Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

mathiesen1405@gmail.com

 +45 29 90 20 16

Simon Mathiesen

Uddannelse

Cand.merc. International Business

Seneste stilling

Forretningsudvikler, Plandisc

Om mig

Jeg arbejder struktureret med mine opgaver og formår at skabe strategisk overblik, hvorefter jeg fokuserer min indsats på konkrete problemstillinger. Jeg vil bidrage med en lyst til at lære noget nyt samt en masse god energi. Sætter pris på godt kollegaskab og arbejder godt i teams.

Mine tre hovedkompetencer:

Forretningsudvikling, Marketing & PR, og Internationalisering & Globalisering

Forretningsudvikling

Jeg kan bidrage med mine erfaringer fra Handelsafdelingen på den danske ambassade i London, hvor jeg har hjulpet flere danske virksomheder med forretningsudvikling i Storbritannien baseret på markeds- og distributøranalyser.

Internationalisering og globalisering

Jeg har en solid erfaring med danske virksomheder internationalisering generelt fra mit studie i International Business. Mere specifikt har jeg hjulpet danske virksomheder ind på det britiske marked, og ved hvilke barrierer der kan være i forbindelse med international ekspansion. Senest har jeg hjulpet den danske SaaS virksomhed, Plandisc, med deres første skridt ind i Storbritannien.

Marketing & PR

Jeg er generelt god til at formidle budskaber. I mit arbejde for Plandisc har jeg været med til at definere deres online marketing strategi for det britiske marked. Rent praktisk har jeg arbejdet med SEO, Google Ads, Google Anslytics og Facebook Ads.

Hvad er jeg stolt af:

Jeg er særlig stolt af mit gåpåmod i forbindelse med min uddannelse, der blandt andet har ført mig til at studere et semester i San Diego og tage et praktikophold i London. For mig er det super vigtigt, at jeg hele tiden udfordrer mit eget perspektiv og får tilført ny viden fra andre mennesker.