Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

pernillekofoedmadsen@gmail.com

+45 23 23 29 69

Pernille Kofoed Madsen

Uddannelse

Cand. IT i Digital Design, BA i Kunst og Teknologi

Seneste stilling

Projektleder på et borgerinddragelsesprojekt, UngNorddjurs

Om mig

Min uddannelse startede i krydsfeltet mellem interaktionsdesign, kunst og teknologi, men gennem mine studier skiftede mit fokus til kultur, brugerinddragelse, projektledelse og bindeled mellem mennesker, fordi jeg blev interesseret i den menneskelige interaktion. Lige siden har jeg arbejdet med projektledelse, brugerinddragelse og kulturskabelse. Jeg er projektleder, elsker kulturprojekter og elsker at være være i kulissen, så publikum, kunder eller borgere får gode oplevelser.

 

Mine tre hovedkompetencer:

Design & Innovation, Pædagogik & Læring og Digitalisering & Tech

Design & Innovation

Jeg arbejder med kunst, kultur og design til daglig, jeg har et skarpt øje for koncepter, konceptudvikling og at tage projekter fra skør idé til færdigt og velfungerende produkt. Jeg er opfindsom, får tingene til at ske og lader mig ikke begrænse af tekniske begrænsninger – der er altid en løsning og en vej.

Pædagogik & Læring 

Jeg har arbejdet meget med borgerinddragelse og særligt meget med ungekultur. Her har jeg i en pædagogisk rolle været med til at starte et ungdomskulturhus og en skatepark. Dette forgik sammen med de unge i en involverende og demokratisk process. Målsætningen var at udvikle de unge gennem arbejdet med ungdomskulturhuset og skateparken. Alt forgik i samarbejde med de unge og var meget ’hands-on’. Yderligere var jeg bindeled og ’oversætter’ mellem kommunen og de unge.

Digitalisering & Tech

Min baggrund i det digitale felt gør mig i stand til at tænke tekniske løsninger med brugeren i fokus. Jeg tænker behovsafdækning, brugervenlighed og hvad produktet skal løse, før jeg tænker teknik og implementering. I dette lægger der også et stort element af kommunikation og formidling – at være i stand til at formidle det rigtige. Altså at man ser det fra modtagerens vinkel frem for afsenderens behov.

Hvad er jeg stolt af:

Jeg er stolt af at have været med til at se en gruppe unge udvikle sig både personligt og fagligt gennem projekter jeg har været projektleder for. At have guidet dem fra at være usikre, uklare i ønsker og drømme til at være aktive, passionerede kulturudviklere der driver et ungdomskulturhus og en skatepark for andre unge.