Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

rmb1994@live.dk

+45 40 33 11 81

Rose Marie Bank

Uddannelse

Cand.scient. i marinbiologi

Seneste stilling

Studiemedarbejder på biologisk sekretariat

Om mig

Jeg er en ydmyg, ung kvinde med godt humør og gåpåmod, der er uddannet i biologi med speciale i Arktisk. Jeg har opnået grundforståelse inden for det ferske og marine miljø, samt stærke teambaseret og selvstændige relationer, gennem mit studearbejde. Jeg er klar på nye udfordringer og til at skabe værdi for min kommende arbejdsplads.

Mine tre hovedkompetencer:

Naturvidenskab, Miljøvidenskab & Kommunikation/Formidling

Naturvidenskab

Igennem min uddannelse kan jeg tilbyde den nødvendlige faglighed, samt være i stand til at vurdere og sortere relevant information. Jeg har en bred grundforståelse for både det terrestiske, marine og ferske aspekter inden for biologien, samt stærke analytiske og systematiske kompetencer.

 

Miljøvidenskab

Mit speciale, samt studiejob som research assistant ved SDU, har udvidet mit kompetencefelt med projektledererfaring. Udover dette, har jeg fået et stort netværk i de skandinaviske lande, som jeg kan trække på i mit fremtidige job.

Kommunikation/Formidling

Jeg har erfaring med formidling af fagligt relevant stof gennem mit studiearbejde som skribent på tidskriftet Biology Newsletter, som blev udgivet én gang om ugen. Samt formidling af fagligt stof både nationalt og internationalt, gennem mit speciale. Men ikke mindst, så skal nye problemstillinger udføres professionelt. Til dette vil jeg kunne bringe min erfaring som tjener i spil, idet en stor del af en typisk arbejdsdag gik med god og høflig betjening.

Hvad er jeg stolt af?

Jeg er stolt af at have fået stablet et internationalt samarbejde med Universitet i Tromsø (UiT) på benene, i forbindelse med mit speciale.