Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

troels.teis.christensen@gmail.com

+45 30 89 87 54

Troels Teis Christensen

Uddannelse

Cand. Mag. i engelsk

Seneste stilling

Praktikant ved Holstebro Bibliotek

Om mig

Jeg er 28 år og bosiddende i Århus. Med min uddannelse har jeg stærke sproglige kompetencer, gode formidlingsevner og en stor grundviden om litteratur, kultur og historie. Derudover har jeg en systematisk og velstruktureret arbejdsgang, der tillader mig at igangsætte egne projekter såvel som at bidrage i samarbejde med andre.

Mine tre hovedkompetencer:

Marketing & PR, Kommunikation & Formidling og Internationalisering & Globalisering 

Marketing & PR

På min praktikplads arbejdede jeg særligt inden for kommunikation og PR, her udfærdigede jeg bl.a. artikler og notitser til det lokale dagblad, tekster til hjemmesiden og opslag til sociale medier. Jeg forstår at ramme tonen i de tekster jeg skriver, målrette dem til mit publikum og få den rigtige historie til at skinne, uanset hvilket medie der udgives på.

Kommunikation & Formidling 

Jeg har igennem min uddannelse fulgt en profil målrettet kulturel formidling med et særligt fokus på litteratur. På længere sigt kunne jeg godt tænke mig at arbejde med kultur- og litteraturformidling, men min uddannelse har forberedt mig til at kunne researche og præsentere viden inden for en bred vifte af emner fra historisk formidling og international litteratur. Derudover har jeg sammen med dette fokus også en international profil og en grundlæggende viden om turisme, så opgaver og udviklingsprojekter inde for dette område kunne også have interesser.

Internationalisering & Globalisering 

Med min uddannelse har jeg en grundlæggende kulturel forståelse af den engelsktalende verden og de sproglige kompetencer til at oversætte og lokalisere tekster til et internationalt marked. Derudover er jeg god til at lave min research og kan hurtigt tilegne mig ny viden om tekstens emne og fagtermer, såvel som hvem den forventede modtager er.

Hvad er jeg stolt af:

Jeg har ikke den store karriere at trække på når det kommer til personlige præstationer, men jeg var med til at lancere en ny maskot for børnebiblioteket i Holstebro. Mine opgaver var at varetage en del af tekstforfatningen til et quiz-løb for børn og få det ud igennem de sociale platforme biblioteket har. Der var rigtig mange besøgende og eventet (og maskotten) blev taget godt imod af både børn, voksne og vores samarbejdspartnere. Så det var en ret fed ting at kunne bidrage til.