Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

markhalkjaerchristensen@gmail.com

+45 26 39 06 10

Mark Halkjær Christensen

Uddannelse

Cand. It. i webkommunikation

Seneste stilling

Marketingassistent hos Vitec MV

Om mig

Fagligt opdateret, analytisk stærk og ansvarsbevidst akademisk medarbejder, der er bredt funderet indenfor analyse, økonomi, afrapportering, statistik, data, markedsføring og support.

Jeg vant til at arbejde strategisk, analytisk og tværfagligt, ligesom jeg har erfaring med mange forskellige værktøjer til både CMS, ERP og analyse.

Mine tre hovedkompetencer:

Forretningsudvikling, Marketing/PR & Kommunikation/Formidling

Forretningsudvikling

Jeg er uddannet både erhvervsfagligt og akademisk og jeg har erhvervserfaring indenfor begge områder. Det har givet mig et varieret indblik og stor forståelse for virksomheders drift, forretningsgang og ikke mindst udviklings- og optimeringspotentiale. Derudover falder det mig også naturligt at tænke forretningsorienteret i alle arbejdsopgaver og processer.

 

Marketing/PR

2,5 års erfaring som marketingassistent i en softwarevirksomhed med primært online fokus, men også til print. Praktisk erfaring med en hel stribe klassiske marketingopgaver som f.eks. SoMe opdatering, nyhedsbrevudsendelse og administration heraf, sikring af branding guideline i forhold til onlinekampagner, fysisk tryk osv., bestilling af materialer, tryksager mv. booking og pakning til konferencer, messer mv.

Kommunikation/Formidling

2,5 års erfaring som marketingassistent, med fokus på følgende opgaver: Sikring af kommunikation og formidling jf. branding guideline. Udarbejdelse og korrekturlæsning af brochurer, tryksager, onlineannoncer mv. Upload, struktur og markedsføring af tutorials, videopræsentationer mv. på onlinekanaler.

Hvad er jeg stolt af?

Jeg har været med til at opstarte og driftsætte nyt forretningsområde i forbindelse med overtagelsen af et statsligt udbud. Det var en økonomisk gamechanger for virksomheden, der mangedoblede omsætningen til over 100 mio. kr.