Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

mariatroeser@hotmail.com

+45 26 19 14 61

Maria Therese Røser

Uddannelse

Cand. Mag. i Medievidenskab

Seneste stilling

Marketingmedarbejder hos Trivsel og Arbejdsglæde v. Annette Collins

Om mig

Min store passion er at trylle med ord og billeder, så det skaber opmærksomhed. Jeg arbejder struktureret, og kan producere content der spiller sammen på tværs, og fanger målgruppen.

Pt. er jeg frivillig SoMe assistent hos Coaching Fyn, hvor jeg udfolder min kreativitet med ord og billeder på sociale medier.

Mine hovedkompetencer:

Marketing/PR & Kommunikation/Formidling

Marketing/PR

Jeg har erfaring med flere forskellige aspekter inden for markedsføring, både de trykte og digitale medier. Bl.a. har jeg erfaring i at udarbejde relevant indhold som eks. tekst, billede og videoer til SoMe, samt andre former for markedsføringsmateriale, herunder brochurer, hjemmesidetekster og SEO optimering. Jeg kan udarbejde strategier til de sociale medier som skal hjælpe virksomheder med at tiltrække kunder. Endvidere kan jeg udarbejde målgruppeanalyser, som kan give indblik i, hvor virksomheden skal positionere sig i forhold til målgruppen, så budskabet når det rette publikum

Kommnikation/Formidling

Jeg har erfaring med at skrive tekster til hjemmesider og brochurer eller SoMe. Jeg kan formidle tekniske tekster til almindeligt sprog, og kan målrette kommunikation direkte til en bestemt målgruppe baseret på målgruppeanalyser. Jeg elsker desuden grammatik og at læse korrektur!

Hvad er jeg stolt af?

Jeg er stolt af min indsats som frivillig ved H.C.A. Festivals, hvor jeg optog video sammen med to andre. På baggrund af mit initiativ og engagement i arrangementet, blev jeg overladt til redigeringen alene, og på trods af en stram tidsplan, endte jeg med et godt resultat som Kulturmaskinen og H.C.A Festivals var meget begejstrede for.

Jeg er også stolt over at blevet udvalgt til forløbet hos LEAD THE TALENT på baggrund af min besvarelse, som virksomheden fandt relevant.