HAR DU TALENT?

KOM I JOB EFTER 12 UGER

LEAD THE TALENT High Potentials er en 12-ugers intensivt karriere-kickstarter og talentudviklingsprogram for jobsøgende. Et program består af fire samtidige udviklingsforløb, der skal hjælpe deltagerne succesfuldt videre i deres første eller næste job.
VIRKSOMHEDS-MODULER

Du besøger udvalgte danske virksomheder, hvor erfarne erhvervsledere giver indblik i deres virksomheder og strategi. Du løser også en case for virksomheden i løbet af dagen.

CASEFORLØB I TEAMS

På tre måneder løser du et projekt, som har stor værdi for virksomheden. Du bliver matchet med en virksomhed og dens case baseret på dine ønsker og profil.
Læs om kommende casevirksomheder her

INNOVATIONS-AGENT
Igennem en række kursusworkshops med erfarne konsulenter får du en uddannelse som innovationsagent. Du vil lære at bruge brugerdreven innovation og design thinking-værktøjer. 
MENTOR-ORDNING

Du får en personlig mentor igennem forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsleder, som du vil få én-til-én sparring med ift. dine mål og jobsøgning – herunder hvordan du udnytter dit og mentorens netværk.

interesseret i at deltage?

Vi starter et nyt forløb til september 2019. Tilmelding til infomøde åbner i juni-måned. Til infomødet kan du høre mere om selve forløbet og de spændende cases du kan arbejde med.

HVAD SIGER VORES TALENTER?

7 TIPS PÅ 7 DAGE

Vi har samlet de bedste råd til dig som jobsøgende akademiker. Vores erfaring er, at disse tips tilsammen har stor effekt på at du kommer hurtigere i job.