Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

sakjaerbo@gmail.com

+45 21 80 99 82

Sofie-Amalie Kjærbo

Uddannelse

Cand.mag. i Medievidenskab og BA i Litteraturvidenskab

Seneste stilling

Projektkoordinator hos Liat Hansen Reklame

Om mig

Som person er jeg grundig, tålmodig og empatisk. På en arbejdsplads holder jeg mig på god fod med alle. I mit arbejde er jeg selvstændig og ansvarlig, idet jeg i tidligere stillinger egenhændigt har siddet med ansvaret for kommunikationsindsatsen.

Mine hovedkompetencer:

Marketing/PR & Kommunikation/Formidling

Sådan griber jeg det an

Jeg styrker din virksomheds kommunikation online og offline.

Ved først at sætte mig grundigt ind i din virksomheds identitet tilpasser jeg min kommunikation til den/de rette målgrupper. Formålet er at synliggøre din virksomhed på enhver platform og skabe opmærksomhed på den gennem professionel og kvalitetsbevidst formidling.

Og når jeg arbejder med administrative opgaver, er det mit formål at skabe så gnidningsfrie processer som muligt, fordi det kommer alle til gode. Jeg nyder arbejdet med administration, fordi det er en måde at skabe orden på, der gør alles arbejde nemmere.

 

Jeg har en stor forkærlighed for kommunikation, og jeg tror på, at god kommunikation kan styrke vores relationer. Og det er netop dét, jeg kan hjælpe din virksomhed med.

Den gode kommunikation opnår jeg gennem min holistiske tilgang. Ved at lave en rød tråd for din virksomheds skriftlige og visuelle kommunikation skaber jeg genkendelighed og troværdighed. Det er disse to faktorer, der er afgørende for, at din virksomheds professionelle image styrkes.

Jeg kan dermed skabe værdi for din virksomhed ved at styrke dens kommunikation med fokus på genkendelighed og troværdighed og dermed synliggøre den og styrke dine relationer.

 

Hvad er jeg stolt af?

At have stået for hele marketing- og kommunikationsindsatsen i en tidligere stilling, hvilket blandt andet indebar, at jeg skulle arbejde i WordPress, som jeg ikke tidligere havde erfaring med at arbejde i, men som jeg endte med at kunne arbejde professionelt i.

TAG IKKE MIT ORD FOR DET – HER ER HVAD JEG LAVEDE HOS EN CASEVIRKSOMHED

Det er kærkomment at Talent Teamet har kigget os i kortene, og det med nye øjne og forskellige uddannelser og baggrunde.

Det giver en helt ny indsigt, som vi fremadrettet kan bruge i arbejdet med at bringe virksomheden ind på, f.eks. det digitale marked

Liat Hansen, Leder, Liat Hansen Reklame

VIL DU VIDE MERE OM TALENTERNE?