HAR DU TALENT?

KICKSTART DIN KARRIERE PÅ 12 UGER

High Potentials er en 12-ugers intensivt karriere-kickstarter og talentudviklingsforløb for jobsøgende. Et program består af fire samtidige udviklingsspor, der skal hjælpe deltagerne succesfuldt videre i deres første eller næste job.
Du kan tilmelde dig High Potentials i Odense eller Aarhus.

CASEFORLØB

På tre måneder løser du et strategisk projekt, som har stor værdi for virksomheden. Du bliver matchet med en virksomheden og dens case baseret pba. dine ønsker og profil.

MENTOR

Du får en personlig mentor igennem forløbet. Din mentor er en erfaren erhvervsprofil, som du vil få én-til-én sparring med ift. dine mål og jobsøgning.

DESIGN SPRINT

Du får et kursus i design thinking, innovative værktøjer og brugerdreven innovation. En virksomhed stiller med en innovationscase til hvert forløb.

WORKSHOPS

Vores konsulenter afholder kompetenceudviklende workshops med dig. Der afholdes to workshops pr. forløb.

interesseret i at deltage?

Vi starter et nyt forløb i Odense i januar-marts og tilmeldingerne er åbne. Tilmeld dig Info Day i Odense, d. 9. december. Her kan du høre mere om forløbet, dets indhold og casevirksomheder. Tilmeldinger i Aarhus åbner snart.

HVAD SIGER VORES TALENTER?

7 TIPS PÅ 7 DAGE

Vi har samlet de bedste råd til dig som jobsøgende akademiker. Vores erfaring er, at disse tips tilsammen har stor effekt på at du kommer hurtigere i job.