Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

sofie.agergaard@hotmail.com

+45 71 12 88 70

Sofie Agergaard

Uddannelse

Cand.ling.merc | Kandidat i virksomhedskommunikation

Seneste stilling

Marketingkoordinator hos Pharma Medico

Om mig

Jeg er en kreativ og strategisk stærk kommunikatør. Er både god analytisk, hvor jeg skaber gennemtænkte strategier og kampagner. Elsker samtidig også at være den udførende kraft, når jeg opsøger gode historier om brandet og strømliner dets udtryk. Jeg har et roligt temperament og skaber struktur og overblik i projekter.

Mine tre hovedkompetencer:

Marketing/PR, Organisation/Strategi & Human Resource

Marketing/PR

Er interesseret i en bred palette af opgaver, og er især fascineret af mulighederne for at måle og forbedre på sine marketingindsatser. Derfor egner jeg mig godt til marketingmedarbejder eller marketingkoordinator, da jeg har erfaring med mange forskellige opgaver, hurtigt sætter mig ind i nye emner, er god til at samarbejde på tværs af afdelinger, har stærke koordineringsevner og leverer gode resultater.

Human Resource

Har erfaring med personaleledelse i teams af 9 personer med international baggrund. Det vakte en stor, personlig interesse for områderne rekruttering og fastholdelse samt talentudvikling.

Jeg vil meget gerne på sigt arbejde med at finde de rette talenter til virksomheden, og forbedre medarbejderes arbejdsliv (og performance) gennem målrettet coaching og motivation. Min nysgerrige, empatiske og diplomatiske tilgang til mennesker omkring mig gør mig til en person, man har lyst til at arbejde med og betro sig til. Derudover er jeg struktureret og nytænkende, og får ofte gode ideer til, hvordan man kan forbedre interne processer.

Organisation/Strategi

I arbejdet med en organisation trækker jeg i høj grad på mine analytiske evner, når jeg kortlægger en virksomheds udviklingspotentiale. Jeg har arbejdet meget med forandringer på studiet og har stor interesse i hvordan sådanne påvirker personer og processer.

Her er det vigtigt at have en stærk kommunikationsstrategi, som tager højde for faldgruberne og sikrer opbakning om den nye vision. Jeg har en naturlig tendens til at tænke i nye løsninger, og har derfor været med til at forretningsudvikle hos flere små eller mellemstore virksomheder. For mig er det rigtig spændende at se hvordan et koncept kan vokse og udvikle sig.

Hvad er jeg stolt af:

I mit job som service manager hos Thomas Cook var mit team og jeg med til at sikre flere hundredetusinde gæster en god ferie. Det kræver mange timers hårdt arbejde med kundeservice, udflugter, hoteloptimering, salg og diverse velkomstmøder, men det er det hele værd at opleve, hvordan gæsternes ferieoplevelse går op i en højere enhed, når alle i teamet arbejder sammen om det samme mål. Det er især en bedrift at skabe en følelse af tryghed og tilfredshed hos både gæster og personale, når der er militærkup i Tyrkiet, jordskælv i Grækenland eller oversvømmelser i Thailand.