Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

nannamayuri@gmail.com

+45 28 43 89 11

Nanna Mayuri Ladefoged Andersen

Uddannelse

Cand. it Oplevelsesdesign

Seneste stilling

Konsulent hos VB Plus (virksomhedspraktik)

Om mig

Jeg er en kreativ ildsjæl, som brænder for at skabe meningsfulde oplevelser for brugerne. Jeg arbejder fra problem til produkt med et fokus på brugerne. Jeg har en serviceøkonom med speciale i turisme, hvorefter jeg har taget min bachelor i nord Norge i Advanced Marketing, hvor jeg til slut har færdiggjort min kandidat i oplevelsesdesign på Aalborg universitet 2019. Jeg har en stor interesse for turisme og er altid glad og smilende. Jeg kan arbejde i teams men også selvstændig. Jeg ser mig selv som en medarbejder, der kan bidrage til fællesskabet samtidig med at jeg kan bidrage med min tværfaglige viden. Jeg har gåpåmod og er klar til nye spændende udfordringer.

Mine tre hovedkompetencer:

Design/Innovation, Kommunikation/formidling & Digitalisering/Tech

Design/Innovation

Med design og innovation kan jeg tilbyde forskellige kreative metoder, som skal sikre et godt oplevelsesprodukt. Jeg arbejder med design thinking og det agile mindset. Jeg kan derfor tilbyde at arbejde med idegenerering, workshop, koncept- og prototype udvikling, test og implementering. Jeg arbejder med innovative løsninger ift. digitale og andre medier/produkter. Jeg arbejder som sagt med brugeren i centrum blandt andet med interaktioner, bevægelsesmønstre, adfærd mv. På den måde får I en medarbejder, som sikre den gode oplevelse.

Kommunikation/Formidling

Med god kommunikation intern og ekstern arbejder jeg med optimering af kommunikative indsatser, som er medvirkende til at oplevelsen og forståelsen af f.eks. produkter, markedsføring og andet bliver formildet på en måde, således brugerne forstår budskabet. Jeg har tidligere arbejdet med formidling af et museum, hvor jeg arbejdede med en oplevelses installation, som skulle formidle en historie. Dette gjorde jeg gennem en kvalitativ undersøgelse, hvor jeg både foretog interviews og observationer, som var med til at bidrage til ideen og konceptet, som jeg arbejdede med. Jeg sikrede derfor at designet var udarbejdet i brugernes kontekst.

Digitalisering/Tech

Med en god baggrund for forståelsen af udbredelsen af digitale medier og teknologier, har jeg kompetencer, som kan være med til at sikre fremgang for virksomheder gennem f.eks. tracking. Jeg arbejder med det visuelle design og løsninger, som er med til at hjælpe forskellige problematikker for brugerne. Jeg har fokus på UX (user experience) og UI design (User interface design), hvor jeg skaber meningsfulde oplevelser, som er designet til brugerne.

Hvad er jeg stolt af:

Gennem mit speciale arbejdede jeg alene med et projekt som omhandlede et museum. Når de besøgende skulle besøge museet kunne det være med og uden guide. Jeg arbejdede derfor med at skabe ‘den gode oplevelse’ i de to scenarier med og uden en guide. Jeg gjorde brug af design thinking principperne, hvorfor jeg arbejdede med at forstå problemet, brugerne og omgivelserne i rummet. Efterfølgende brugte jeg forskellige kreative metoder til idegenerering, prototype, test. På den måde arbejder jeg med kreative løsninger gennem design, innovation, kommunikation, formidling af digitale og andre medier.