Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

mathildemalling@live.dk

+45 27 29 76 99

Mathilde Donslund Malling

Uddannelse

Journalist, professionsbachelor

Seneste stilling

Journalistpraktikant, Sjællandske Medier

Om mig

Som journalist kommer rundt om en problemstilling fra flere forskellige vinkler, naturligvis uden at miste fokus i den enkelte produktion. Jeg er nysgerrig, pålidelig og ser mig selv som en god, skriftlig formidler af flere journalistiske genre. Derudover har jeg erfaring med målgruppeanalyse, konceptudvikling og formidling gennem Facebook-posts og fotografering.

Mine tre hovedkompetencer:

Marketing & PR / Kommunikation & formidling

Marketing og PR

Har arbejdet med formidling af produkter under bl.a. Lead the Talent-forløbet. Det handler om at finde målgruppens særlige behov og tilpasse budskabet herefter, om det er gennem sociale medier, nyhedsbreve, layout mm.

Kommunikation og formidling

Har gennem arbejde med særligt lokaljournalistik fået finpudset mine fortællingsevner, min research/ interviewteknik og kompetencer i diverse journalistiske genre.

Hvad er jeg stolt af:

Som en lokaljournalistisk nyhed i Skælskør-området fik jeg nys om gennem en Facebook-post, at en gruppe borgere ville klage til kommunen over trafikken gennem deres landsby. Efter en masse ihærdige beskeder og opkald til folk i byen fandt jeg til sidst den person, som var initiativtager til klagen. Dette arbejde endte som en fin reportage-artikel.