Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

vino100991@gmail.com

+45 91 67 89 98

Vino Orth

Uddannelse

Cand. Polyt

Seneste stilling

Plandisc – Business Analyst

Om mig

I mine øjne er det vigtigt at forstå brugernes behov for at kunne løse dem effektivt. Effektive løsninger er en af mange grunde til, at jeg er motiveret til at søge en stilling indenfor digitalisering, hvor jeg er sikker på, at mine kompetencer kan skabe værdi. Dette er en opgave, som ikke vil foregå smertefrit. Derfor vil jeg gerne være med på rejsen, da man skal være åben og gøre en forskel for brugerne.

Mine tre hovedkompetencer:

Forretningsudvikling, Design & Innovation og Internationalisering & Globalisering

Forretningsudvikling

I forretningsudvikling skal man forstå virksomhedens nuværende situation for at kunne nå en ønsket. Her dykker man ned i eksisterende systemer og udfordringer, for at finde de egentlige problemer selvom det oftest er symptomer på problemer som er mest synlige.

Design & Innovation

Design & Innovation er et område uden spilleregler. Her kan man tænke uden for boksen, men for mig er det vigtigt at man kan konkretisere og lægge handlings planer for nye ideer. Indenfor Design & Innovation er ideer ingenting uden den rigtige eksekvering.

Internationalisering & Globalisering  

Internationalisering og globalisering er rigtig interessant, da markeder er afhængige af hinanden og meget forskellige. Derfor er det vigtigt, at hvis man bryder ind i et nyt marked at forstå hvordan spillereglerne er, hvem eksisterende konkurrenter er og hvordan man bryder ind i det nye marked.

Hvad er jeg stolt af:

Inden mit projekt med Plandisc havde jeg ingen erfaring med deres produkt, hvordan man bryder ind på et nyt marked eller hvordan man arbejder med Google / Facebook Ads. Jeg er nu stolt af at have været med til at hjælpe Plandisc med at gå fra 3000 til 8000 engelske besøgende pr. måned. Jeg er stolt af, at på trods af manglen af begrebet “Årshjul” uden for Skandinavien, kunne jeg bryde ind på både det britiske og sydafrikanske marked. Jeg er til sidst stolt af, at jeg hjalp Plandisc med at lukke en aftale med Siemens UK. Mit samarbejde med Plandisc viser, at jeg ikke er bange for at udfordre mig selv med nye opgaver, at jeg kan lære hurtigt og, at jeg kan levere de resultater virksomheder efterspørger.