Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

job@scekkel.dk

+45 21 69 23 40

Mikkel Sune Jørgensen

Uddannelse

Cand. Mag. i Engelsk med sidefag i religionsstudier

Seneste stilling

Afløser i XL-Byg

Om mig

Det er vigtigt for mig, at et firma har meget klare kommunikationskilder både eksternt og internt. Jeg er den, der kan spotte den gode historie og eksponere det til kunden på en forståelig og interessant måde.

Personligt er jeg meget pligtopfyldende og holder af skiftende opgaver, samt gode kolleger.

Mine hovedkompetencer:

Kommunikation & Formidling

Kommunikation/Formidling

Jeg er uddannet i sprog, hvilket giver mig nogle redskaber til at analysere og forstå forskellige kommunikationskilder og beskeder fra forskellige vinkler. Det gør at jeg kan skrive den gode post og skrive den fejlfrit. Jeg kan tilpasse mig i de fleste kommunikatoriske opgaver, hvad enten det er undervisning af kolleger, taleskrivning, SoMe eller noget helt fjerde. Jeg er også god til at finde den interessante historie og formulere den for kunden.

Hvad er jeg stolt af?

Personligt er jeg særlig stolt af den måde vi fik løst casen for LEAD THE TALENT. Jeg har mange ting at være stolt af i min fortid: være underviser på lederkurser, min spejderledertid, min uddannelse. Men arbejdet vi lavede på Skiltefabrikken i Svendborg var ekstremt fedt at komme ud og prøve. At udvikle både salgsstrategier, SoMe og varemærkeregistrering var nogle ting jeg personligt stod med, og nogle rigtigt fede ting at arbejde med. Resultatet var en rigtig glad chef, som var imponeret over hvor godt vi havde klaret opgaven.