kunder med at udvikle produkter og koncepter til bolig-, have- og fritidssegmenterne verden over.

Case: Dymak ønsker at få kortlagt og identificeret hvilke regulativer inden for ESG, de bør forholde sig til med henblik på at skabe større transparens- og motivere deres kunder til at tage mere miljømæssige valg. Gennem arbejdet med en specifik kunde-/leverandørcase identificeres, hvor i værdikæden Dymak får størst effekt af en målrettet indsats, hvilke initiativer Dymak bør igangsætte samt hvordan Dymak fremtidigt bør arbejde med ESG i organisationen. Projektet forventes desuden af have et fokus på FN’s verdensmål 12 – ”Ansvarlig forbrug og produktion” og verdensmål 17. ”Partnerskab for handling”. Disse kan indgå i kortlægningen eller prioriteringen af muligheder.

 

LÆS HELE CASEN

Alex Andersen Ølund A/S

Alex Andersen Ølund A/S har eksisteret sin 1964 og er et dansk familieejet selskab. De har gennem årene opnået en ledende markedsposition som logistikvirksomhed med speciale i blomster, frugt og grøntsager, som de transporterer til kunder rundt om i verden. Deres primære kerneområde er levering af blomster.

CASE: Teamet skal udvide og modne Alex Andersen Ølunds nuværende internatinaliseringsproces ved at analysere det amerikanske eksportmarked for blomster. Der skal udarbejdes en Go-To-Market strategi  og en logistisk plan for transport og emballering af blomster i USA.

LÆS HELE CASEN (casen findes kun på engelsk)
VisitAarhus

Aunsbjerg A/S

Aunsbjerg A/S er et dynamisk bilhus der ledende i deres branche. Virksomheden arbejder meget med kunderejsen og interaktionerne henimod salget til kunderne. Aunsbjerg har 4 afdelinger og beskæftiger over 140 medarbejdere i hele landet.

CASE: Aunsbjerg ønsker at optimere deres nuværende digital salgsproce, som har til formål at styrke virksomhedens nuværende og nye købssegemnter i deres onlinesalg. Der skal kortlægges kundens digitale kunderejse og interaktion på hjemmeside og andre medieplatforme.

LÆS HELE CASEN (casen findes kun på engelsk)

Plan2Fly ApS

Plan2Fly ApS er en SaaS-virksomhed med en online platform, som leverer værktøjer til dronepiloter og behandler data fra droneflyvninger til deres virksomhedskunder. Plan2Fly har udviklet en let integrerbar løsning til alle brancher, der har et ønske om at digitalisere og få adgang til de nyeste droneteknologier.

Case: Plan2Fly oplever stor vækst og i takt med øget aktivitet på platformen er der behov for en professionel Customer Support løsning. Casetamet skal derfor hjælpe med at udvikle en support-løsning baseret på en grundig forståelse af kundernes typiske udfordringer. Ønsket er en overvejende automatiseret løsning. Opgaven består både af en design/UX-mæssig del og den backend kodende del.

LÆS HELE CASEN

 

Grundfos

AMU

AMU er forkortelsen for ArbejdsMarkedsUddannelser, og deres primære formål er, at medvirke til at skabe et velfungerende arbejdsmarked, ved at tilbyde efteruddannelse og erhvervsrettede kurser til både faglærte og ufaglærte. AMU tilbyder kurser indenfor et stort udsnit af fag, industrier og serviceudelser. F eks Fødevareproduktion, Transportsektoren, Bæredygtighed, IT og Personaleudvikling mv.

Case: AMU-Fyn ønsker at øge kendskabet til deres kurser og uddannelser ved at styrke deres markedsføring og formidling af deres værditilbud, med særligt fokus på bæredygtighed. Med udgangspunkt i deres grønne udbud af kurser, uddannelser og certificeringer ønsker AMU-Fyn at tiltrække flere virksomheder, regioner og kommuner. Caseteamet skal derfor udarbejde en markedsføringsstrategi, baseret på en grundig analyse af segmenterne og de konkurrerende udbud af ”grønne” uddannelser og kurser.

LÆS HELE CASEN

logo LTT diamand

C.C. Jensen A/S

C.C. Jensen A/S er en familiejet international virksomhed, der i dag beskæftiger over 300 medarbejdere på verdenspan med hoveddomicil i Svendbord, Danmark. Virksomheden fremstiller og sælger offline oliefiltrerings- og overvågningsløsninger til forskellige applikationer. C.C. Jensen arbejdes på tværs af 5 forskellige segmenter værende, industry, Marine & Offshore, Mining, Power og Wind

CASE: Udfør og identificer kundernes behov for dokumentation med fokus på påvirkning af miljøet (carbon footprint). Data og regnemodeller skal forankres i virksomhedens salg og marketings afdeling, forud for branding eksternt til kunderne.

LÆS HELE CASEN (casen findes kun på engelsk) 

 

Eryk A/S

Eryk Group (Eryk A/S) er en elektronisk og born global serviceudbyder med virksomheder i Polen, Danmark og Norge og beskæftiger over 240 ansatte. Virksomheden leverer tekniske tjenester over hele verden til mere end 40 forskellige lande.

Case: Eryk ønsker at teamet udarbejder en forundersøgelse som omhandler, hvorvidt om det er muligt for virksomheden at oprette et SSC (Shared Service Center) i Nigeria, som skal undersøtte Eryk’s strategiske målsætninger for fremdrift.

LÆS HELE CASEN (casen findes kun på engelsk)

KONTAKT OS

Hvis du har nogle spørgsmål er du velkommen til at tage kontakt til os.

Katrine Østerhaab

Katrine Østerhaab Kjeldmand

Projektleder

Kontaktoplysninger:
Mail: katrine@leadthetalent.dk
Mobil: +45 31 68 80 78

Katrine Østerhaab

Dominik Sándor

Rekrutteringskonsulent

Kontaktoplysninger:
Mail: dominik@leadthetalent.dk
Mobil:  +45 27 57 00 98