Vil du høre mere? Kontakt mig her:

 

kim@byrialsen.nu

+45 41 40 27 47

Kim Byrialsen Hovgaard

Uddannelse

Cand. Merc. i Management Accounting and Control (Økonomistyring)

Seneste stilling

Business Controller i SOS International DK (SOS Dansk Autohjælp)

Om mig

Jeg har modet til at udfordre mig selv til at nå nye højder, både professionelt og personligt. Jeg er aktivt involveret i udviklingen af det arbejde, som jeg er en del af, både de væsentlige rutiner og de innovative projekter. Jeg er vant til at tage ledelsesmæssige beslutninger og gøre klart på hvilket grundlag dette hviler.

Mine tre hovedkompetencer:

Økonomi/Finansiering, Organisation/Strategi & Human Resource

Økonomi/Finansiering

Jeg har en god forståelse for økonomistyring, fordi jeg har erfaring med at lave forecasts, budgetter og regnskaber. Jeg har erfaring i performance management, hvor jeg kan finde, udvikle og analysere targets/målinger der kan udvikle og motivere virksomheden og medarbejderne til at arbejde i samme retning som virksomhedens strategi. Jeg kan gøre tal og økonomisk information forståelig – fordi jeg mener at et synligt mål er mere opnåelig.
Erfaring med analyser og rapporter fra BI både på finansielle og ikke finansielle data.

Organisation/Strategi

Jeg har praktisk erfaring og det teoretiske grundlag til at få økonomi og performance til følge virksomhedens strategi. Jeg har en god forståelse for systemerne og organisationen samt en god virksomhedsforståelse, det giver en dybdegående og overordnet forståelse af dynamikken i en organisation gennem hele værdikæden. Jeg har erfaring og interesse i at få virksomhedens strategi udbredt i en organisation gennem aktiv økonomistyring.

Human Resource

Jeg har erfaring med at facilitere medarbejdere ud fra deres interesser og styrker. Det har jeg bl.a. brugt i frivilligt arbejde og som leder i en virksomhed. Jeg har erfaringer med at formidle performancemålinger i en organisation, så alle kan forstå det og sætte sig ind i målingerne, således at de kan bruges til at motivere den enkelte i deres arbejde til at følge virksomhedens strategi.
Jeg kan møde mennesker hvor de er, bla. pba. kombinationen mellem min praktiske erhvervsuddannelse og min akademiske uddannelse.

Hvad er jeg stolt af:

Jeg har været leder i en stor virksomhed med 5-7 ansatte hvor jeg har styre produktionen og været med til at udarbejde forecasts og budgetter. Og her været med til at skabe en sund arbejdsplads og mere moderne økonomistyring.

Som business controller har jeg lavet analyser af virksomhedens performance på forskellige parametre så der kunne gives et tilbud på en stor aftale. En del af dette var at lave konsekvensberegninger på hvilke risiko der ligger i aftalen og hvilke effekter det kan give. Det blev gjort ved analyser af BI data og aftalens vilkår, samt en god virksomhedsforståelse.