High Potentials

HVEM SØGER VI?

High Potentials er for dig der er færdiguddannet og som søger nye udfordringer. Hvad end det er dit første eller næste job – om du er nyuddannet eller interesseret i et brancheskift, giver High Potentials dig nye udviklingsmuligheder, udvider dit netværk og kan give din karriere en kickstarter.

CASEFORLØB

Et team af 4-5 talenter bliver matchet med en casevirksomhed, hvis udfordring passer til talenternes profil.

Casen er en reel udfordring for virksomheden, som kan skabe værdi. Teamet bruger 12 uger på at udarbejde en løsning til casevirksomheden. Teamet er typisk sammensat på tværs af erfaringer, fagligheder, køn, alder og baggrunde.

VIRKSOMHEDS-MODUL

I modulforløbet besøger du som talent i løbet af programmets 12 uger, danske virksomheder og erhvervsledere.

På besøgene skal du ligeledes arbejde på udfordringerne og løse små cases for virksomheden. Dette er en dag hvor talenterne arbejder videre med deres tillærte designværktøjer, fra design sprintet.

MENTORSKAB

Som talent på forløbet får du en mentor som er særlig matchet med dig på baggrund af din faglighed, ønsker og behov. Formålet med mentorforløbet er at sikre et højt niveau af inspiration, støtte og vejledning med fokus på din jobsøgning og personlige/faglige udvikling.

DESIGN SPRINT

High Potentials starter med et intenst design sprint hvor du gennemfører en kursusuge til at blive ‘Innovationsagent’. Du vil blive oplært i at bruge brugerdreven innovation og design thinking-værktøjer.

Du bliver i stand til selv at drive en innovationsproces. De tillærte værktøjer bruges både i caseforløbet og på virksomhedsmodulerne.

Interesseret i at deltage?

Vi afholder forløb i Aarhus og Odense. Tilmeld dig vores Info Day og hør mere om forløbet og casevirksomhederne i hver by.