Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 kseilersen@gmail.com

+45 22 98 05 10

Kristian Skjøtt Eilersen

Uddannelse

Cand.merc Innovation Management

Seneste stilling

Business developer hos ChefMade

Om mig

Helt frisk ud fra universitetet, og fuld af energi. Jeg brænder for at skabe værdi og gøre en forskel – dette kan komme til udtryk i mit arbejde med forretning eller produktudvikling. Personligt er jeg en meget energisk person med masser af gå på mod og altid klar på den næste udfordring.

Mine tre hovedkompetencer:

Forretningsudvikling, Design & Innovation og Organisation & Strategi

Forretningsudvikling

I det min uddannelse har forretningsudvikling som et fokus punkt, så har jeg opnået en teoretisk forståelse for det. derudover har jeg sideløbende med studiet fungeret som sparringspartner for forskellige startups bl.a Greenmachine. 

Design & Innovation 

Teoretisk fra min uddannelse. Praktisk har jeg været i praktik hos Greenmobility hvor jeg blandt andet har stået for udviklingen af deres pris sætning som oprettet rabat ordninger, som er blevet implementeret den dag i dag.

Organisation & Strategi

I min lange tid hos Comwell hotels har jeg i flere omgange været en del af et team som skulle optimere processer og ligge strategier, på operations niveau.

Hvad er jeg stolt af:

Det som jeg er mest stolt af i mit arbejde er i min tid hos Greenmobility. Dette er her hvor mine kompetencer virkelig er kommet til sin ret. I den periode har jeg arbejdet under salgsafdelingen, hvor jeg sideløbende med at være sælger har kunne udvikle nye koncepter og forretningsmodeller, som de den dag i dag har implementeret og videreudviklet på. Det gør mig stolt at se noget af det arbejde jeg har gjort kan have en så stor positiv indflydelse på ikke alene virksomheden, men også folks dagligdag. Så gør det heller ikke noget at min løsning, har bidraget til den grønne omstilling og fjernet et stort antal biler fra de københavnske gader.