Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

winnihansen01@gmail.com

+45 28 91 82 52

Winni Hansen

Uddannelse

Cand.mag. International Virksomhedskommunikation Engelsk

Seneste stilling

Kommunikationsassistent, FLEXYBOX APS

Om mig

Generalist med solid forretnings- og organisationsforståelse, der brænder for kommunikation, sprog, marketing og koordinering. Trives rigtig godt med en bred kontaktflade og en bred vifte af arbejdsopgaver. Jeg får rigtig god energi af at arbejde med mennesker og få ting til at gå op i en højere enhed.

Mine tre hovedkompetencer:

Marketing/PR, Kommunikation/Formidling & Internationalisering/Globalisering

Marketing/PR

Min humanistiske uddannelse med en merkantil twist har givet mig indsigt i b.l.a. kommunikation og marketing generelt, men har også givet mig en velassorteret kommunikativ værktøjskasse. Værktøjer der gør, at jeg kan skrive alt fra formel erhvervskorrespondance til brochurer, brugervejledninger til SoMe opslag. Dermed kan jeg også bidrage med sparring omkring tekster og læse korrektur.

 

Kommunikation/Formidling

Min uddannelse gør, at jeg er kommunikativt stærk i både tale og på skrift. Udover at jeg kan skrive tekster, der passer til genre, målgruppe, medie og kulturområde, så taler jeg også fx engelsk og tysk på forretningsniveau. Siden jeg blev færdig med mit studie, har jeg primært arbejdet med salg, support og service. Så jeg er vant til at tale med folk fra hele verden på dansk, tysk, engelsk og skandinavisk. Jeg har bred erfaring med at rådgive, støtte og vejlede kunder via telefon, chat og mail.

Internationalisering/Globalisering

Internationalisering/Globalisering er for mig en naturlig måde at tænke og agere på. For mig handler det om at være nysgerrig på, hvad der foregår i verden omkring mig. Det så jeg kan prøve at forstå den store sammenhæng, som jeg (og min arbejdsplads) er en del af. Kun ved at være bevist om de sproglige og kulturelle barrierer, der er, kan jeg blive bedre til mit interkulturelle kommunikative håndværk og i sidste ende levere et bedre stykke arbejde.

Hvad er jeg stolt af?

Jeg er stolt af, at jeg sammen med mit team fra LEAD THE TALENTs forløb har bidraget til at skabe et solidt fundament og en god struktur for vores casevirksomhed, så de kan snart kan få lanceret deres spændende produkter.