High Potentials

HVEM SØGER VI?

Alle deltagere i LEAD THE TALENT er personer, som er villige til at arbejde med sig selv for at opnå deres ønskede mål om et job.

LEAD THE TALENT og vores samarbejdsvirksomheder tror på, at diversitet i organisationen er afgørende og skaber resultater – så uanset om du har læst kommunikation, business, jura, litteraturhistorie, ingeniør eller sågar dyrlæge, så opfordrer vi til at ansøge om programmet. 

Vi søger personer, der har:
– Mod på stor personlig og faglig udvikling – også selvom det gør ondt.
– Villighed til at arbejde fuldtid i 12 uger.
– Højt drive & evne til selvindsigt.
– Villighed til at tage et job, hvor selvledelse er i fokus.
– Empati & kulturforståelse.

CASEFORLØBET

3-5  talenter vil blive matchet med en virksomhed og en case, som passer til talenternes profil. Casen vil være en reel problemstilling og udfordring for virksomheden, som med den rette løsning vil kunne skabe værdi for virksomheden. Talentgruppen vil bruge 12 uger på at arbejde på og give en løsning til denne case.

VIRKSOMHEDSMODULER

I modulforløbet besøger talenterne på 12 uger en række danske virksomheder, hvor erfarne erhvervsledere giver indblik i deres virksomheder og strategi. Talenterne vil ligeledes udføre praktiske opgaver eller løse cases på modulet med virksomhederne. 

 

Mentorordning

”Surround yourself with mentors: people who know more than you do and who can make you better at what you do.“ 

Som talent i forløbet får du en mentor – en erfaren erhvervsleder med integritet og overskud til at engagere sig i et ungt og ambitiøst menneske. Formålet med mentorforløbet er at sikre, at talenterne får den støtte, der skal til for, at de kan nå deres mål i fremtiden med særlig fokus på jobmuligheder og personlig/faglig udvikling.

INNOVATIONSAGENT

Igennem en række workshops med erfarne konsulenter får talenterne en uddannelse som innovationsagent. De vil lære at bruge brugerdreven innovation og design thinking-værktøjer. De vil blive i stand til selv at løse konkrete udfordringer og drive en innovationsproces, som kan medvirke til vækst i deres fremtidige virksomhed.

Interesseret i at deltage ?

Vi afholder forløb i Aarhus og resten Østjylland. Tilmeld dig vores infomøde og hør mere om forløbet og casevirksomhederne