Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

martin.olsen.93@live.dk

+45 41 16 07 60

Martin Gammelgaard Olsen

Uddannelse

Cand. merc. i Marketing

Seneste stilling

Salgs- og IT-supporter, IN-STORE A/S

Om mig

Jeg er den strukturerede type, der vil have styr på slagets gang, hvor jeg prøver at planlægge på forhånd. Jeg er løsningsorienteret og brænder for at gøre forskellen.
MSC Marketing har givet mig den nyeste viden indenfor økonomi samt struktureret tilgang til metoder og værktøjer, som løser problemstillinger indenfor marketing.

Mine tre hovedkompetencer:

Forretningsudvikling, Design/Innovation & Marketing/PR

Forretningsudvikling

Jeg har haft ‘forretningsudvikling’ som tilvalg til min bachelor i HA (Erhvervsøkonomi), hvor vi havde flere forskellige fag, hvor vi fik en række redskaber til at udvikle en bred vifte af forretningstyper.

Design/Innovation

Gennem alle cand. merc.-uddannelser hos Aarhus BSS er der en del innovationstankegang. Derudover fik jeg 12 i kandidatfaget “Customer Value and Innovation”, hvor vi bl.a. lærte at være innovative på baggrund af hvad kunderne efterspørger. Desuden har jeg taget LEAD THE TALENTS Design-kursus og er derfor blevet Innovationsagent.

Marketing/PR

Cand. merc. i Marketing har givet mig nyeste viden indenfor den økonomiske verden, samt en struktureret tilgang til metoder, redskaber og værktøjer som kan løse problemstillinger inden for marketing, PR mm.

Hvad er jeg stolt af:

Jeg er særlig stolt over mit speciale på Aarhus BSS, hvor vi fik et stort 12-tal og tilbud om at skrive en PhD omkring emnet, ‘loyalitet’. Vores opgave omhandlede implementering og design af et loyalitetsprogram i en større dansk detailkæde. Det var 6 måneder med utrolig konstruktivt samarbejde, hvor vi hver især havde vores styrker, men hvor vi på smukkeste vis havde et perfekt samspil der også mundede ud i en rigtig god afhandling, som detailkæden var rigtig glade for, og som har hjulpet dem i en retning i deres beslutningstagen for deres loyalitetsprogram.