Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

sigurd_dam@hotmail.com

+45 28 68 22 14

Sigurd Dam Jensen

Uddannelse

Cand.mag. i Litteraturhistorie

Seneste stilling

Biblioteksformidler på Favrskov Bibliotekerne

Om mig

Jeg brænder for formidling, særligt af kultur, og jeg sætter en ære i at skræddersy form og indhold til den enkelte fortælling og opgave. Jeg har desuden stor erfaring med redaktionelt arbejde, projektledelse og diverse analytiske processer.

I vil opleve mig som et roligt og kreativt menneske, der nyder at have det store forkromede overblik, og som er drevet af en stor videbegærlighed. Jeg påtager mig gerne en central rolle i de projekter, jeg er en del af, hvad end det er som koordinator, underviser eller noget helt tredje.

Mine tre hovedkompetencer:

Kommunikation/Formidling, Organisation/Strategi & Marketing/PR

Kommunikation/Formidling

Jeg udmærker mig ved at være en stærk skriftlig- og mundtlig formidler, og kan sikre jer et skarpt øje for kreative og sjove vinkler på den klassiske formidling og i interaktionen med jeres kunder.

I kraft af min uddannelse har jeg stor erfaring med opbygning og analyse af narrativer, hvorfor jeg kan hjælpe jer med at bygge større strategier for formidling og branding.

Organisation/Strategi

Jeg har stor erfaring med projektledelse fra min tid som forlagsredaktør, samt fra planlægning og afvikling af arrangementer ved Aarhus Studenterhus, Litteraturhistorie på Aarhus Universitet og Favrskov Bibliotekerne.

Her har jeg oparbejdet kompetencer som:

  • At skabe et professionelt, men kreativt og eksperimenterende, samarbejde
  • At udvikle og afvikle en langsigtet arbejdsplan
  • At motivere og inspirere medarbejdere
  • At have styr på helheden og blik for detaljen

Marketing/PR

På baggrund af mine kompetencer inden for, bl.a. kommunikation og strategi, har jeg hos Aarhus Hostel arbejdet med segmenterings- og konkurrentanalyser for at kunne skabe en mere sammenhængende og kreativ marketingsplan.

Jeg har således erfaring og kompetencer inden for områder som:

  • Udvælgelse af kommunikationskanaler
  • Innovative strategiske processer
  • Design thinking
  • Målgruppespecifik formidling

Hvad er jeg stolt af?

Jeg er særligt stolt af processen op til udgivelse af digtsamlingen Ubehjælpsom, som jeg var redaktør på. Her sørgede jeg for at skabe, og strukturere, et komplekst handlingsforløb ud af en række usammenhængende digte, altid med øje for at opretholde og forbedre hvert enkelte digts sproglige kvalitet og tematiske nerve.

Jeg havde et meget vellykket samarbejde med forfatteren, og sammen skabte vi desuden det visuelle udtryk for bogen og en marketingsplan i forbindelse med udgivelsen.