Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

tanja_lauritzen@hotmail.com

+45 29 86 25 35

Tanja Lauritzen

Uddannelse

International Virksomhedskommunikation med tysk og kommunikation

Seneste stilling

Tekstforfatter og oversætter hos Athenas Foredrag

Om mig

Jeg er smilende, imødekommende og socialt anlagt. Fagligt er jeg dedikeret i alle opgaver, jeg får på mit skrivebord.

En stor teamplayer, men selvfølgelig også tilhænger af selvstændigt arbejde, nysgerrig og altid klar på at lære noget nyt både indenfor mit eget felt og nye ting, jeg ikke kender til.

Mine tre hovedkompetencer:

Marketing/PR, Kommunikation/formidling & Digitalisering/Tech

Marketing/PR

Jeg har arbejdet med de mange perspektiver i marketing, der eksisterer, og både digitale og trykte medier. Jeg har arbejdet med det teoretiske og analytiske perspektiv, men jeg har også lavet eksekveringer af de forskellige typer og har løst forskellige cases, hvor fokus har været differentierende. Herunder har budskaber også været meget i fokus og at det skal passe overens med målgruppen..

 

Kommunikation/Formidling

Jeg har arbejdet med tekstproduktion, korrekturlæsning og de etiske aspekter, som sprog kan have i visse perspektiver og situationer. Det er kompetencer, jeg altid gerne vil udvikle mig indenfor, da jeg også har en særlig personlig interesse for netop disse. Nærmere betegnet, jeg er en nørd.

Herunder har jeg også arbejdet med kultur og interkulturel kommunikation, hvor jeg har lært om de mange barrierer, der findes og hvordan man skal kommunikere ift. kropssprog, mimik, udsagn osv.

Digitalisering/Tech 

Disse kompetencer er henvendt til marketing også, da jeg igennem mit LEAD THE TALENT-forløb har arbejdet meget mere med digital marketing end nogensinde før. Især SoMe har haft stort fokus og ellers har alt arbejde foregået digital, grundet CO-VID19. Dette gælder også ift. dokumentdeling, beskeder osv.

Digitalisering har jeg dog også kendskab til fra min uddannelse og har igennem mit studie også arbejdet med Photoshop og InDesign.

Hvad er jeg stolt af?

Jeg er stolt over at være blevet valgt til dette forløb hos LEAD THE TALENT. Jeg er meget stolt af selve den proces, jeg har været igennem. Det har været enormt lærerigt og jeg har fået flere nye kompetencer, som jeg kan bruge fremover.

Herunder også det at være en del af en brainstormings- og innovationsproces, som har været med til at udvikle mange nye tiltag og produkter hos virksomheden.