Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

ragnaprieser@gmail.com

+45 29 80 85 50

Ragna P. Nielsen

Uddannelse

Cand.mag. i Kunsthistorie og Engelsk

Seneste stilling

Udviklingskonsulent hos BilligBlomst A/S

Om mig

Både personligt og fagligt nyder jeg at springe ud i nye udfordringer – især bliver jeg motiveret, hvis jeg kan se en mulighed for at skabe værdi for andre mennesker og vores allesammens omverden.

Jeg holder af at finde den gode løsning i samarbejde med andre, og i gruppesammenhænge trives jeg, når tonen overfor kollegaer er respektfuld men afslappet. Jeg er dog også vant til at arbejde selvstændigt og fokuseret til opgaven er løst, og jeg er garant for, at der bliver sat et stort, fedt ✔ på to do-listen inden en deadline.

Når jeg først har fået en opgave, får jeg hurtigt dannet mig et godt overblik, hvilket betyder, at jeg er i stand til strukturere opgaveløsningen bedst muligt.

Mine tre hovedkompetencer:

Marketing/PR, Kommunikation/Formidling & Pædagogik/Læring

Marketing/PR

Med en baggrund i kunsthistorie, som blandt andet omhandler visuel kommunikation i bred forstand, er jeg blevet knivskarp til at analysere produkter, hjemmesider og virksomheders visuelle fremtoning. På det grundlag kan jeg rådgive og vejlede i, hvad man kan gøre for at optimere sin virksomhedsprofil.

Jeg kan for eksempel hjælpe med at skabe mere synlighed gennem fængende storytelling, lækre billeder og andre værktøjer. Uanset hvilken vinkel, der er på din marketing udfordring, kan jeg hjælpe med at identificere og udvikle de nødvendige greb, for at I kommer i mål. Via tidligere stillinger som udviklingskonsulent, har jeg eksempelvis udviklet, testet og evalueret strategier for bl.a. Facebook-marketing og Instagram-brug.

 

Kommunikation/Formidling

Min erfaring spænder bredt og indbefatter alt lige fra søgemaskineoptimering (SEO) til undervisning i en museumssammenhæng og urtegartneri. Hvad enten emnet har omhandlet produktbeskrivelser til hjemmesider, kunstfaglig research eller rådgivning med hensyn til urter og helse, har formidling – både visuel, tekstlig og mundtlig – været den røde tråd i mine forskelligartede stillinger.

Når jeg udformer mit materiale, har jeg altid modtageren in mente, da jeg er overbevist om, at inddragende formidling og kommunikation virker allerbedst. Daj jeg arbejdede på museum, var jeg i samarbejde med mine kollegaer med til at udvikle og afvikle særarrangementer og projekter såsom privatarrangementer for sponsorer og samarbejdspartnere, Familieture, Sommerkunstskole for børn, Art Hour m.m. Ydermere er jeg vild med oversættelse (DA/ENG) og alle de sproglige finurligheder og udfordringer, som dette felt tilbyder.

Pædagogik/Læring

Indenfor dette felt har jeg erfaring med bl.a. at foretage museums-omvisninger og undervisning på dansk og engelsk for grupper i alle aldre.

I løbet af min kandidatuddannelse på Aarhus Universitet tilvalgte jeg desuden flere kurser omhandlende pædagogik og læring, og jeg fik heldigvis rig mulighed for at arbejde med min teoretiske viden i praksis på forskellige gymnasier.

Mit speciale omhandlede udfærdigelse og tests af eget undervisningsmateriale og tilhørende beskrivelser af, hvordan man med fordel anvender visuelle virkemidler og materialer i gymnasieundervisningen. Jeg fik rigtig god respons på mit undervisningsmateriale fra både vejleder (karakter: 12) og de undervisere, jeg arbejdede sammen med ude på gymnasierne.

Hvad er jeg stolt af?

I løbet af min tid hos den mindre virksomhed Millstream Gardens, Hawkes Bay, New Zealand, var jeg med til at starte flere nye produktlinjer, som blev taget rigtig godt imod, og som skabte stor værdi både for virksomheden og for min egen læringsproces. Blandt andet var jeg primus motor i hele processen med at udvikle en serie af urteteer, idet jeg stod for alt fra idé-generering til produktion og design og til anskaffelse af bæredygtig og komposterbar emballage.