High Potentials

HVEM SØGER VI?

Alle deltagere i High Potentials er personer, som er villige til at arbejde med sig selv for at opnå deres ønskede mål om et job.

LEAD THE TALENT og vores samarbejdsvirksomheder tror på, at diversitet i organisationen er afgørende og skaber resultater – så uanset om du har læst kommunikation, business, jura, litteraturhistorie, ingeniør, antropologi eller noget helt syvende, opfordrer vi til at ansøge om programmet. 

OM CASEFORLØBET

Et team af 3-5 talenter bliver matchet med en casevirksomhed, hvis udfordring passer til talenternes profil.

Casen er en reel udfordring for virksomheden, som med den rette løsning skaber værdi. Teamet-teamet bruger 12 uger på at arbejde og en løsning til den givende case.

VIRKSOMHEDS-MODULER

I modulforløbet besøger du som talent i løbet af programmets 12 uger, en række danske virksomheder, hvor erfarne erhvervsledere giver indblik i deres virksomhed, udfordringer og strategi.

På besøger skal talenterne ligeledes arbejde på udfordringerne og løse små cases for virksomheden.

OM MENTORSKABET

Som talent på forløbet får du en mentor som er særlig matchet med dig på baggrund af din faglighed, ønsker og behov. Formålet med mentorforløbet er at sikre et højt niveau af inspiration, støtte og vejledning med fokus på din jobsøgning og personlige/faglige udvikling.

BLIV INNOVATIONS-AGENT

Igennem et intenst innovationssprint får du som deltager en uddannelse som innovationsagent. Du vil blive oplært i at bruge brugerdreven innovation og design thinking-værktøjer.

Du bliver i stand til selv at drive en innovationsproces. De tillærte værktøjer bruges både i caseforløbet og på modulbesøg.

Interesseret i at deltage?

Vi afholder forløb i Aarhus og resten Østjylland. Tilmeld dig vores infomøde og hør mere om forløbet og casevirksomhederne