Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

majakaasgaardl@live.dk

+45 50 72 50 03

Maja Kaasgaard Larsen

Uddannelse

Cand.mag. i Medievidenskab

Seneste stilling

Marketingmedarbejder hos FlexBuy

Om mig

Jeg er glad for at strukturere og planlægge, men skaber også plads til at kunne udfolde mig kreativt. Jeg er glad for at omgås mennesker, men trives også godt alene og arbejder gerne selvstændigt. Jeg er lidt af en grammatiknørd og sætter pris på en velskrevet tekst.

Mine tre hovedkompetencer:

Marketing/PR, Kommunikation/Formidling & Organisation & Strategi

Marketing/PR

Jeg har erfaring med udarbejdelse af diverse former for marketingmateriale såsom SoMe-opslag og -annoncering, pressemeddelelser og SEO optimering af hjemmeside.

 

Kommunikation/Formidling

Jeg har erfaring med at sætte mig ind i forskellige målgrupper for at kunne målrette kommunikationen direkte. Jeg har skrevet hjemmesidetekster, casestories og stået for ekstern kommunikation til brugere.

Organisation/Strategi

Jeg har været med til at organisere en influencer-kampagne i forbindelse med lancering af et nyt produkt, indsamle og organisere kundeinformation og udvikle kommunikationsstrategier for fremtidige markedsføringstiltag.

Hvad er jeg stolt af?

I studiepraktik kom jeg ind i en nyopstartet virksomhed for at hjælpe med kommunikation og marketing. En af de første opgaver var at fastslå deres brandidentitet og formulere deres vision og kommunikationsstrategi for fremtiden. Uden meget praktisk erfaring og kendskab til selve virksomheden på det tidspunkt virkede det som en enorm opgave, men jeg tog den til mig og gik i gang. Resultatet blev taget godt imod, og virksomheden stod endelig med en klar retning og et brand, som de kunne læne sig op af i fremtidige markedsføringsindsatser. Mit udbytte var modet til at gribe store opgaver og finde løsninger.