Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

mieward@live.dk

+45 30701547

Mie Ward Jensen

Uddannelse

Cand.mag. i Turisme

Seneste stilling

Projektkonsulent hos VisitAarhus

Om mig

Jeg er en strategisk turismekandidat med speciale i international kommunikation. Jeg udmærker mig med et usædvanligt skarpt og kritisk blik og kan gøre enhver idé lufttæt med veldokumenterede argumenter.

Min fritid bruges på yoga, kampsport eller at skrive kuriøse tekster som muligvis snart bliver til én bog (rettelse: bestseller, forhåbentlig!).

Mine tre hovedkompetencer:

Internationalisering/Globalisering, Kommunikation/Formidling & Marketing/PR

Internationalisering/Globalisering

Som turismeuddannet er jeg specialiseret i strategisk kommunikation til globale kundeprofiler. Med andre ord har jeg en medalje i at fange internationale målgrupper på et marked, der ellers drukner i valgmuligheder (jeg har godt nok selv lavet den, men stadig…) 

Jeg har også en bachelor i Engelsk og Italiensk, så jeg er virkelig skarp til sprog! Derudover har jeg arbejdet som frivillig for FN-Forbundet i mange år, som endda har gjort international politik og globalt ansvar til en af mine store hobbies.

Kommunikation/Formidling

Jeg elsker at arbejde med mennesker og at grave mig ned i hvad, der inspirer folk. Alle folk, ingen undtagelser! Jeg er dybt motiveret af at få ting til at give mening og komme til bunds i, hvorfor folk de gør, som de gør. 

Det er også netop derfor, at jeg er SÅ enormt god til kommunikation og formidling, da disse overvejelser er grundpælen i at få succes med disse foretagender.

Marketing/PR 

Jeg har erfaring med at lave strategier, content og kampagner til både websites, SoMe og nyhedsbreve. 

Jeg har prøvet kræfter med SEO, UX, tekstforfatning og udarbejdelsen af grafisk indhold, og jeg forstår således at flytte forskellige forbrugere i deres beslutningsprocesser med de rigtige værktøjer.

Hvad er jeg stolt af:

Jeg er stolt af, at vi som team har formået at bidrage med nye indsigter i forhold til at markedsføre AarhusCARDET. Jeg er især stolt af, at vi har lavet en salgsstrategi helt fra bunden, selvom ingen af os har arbejdet med budgetter og salgsaktiviteter på den måde før.

Rent personligt er jeg nok mest stolt af min ukuelige arbejdsmoral og det faktum, at jeg altid søger at gøre ting lidt anderledes, end andre de gør.